A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #379196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eladtam a wz132-t, manapság lehetetlen kijátszani rendesen amit az a tank tud. Spotolnék, csak nem lövi senki a spotot. Ha távolról lövöldözök akkor meg világít mint a karácsonyfa, pedig aztán full camo a tank. Semmi értelme 600 spotokat szedek vele össze, ha megyek egy 3k spot kört már jónak mondható. Továbbá szerintem ennek a tanknak van valami láthatatlan nerfe....2,3 célzás 132% legényekkel egy örökké valóság és még akkor is mellé lő. Engem mindenki eltalál, fő célpont mindig én vagyok, és ált. 2-3 tank szokott mindig lerohanni, csapat meg sehol és nem is segítenek.
Megvettem helyette a stock t54 lightot 95%-os legénységgel úgy hogy még semmilyen skill nincs rajtuk, ugyan azt tudja.....2k dmg ezzel meg tudom lőni