418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Ami meg a gold ammot illeti, ket dolgot változtatják: Csokkentenem a sebzeset es betennék egy új tolto skilt ami úgy működne mint a hatodik érzék vagyis 3 sec es késleltetéssel megmondana hogy mi van batoltve az ellenséges tanknak.
  • Megamax
    A másik dolog szerencsere a report rendszer sem működik különben senki sem játszana mar. Tudjuk nagyon jol ha nem úgy viselkedsz ahogy a másik akarja mar nyomja is a report gombot
  • Megamax
    Ezt sok játékban bevezettek de a legközelebbi patch el ki is vettek az általam ismert játékokból mert az emberek találékonyak es fordítva használtak. Ha nem akartak jo játékos ellen játszani szimplán azt jelölték meg igy azoknak nott meg a játékba valo kerülési idejuk.
  • Antimat
    Erről jut eszembe, igazán betehetnék a játékba a retard jelvényt, mondjuk meccs után szavazhatnák meg a csapattársak, és minimum 5 szavazat kellene, hogy megkapja valaki (így akár egy csatában 2-en is megkaphatnák). Lehetne egy fokmérő ez is, akinek sok van, azzal kár egy csapatba kerülni :)
  • Antimat
    Hm, pedig a Wz32-nek 10m.rel jobb a látótávja, mint a T54LT-nek.
    Mindenképp megveszem, mert ez az egy 8-as lightom hiányzik, csak azt hittem, sokkal jobb kis tank lesz. A IX-es ágyú statjai alapján valamivel jobb, mint a WZ131 top csöve, de nálam ez is tudott olyan homályokat lőni, hogy csak na (a Type64-ben nevelt 2,82 skilles legénység van benne)
  • realcsabi
    Nem kifejezetten érzékeny viszont nagyon hasznos skillről van szó, megéri átképezni. Ráadásul később az M103 már fogékonyabb lesz a sárgulásra a gigantikus torony oldala miatt. Illeteve azért az E5-nél is előfordul olykor.
  • Lokker
    Emlékeim szerint nem volt az. Bár az jó rég volt már..
  • asolyom
    Kérdezném attól, akinek van vele tapasztalata, a T29 mennyire érzékeny az ammo rack-re? Érdemes az egyik töltőre rátenni a biztonságos elhelyezést, ha kész az első sor, vagy mindkettőnél maradhat a javítás?
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy kíváncsi vagyok erre a Matilda IV HD modellre, úgyhogy kipróbálom azon ezt a "restore" funkciót. Berakom a Rudy legénységét, aztán megyek vele majd pár kört. Bár azt nem olvastam, hogy ez jár-e valami büntivel. Mert ugye mondjuk a Matilda IV 1500 arany, és ha eladja az ember, akkor kap érte 300.000 kreditet. Elvileg majd ennyiért vissza is lehet venni? Vagy kicsit töbért?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.09. 09:54:54
  • Angelus1991ster
    Október eleje.

Svédek utána a 9.16.1 vagy a 9.17-nek nevezett karácsony előtti patch-ben jöhetnek. Ha jól összeszedik magukat, akkor november végén is ki is lehetne adni.
  • asolyom
    Aha...most nézem a WG honlapot...

"These tests usually happen about 60 days before a release."

Akkor ezek szerint még kb. 2 hónap.
  • Userx2
    Sok választásom nekem sincs. 5 azaz 5 normál T5+ tankom van 22 k csata után. T54, T71, Conqueror, E50M, WZ111-m1-4. Nálam hülyébb wotost, még nem hordott a hátán föld. Valamiféle retard jelvény nekem is járna.
  • asolyom
    Mikorra is várható ez a 9.16?
  • Irisz_
    Ezeknek a veteránoknak tiszteletbeli jelvényt kéne adni statisztikába, amúgy ha lett volna neked is typeod te is tudnád milyen ez az életérzés. :D Az csak mellékes hogy mára nem nagy szám egy typot 1v1 be ledarálni saját tierrel.
  • Irisz_
    Fingom sincs, nem élem bele magam mer T54 mod 1 úgy is jobb mindenbe nekem, de ha lehet akkor csak prémtankal fogom tolni ha régebbit is visszalehet venni, eladok mindent és kérek a WG től egy prémiumretard jelvényt statisztikába :D

