banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    A faszom teli a csőlátású nyomorék td-vel játszoktól... prokhorovka pályán játszok mt-25-el aktív spottert egész jól ment 1-2k spot már megvolt amikor is az E5 négyzet alján elhelyezkedő szikla mögé beállt az ellen amx 12t-vel és a két észkombány(jgpanther, at15) úgy döntenek hogy rálőnek az amx-re leszarva azt hogy szikla mögött van csak hogy voltak akkora balfaszok hogy természetesen pontosan akkor lőttek mindketten amikor köztük és a szikla között voltam én is
    Ráadásul a mélyedésben áldogáló panther vitte el a spot sebzésem nagy részét hogy szinte végig a mélyedésben áltt én felfedezem indien-t artyk belelőnek panther még mindig a mélyedésben és én kapok belőle 150 spot sebzést ő meg vagy 700-at úgy hogy rá se látott az indien-re.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.08.22. 23:19:18