A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378987 Emlékszem, amikor volt a spotos akció a kv220-ért, már talán 2 éve is megvan, akkor is naponta kellett egy küldetés csomagot végrehajtani, aminek része volt a 12e spot. Még bőven a régi spot rendszer, artyk hatékonyak, nem b.sztak szét sok pályát (redshire, sand river, siegfried-voltak még bokrok a beton bunkerek mellett stb) és mégis vért izzadtam a 12e spottal. Ha jól emlékszem, akkor összesen csak 3e KV220-t osztottak ki, lényegesen több aktív játékos mellett, mint manapság.
Ez volt a csomag akkoriban
Valamelyik súlyos arcú WG-s mondta a sírásra, mármint hogy túl nehéz a küldetés, főleg a kv220-ért, hogy dehiszen akár egy csatában lehet 10e spotolni, 2-3-ból meg akár meg is lehet. Hangsúlyozom a régi spot rendszer és pályák mellett, volt sok nap, hogy már majdnem feladtam, mert azt mondtam, hogy nem lehet összeszedni a 12e-t. Érdekes módon akkoriban viszont mindig kaptam naponta többször is jó spotos pályát és azok a csaták segítettek átlendülni. Amikor a spotos IM-t nyomom, van hogy 1 hétig vagy még tovább nem látom a két alkalmas pályát vagy ha mégis akkor meg sík hülye agyhalott horda.
Ja és a sok sírás meg a tényleg durva shitstorm, hogy milyen kiba nehezek ezek a küldetések eredményezték a pofonegyszerű TOG küldetést.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.22. 20:53:53