banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Játszottam a múlt héten pár napot éjszaka-kora hajnalban és ami ott megy, az már tényleg talán mindennek a legalja. Ugyanazok az egységsugarú retardáltak, de mintha csak az agresszívebbek maradnának fönt ilyenkor vagy csak fáradtak és frusztráltak, de akkor meg minek játszanak éjfél után?

Ott tényleg alap, hogy bármit csinálsz valaki feljelent, legalábbis megfenyeget ezzel. Ha én maradtam az utolsó túlélő, akkor jön a shitstorm, főleg, ha nem rontok rá az ellenségre nyílegyenes vonalban. Azt meg sem említem, hogy a lökdösődés, tülekedés, TK szinte alap tevékenység, de az nappal is. A feltűnően sok feljelentés meg a túlzott agresszió ha nem azt csinálja az ember, amit ők elképzelnek, viszont egy új szint.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.22. 09:31:28