banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Nem szabad mellre szívni. Most mindenki a spotolós küldit erőlteti, és leszarják a normális játékot.
    Hét elején kevesebb időm volt, így kedden este lett meg a 30.000-es rész. Tegnap kezdtem meg a második etapot. Na mondom spot küldi, elő a light tankokat. Az első pár nulla spot damage-s kör után gondoltam a fene belé, így ez soha nem lesz meg.
    Elővettem a gyors medeket. Azzal már változó eredményességgel ment a dolog, de nem nagyon akart gyűlni a pont.
    És ezután én is úgy álltam hozzá, hogy leszarom a végeredményt, nem bújkálok, nem nézem a hatékonyságot, csak megyek előre és lesz ami lesz.
    Volt olyan, hogy Highway pályán T-34-2 vel tízes meccsen keresztül rongyoltam a hídon, egy perc sem kellett, és kilőttek.
    Pörgettem a meccseket, így kb 2-3 meccsel később láttam a végeredményt. Győztünk, és 1450 spot dmg.

Estére már húszezer fölött álltam. A játék szépségére majd az event után visszatérek.