banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Max 4 másodperc alatt mozdítania kellett a testen is, mert nem fért bele az arcba. Magyarul szétesett a célzóköre kb félképernyő méretűre és nem célzott max 0,5-1 másodpercig azaz kb évente 1x lehetne ilyen lövést leadni még autoaim mellett is. Kb naponta kapok hasonlót, azért is durran el az agyam ilyentől. Annyi ideje volt, pontosabban egy kicsit kevesebb, amíg 2x lőttem a skodával (mert persze hogy a második lövésem a földbe ment) azaz maximum 3,6-4 másodperc, de akkor ebben még az is benne van, hogy van némi reakció idő, amíg egyáltalán reagált, hogy mi van a spot után. Garantálom, hogy azzal ment el a legtöbb idő, mondjuk 2 másodperc, mire észrevette, hogy mi van. Lehet, hogy számított rám, mert korábban voltam spotolva, de mindegy is, akkor legyen 1 másodperc reakció idő, maradt neki 2,6-3 másodpercre, hogy rántson egyet a tankon, és ok, legyen autoaim, de félképernyőnyi célzókör mellett.

Ezek azok a lövése és elég gyakoriak, amikor teljesen mindegy mi van, neki be kell találni, hogy legyen sikerélménye, de akkor meg b.ssza meg a wg az RNG-jét.

Más, egyékbént ez az 5x valami teljesen állatias csatákat eredményez. Kb 5-6 olyan győzelmem volt ma, hogy nulla sebzés vagy max 1 lövésig jutottam. Mennek előre, mint az állatok és vagy megyek velük, ha elég gyors a tankom vagy nem lesz sebzés. Ráadásul az sem jó, ha megdöglenek a rohamozók, mert akkor hirtelen 10 ellenség ront rám és szintén ugyanaz a helyzet, 1 lövésig jutok. A jó oldala, ha lehet ilyent mondani, hogy 3-4 perc és már mehetek a következő tankkal, persze én inkább érdekesebb csatákat szeretnék.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.19. 00:45:02