banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Szerintem ezek kiokoskodják, hogy nem éri meg nekik a beruházás. Egy szebb játék környezet, ütősebb fizika nem vonzana be annyival több játékost (plusz a megtartó erő), amennyi elvesztenének az alsó házban, akiknek gyenge gépe van és nem hajlandóak jobbat venni vagy nem tudnak jobbat venni.

Biztos, hogy nagyon összetett kérdés, főleg, ha hozzávesszük a fizetőképességet is, meg azt, hogy jelenleg is jól termeli a dellát a játék. Néha kidobnak egy új ágat, egy új prémtankot, aztán abból csurran-cseppen bőven elég most is, akkor minek piszkálni?

Az is biztos, hogy ez nem jövőbe mutató dolog, még akkor sem, ha nincs komoly konkurrens, mert az igazi konkurrencia az, hogy beleunnak az emberek.

Az szépen látszik, hogy tulajdonképpen minden előre mutató kezdeményezésük elbukott, ami másik, kicsit összetettebb játékmenettel próbálkozott. A zemberek nagy részének (és szerintem erősen fiatalodik a játékosállomány, ahogy egyre többen unnak rá a mostani agyhalott csatákra sorozatban, amikor napok telhetnek el egy izgalmas és érdekes csata nélkül) a faék egyszerűségú rush és tankos-lövöldözős MOBA/aréna egymást lekaszaboló szintre silányított termék kell. Egy darabig el lehet vele szórakozni, ezt-azt még kifejeszteni, de én már látom, hogy hiába célzok meg bármilyen tankot, mert kifejlesztem és ugyanaz a retardált játékmenet, hiába jó a tank, ha rush van állandóan.

Én nemrégen adtam el 1ft (ingyen) a vaterán egy komplett használható pentium4 gépet, csak monitor kellett hozzá (még a kábelt is beleraktam a csomagba). Mondjuk nem érdekelt, csak vigyék, nekem itt a helyet foglalat és senkinek sem kellett a rokonságban, ezért feltettem 1ft-ért és az egyik kérdező adott volna érte párszáz forintot, ha elviszem neki BP másik felébe (na persze, autózzak 1 órát pár száz forintért, gyere érte, ha kell), úgyhogy végül elment 1ft-ért "hatalmas" licit után.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.24. 11:47:51