World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..
Tpye-64 tulajok asszem egy kicsit agyhalottak.Az egyik hülye megpróbált le rammolni mikor T-10 tankkal robogtam,padlógázzal belém jött oldalról,csak nagy csattanás meg hogy megöltem valakit.<#idiota>#idiota>
A másik marha meg szemből leáll velem harcolni.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.14. 11:07:48
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Előző köröm,nagy kaliber,acélfal,meg mellé egy másodosztályú plecsni. Meg még másik két valami. És ritka pillanat volt a vége,nyertünk 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na ki szívja el a béke pipát? 😛
A baj az, hogy túlreagáltad. A kipróbálásában nem a várható előny igérete vezetett, hanem a kiváncsiság. Kiváncsi voltam, hogy tényleg ez a Szent Grál a játékban? Ez a magyarázat a lila statokra, és még sok furcsaságra?
MI lett volna, ha tényleg faszán működik, és előnyhöz juttat?
Valószínűleg ugyanúgy megírtam volna a kommentemet, csak más tartalommal. Elgondolkoztam volna a játék törlésén, pont azon okok miatt, amit írtál. Lehet nem töröltem volna, dehogy 6-os osztálynál feljebb nem nagyon játszottam volna, az biztos.
S ez nem szerecsenmosdatás a részemről, valóban így gondolom.
Ha nem hiszed, a te dolgod.
Viszont örülök, hogy kipróbáltam, hiszen tudom, hogy mennyire nem jó, és hogyan lehet védekezni ellenne. S most már Te is.
Semmi más apropója nem volt a kommentemnek.
es igen, hibazott. belatta. barmilyen hihetetlen, ha te nem is, de Jezus meg is bocsatana neki.
bekescsaba #370269
"Mentem vele kb 50 csatát, szar az egész, így töröltem." Ebből adódik a kérdés, hogy akkor is így állsz hozzá, ha nem szar, s ténylegesen előnyhöz juttat?
Ebből kár vitát generálni, igazából tökre nem ér ennyit az egész. Leírtam, hogyan működik. Nem reklámoztam, nem buzdítottam senkit a használatára.
Jut eszembe, a kábszert is kipróbáltam egyszer, az sem jött be, azóta sem vettem be semmi ilyen szart. Volt olyan, hogy gyorsan is hajtottam.
Szóval összegezve akkor egy ámokfutó, kábszerfüggő csaló patkány vagyok.
Csak Andrást akartam megnyugtatni, mert az aimbot fetise kezdett zavaró lenni
Sajnálom, hogy az írásommal felzaklattam pár embert, csupán információnak szántam.
Az adóval kapcsolatban, lévén állami alkalmazott vagyok, nem tudok trükközni, bár nem is tenném.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sokat jàtszok ezzel a jàtékkal,de azért itt még nem tartok.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
elmondta, kiprobalta, abbahagyta. nem tudja meg nem tortente tenni. de mivel itt megy a nagy aimbotmisztifikals, elmondta milyen is. senki nem mondta h emeljuk piedesztra, de embert nem olt. ez egy szar jatek.
es te sem vagy hibatlan.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.13. 19:29:37
"Én kipróbáltam az aimbotot. "
Kicsit volt balanszírozva az MM.
<#banplz>#banplz>
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.03.13. 16:01:37
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.13. 15:18:27
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ha még ez nem lenne elég, TYPE 59 & más OP prém tank nyereményjáték
Te most egy fostalicska játékban elkövetett szabálysértés miatt ítélkezel egy ember felett?
Leírta,kíváncsi volt rá kipróbálta,nem használja,pont.
Te nyilván IRL is minden szabályt betartasz ugye?
Még soha 1Km/h-val se lépted túl a megengedett sebességet,nem hajtottál át sárga jelzésen,mindig a kijelölt gyalogátkelőn mész át,gondolom a füves cigit se próbáltad ki,Stb stb.Lehetne sorolni napestig az apró szarokat amire azt mondjuk,ez még belefér,de nem szabályos.
Belekezdtem a ruszki td ágba,pontosan obj268 a cél.
Na itt su100 már megvan és masszív szar a wr.18%. 4 perces csatába van h még lőni sem tudok.
Amúgy régen tényleg jobb volt artyra vadászni, azt is melhetett csinállni hogy az ember luchsal vagy Elc-vel berambózott aztán RIP arties. Mostmeg vagy ők kiszedik a embert vagy a camperek...
Map: Murovanka
Matilda Black Prince
1 951 28 973
Csatában elért Achievement Acélfal, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Legénységi XP: 2 926
Javítás: 494
Lőszer: 2 160
Total: 26 319 WN8: 3 401 (99)
Néha egész jó tud lenni.
Úgy döntöttem hogy szarok rá mi lesz megyek amerre tetszik és le szarom akár vesztünk akár nyerünk.

Jah és hogy elmondhassátok milyen balfasz voltam csináltam replayt is.
Tom hogy balfék voltam,de elvolt borulva az agyam.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.13. 11:03:25
Map: Pilsen
T-10
2 620 44 401
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom:Kölcsönzött járművek hozzáadva: (R) T-62A (bérleti nap: 1)
Legénységi XP: 3 275
Javítás: 10 699
Lőszer: 14 910
Fogyóeszköz: 3 000
Total: 15 792 WN8: 5 571 (100)