banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Van a tankoknak egy signal range (minimap legnagyobb kör,ezt a rádió adja ha jól tudom), és van egy spotting range( minimap talán zöld kör) és van egy maximális látótávolság(talán szürke kör)
    Spot damage-t akkor számol a rendszer, ha te a tankoddal meglátsz egy ellenfelet ( a spot range-en belül van) és mutatod a többi tanknak.
    Ha a mutatott tank a többi tanknak signal range-en vagy látótávon belül van, akkor azok is látják azt a tankot,amit te spottoltál és ha meglövik, akkor a rendszer neked számolja a spot damage-t.
    Viszont -és ez volt az amit rosszul csináltál- hiába spottolsz egy ellenséget, ha az a csapattársaid spot range-én belül van, akkor nem kapsz spot damage-t, mert kvázi fölöslegessé válik a spot-od.
    Enszk egy kis pálya, gyakorlatilag fölösleges spottolni, mert főleg a tier 10 tankoknak már 400 fölötti a spot range-e és ők is látni fogják azt a tankokt így nem kapsz spot damage-t.
    Remélem nem írtam túl nagy hülyeséget, ha valaki jobban tudja, akkor írja, mert ezt én nem olvastam sehol csak saját gondolat.
    U.I.: bocs a sok "spot"-ért, de így egyszerűbb.