A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #379059 Én értem, hogy sok a kispénzű ember, de amikor egy olyan játékkal játszik valaki, amihez csak a net előfizetés havi 2-3e meg magára a játékra is ajánlatos némi pénzt költeni, akkor nehezen értelmezhető a számomra a fillérb.szás a számítógépen.
A PH apróban már több hirdetést láttam, ami retró gamer-ként próbálja eladni nyomott áron a core2quad-ot (nem a duot!), hátha valaki palimadár elviszi.
A jelenlegi árán kb 15-20e forintos pc a core2due, de akkor abban már egy combosabb videó kártya is benne van. Szerintem irreális elvárás 2016-ban, hogy már pedig fusson a játék egy 20e forintos vason is.
Egy i3 félkonfig kb 35-40e-től elérhető és az már elég erős. Első generációs i5 is kifogható. Akár komplett gépet is ki lehet fogni 45e körül + graf kártya. 8-10e megcsíphető egy 1gb 4870. Nekem volt olyan és bár hangos volt, de vitte közepes beállítással a WoT-ot. A kék kártyák meg még jobbak WoT-ra, de azokat nem ismerem, hogy mit érdemes használtan venni. AMD konfigokat sem ismerem, azok talán még olcsóbbak.
Nem vagyok marketinges, de nekem erősen zsákutcának tűnik, ha olyanokat próbálnak megszólítani, akik egy kb 50e forintos, cca 150EUR kiadást nem tudnak vagy inkább nem akarnak megfinanszírozni. Ha mindenáron ki akarják szolgálni a core2duo meg még talán még régebbi procikat, akkor csináljanak 2 WoT-ot, SD meg HD és valami lebutított verzió futhatna a régi gépeken, akinek az elég... A kérdés, hogy tényleg költenek ezek az emberek a játékra. Én nehezen tudom elképzelni, aki normális számítógépet nem akar/tud venni, az majd a játékra költeni fog egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.24. 10:54:01