A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #379071 Az a baj, hogy WG agytrösztjei az Obsidián kudarcát úgy fordítják le, hogy nem kell a parasztnak izé tisztelt játékosnak a jobb grafika, fizika és az sem számít, hogy modernebbek-e a tankok. Jó ezeknek, ami van, nem kell fejleszteni ezt.
Olyan szempontból tényleg van megtartó ereje a WoT-nak, hogy kizárt dolog lenne újra ennyi időt beleölni a grindbe.
A tömegvonzás meg működik, mert sokan csak lövöldözni akarnak tankokkal és oda mennek, ahol vannak játékosok meg az osztálytársaik agyát húzni felsőben (5-8 évfolyam általánosban, erre gondolok
) hogy ő már bottal kigrindelt egy tier8-9-10 tankot, meg hogyan szétb.szta a száját a nyomorék lila játékosnak múltkor, amikor beleb.szott egy hatalmasat a troll ágyúval stb. Rokonságban láttam ilyen helyzetet, amikor egy fiúcsapat ott hemzsegett meg üvöltözött, hogy b.sszál bele egy nagyot. Mondom mi van itt? Ja, tankoznak. Na ezek után én nem mondtam el nekik, hogy én is játszom, mert kb az ilyeneket szoktam aprítani chat-ben is, úgysem értenék amit mondani akarok, de nem is érdekli őket, nekik ez a szórakozás, hogy mennek valamelyik accjával többen (gondolom akinek a legnagyobb tankja van) és ott üvöltöznek meg hergelik egymást, meg ide menj, hülye vagy, miért lőttél mellé (célozni pl? rng?). Gondolkodtam, hogy beszélek velük a játékról, de inkább nem tettem... Én nem bírnék úgy játszani, hogy ott óbégatnak páran mögöttem, hogy mit csináljak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.24. 14:36:29