banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Táras tankkal kell menni, azokkal megy a frag, meg kisebb tier-ben, bár gondolom, húznak egy tier határt. Persze ez csak találgatás, nem tudni mi lesz.

Az biztos, hogy a spotolásnál keservesebb kevés dolog van ebben a játékban. Most is toltam egy ászos kört a bulldogg-al és 2,1e spot prokhorovkán. Egyszerűen nem akartam, de lőnöm kellett az ellenfelet, mert vagy ők ölnek meg engem vagy én őket, miközben a csapattársaim a biztonságos messzeségben kempelnek és persze azonnal menekülnek, ha felspotolták őket, maximum lőnek valami bénát, aztán visszatolatnak a sínek mögé. Egyszerűen nem lövik a spotot, mert még attól is félnek, hogy lőtávolba jöjjenek. A szokásos bal oldali sávba 1 TD jött, az is ott döglött meg. Durva.

2,5-3e spot már egészen kiváló eredmény, 2,0-2,5e meg jónak mondható és nem is gyakori. A rengeteg könnyű tank, csatánként 4-5 meg egyrészt azért rossz, mert lopják a frag-et, másrészt kevesebb a lőhető hp.

Nehezen fog összejönni az 50e, sok csata kell hozzá nagyon. A sebzéses küldetésben legalább nem volt kiesett csata, de itt egy városi pálya simán lehet, hogy 0 vagy maximum 1-200 spot sebzéssel zárul.