A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #378915 Ma eladtam a wz111 prém tankot... Hónapok alatt 1 jó csatát mentem vele. Hiába a jó legénység a tankot mindenki mindenhol belovi. Pedig tudom hogy kellene forgatni. Mégis... A 175 pen meg egy vicc Közelebb van a 120 hoz. Egyszerűen a döntő helyzetekben mindig csődöt mond ez a tank nálam. Ami betette a kaput az a mai meccs. Én fenn a dombon elhelyezkedve és jön egy ellen is6. Első lövés pattan a hasáról pedig a tank orra az égnek állt. Töltöm a goldot közben egy arty le lovi a lánctalpat neki. Goldal is pattantam. Mire újra töltök kb majdnem oldalt áll nekem 2 goldot patint az oldala. Persze ő 2x betalált sima mezei tölténnyel. Elforgattam a tornyot es megvártam hogy kilojenek mert a csapatom ez idő alatt elfogyott. Majd eladtam a tankot.... És nem sajnálom mert nem okozott örömet játszani vele