A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378945 Mentem vele nagyon sokat, nerf előtt és utána is. Az a része igaz, hogy komoly nerfet kapott, de ez mindig is egy támadó TD volt. Az obj263 jobb ebben, jobban páncélozott, azt jobban szerettem, dehát evvan. Ha sz.r a statja, akkor a WG majd hozzányúl vagy nem. Elvileg nézik a tankokat és próbálják ballanszolni.
Más. Mondom régen mentem a tog-al, van 1 nap prémem, úgyhogy leötszörözöm. Első csatában egy m44 megtékázott arany lőszerrel és még fel is gyújtott, leégett vagy 300hp a kb 700hp sebzés mellé, mire észbe kaptam, hogy mi van, annyira váratlanul jött a lövés. Azt hittem az ellen arty talált meg, de nem. Azért adta, mert szerinte a med helyre mentem a TOG-al
A legszebb az egészben, hogy teljesen egyértelmű TK (ellenség még spotolva sem volt) + felgyújtott és még be sem kékült. Ez mégis hogyan működik a WG szerint? Vagy bugos sz.r ez a része a TK-nak és artynak mindent megenged.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.21. 20:33:26