A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #378897 A játék továbbra sem ismeri a kiegyensúlyozást.Olyan járműelosztásokat csinál hogy ha full epic játékosok lennének a csapatomban akkor is buknánk(7 vs. 1 HT).Tegnap bármibe ültem soha nem voltam top tier ja igen voltam Cent AX-el ja hogy az 10-es és nincs nála magasabb tier.5 percnél egy csata sem tart tovább,tehát a WG nagyon rajta van a dolgon.
Egyre unalmasabbak a csaták,már hetek óta nem emlékszem egy igazán izgalmas kiemelkedő jó csatára sem.
Kezd már átmenni a játék egy unalmas grindfesztiválba.Jók ezek a küldetések is 225000 xp összeszedni,jó 5X van ja csak ha sebzek hogy legyen jó sok xp akkor bukta van,1 lövéses kört nyerjük.Bele is szartam,tetves 1 nap prémért meg 1 garázshelyért nem fogok a hétvégén göcsölni az biztos.