Teszten nem volt aktív a funkció, majd októberbe rakják be élesbe, addig csak lesz már valami infó meddig visszamenőleg.
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.09. 09:10:55
  • ROMOTO
    Megértem hogy neked nem okozott gondot mert nem KV1 el farmoltál valszeg mint a többség, nekem sem volt probléma is3 ban ülve, de tier 5 ben anno örulni kellett ha nem volt benn 1-2 type szakasz...
  • asolyom
    Bizonyos tankok biztosan, mások meg nem. Egy beforgattott E75-öt egy IS-3 hol lő keresztül, még akár a 2-es gombbal is? Pedig az csak T9-es.
  • Lichtmaschin
    Wz131-et nagyon szerettem. Papíron jobb a 132 de Sosem tudtam rendesen kijátszani. Azon a szinten amikor mindenkinek 400 felett van a latotavja nagyon nehéz. Többször is viaszavettem de Sosem voltam vele jó. A t54ltw vettem meg helyette és sajnos azt kell Mondanom hogy jobb tank. Valószínűleg ez ilyen rejtett statok miatt. A 132-nel én a sebességet hiányolom. Gun rendben van, de egyszer el lövöd magad és világítasz mint a karácsonyfa. 3 skilles legénységgel sem volt élvezhető szamomra ellenben a t54ltw. Ugyan az a tank csak gyorsabb és pattint a torony.
  • HTS s3rg1nh00
    ma olyat láttam,hogy majdnem a csatánk bánta...annyira röhögtem a T34-85ön aki felrakta a 122es ágyút,mellélőttem vagy 3at
  • voivod32
    Nekem is ez ugrott be! És... hmmm... mintha akkor is szerepeltem volna benne, de ennek vége! :D
  • Antimat
    Wz132 mennyire visszalépés a Wz131-hez képest? Mert nem sokára meglesz az xp rá, de a wz131-et nagyon megkedveltem, bármennyire is szopok mostanában vele randomban.
  • voivod32
    Nem nagyon fordult elő, hogy hátbalőttek volna, hála égnek, elég kis esélye van annak, hogy csapattársak legyünk. Egyébként hátbalőni, csak azt lehet, aki előttünk van...
  • patchaou
    Nekem a type akkor sem okozott gondot ellenfélként amikor itt sírt miatta a fél fórum, sőt mivel rengeteg low megvette hogy majd milyen király lesz - a legtöbb ingyen freg volt mert úgy mutogatták az ammorack-et mintha kötelező lenne és szemből biztosabban lehetett gyújtani mint a Löwe-ket.... :) Sajnos már csak az első nerf után tudtam megvenni, amikor pár napig volt megvehető. Azóta azt is elcseszték... :(
    Akkoriban legalább még volt miért elérni a top tiereket. Ha voolt pár 10-ese az embernek legalább tudta élvezni a gyümölcsét az addig tartó útnak. Mostanra ez megszűnt, mivel akármi keresztülhugyozza szemből a 10-eseket aminek a gazdája megtalálja a 2-es gombot :/
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 22:46:15
  • tothgyorgy
    Nem is fogják. Egyébként t2-be kéne rakni, ott pont jó volna.
  • tothgyorgy
    Az én napim:1.kör cseh 4-es. Ez a teszt kör, Net ok-e, mert előszeretettel kidobál, és inkább ezt mint mást. Aztán szorzózás. Amivel meg van, azzal már nem megyek. Aztán attól függ mennyi időm van.
  • Angelus1991ster
    A kurva Toldi ótvaros újratöltési idejét még mindig nem buffolták a normális szintre.
    Elvégre svéd...... az első svéd(-maghiar) prémium tank a WoT-ban, nem a stúrv m/42 alt+f4.

Ejj de szeretnék korrupt lenni, de még mindig nem akarják....
  • asolyom
    Nekem 3/9 a T29-cel, és 1/1 a Jumboval. Akkor nekem 40% WR! Hurrá!
  • tothgyorgy
    A múltkor szétszedtem 1 KV 5-t SPIC-el. Na amit utána kaptam. Még a csata után js beírt valamit ékes idegen nyelven. Nagyon utáltam a SPIC-et, el is akartam adni, de megkedveltem azóta, atopp ágy 3-as tárral nagyon jó,élvezet vele a játék,bár ma nem ment. A többivel sem, 28% vinráta. :(
    Azért a garázshely meg lett.
  • Angelus1991ster
    Hé RUSH/Írisz Type 59-et vissza tudod venni?
  • yossarianHUN
    9.16 HD sceenshotok
  • asolyom
    Suit yourself.
  • yossarianHUN
    Nem, te rinyáltál, mint egy tinilány. Ráadásul pont ugyanúgy, mint tegnap, meg tegnapelőtt, meg azelőtt...
  • tothgyorgy
    Ez van sajnos, addig amíg normálisan szólnak, addig semmi baj. Arra nem sokszor emlékszem , hogy eldurvolt a hangnem.
    Sokan állítják magukról, hogy nagyon jók. Mások jó stattal állítják magukról, hogy ők a közép.
    Szerintem meg én vagyok a közép, és az én statjaimat bárki megnézheti. Kaptam már érte beszólást.
  • viper07
    Azért vannak helyzetek amikor igencsak elkel a prémium lőszer. Gyakorolok a 6-os SH-kra, ezért sokat megyek Rudyval. A tank OK, azonban feltűnően sokat rakott be Tier 8 ba. A 143 Pent MEGB@SZHATOD, mert egy KV 5-öt pl sehonnan nem tudsz vele belőni. Az elvem szerint ha már ilyen MM szopást kaptam akkor bizony aranyat használok. Tehát a prémium lőszer használata nálam szituáció függő. Egyébként meg egy fjúcsör, amit valaki kihasznál valaki meg nem, ha nem miért nem ? Ha tankban ülnél a csatamezőn és van sima lőszered meg APCR lőszered és jön szembe egy ellenséges tank, akkor skillből megoldod ? Én inkább életben próbálok maradni :) .
  • asolyom
    Erről próbáltam írni én is. Lehet, hogy kissé hevesen is, de le lettem cseszve, hogy mit rinyálok, mint egy tinilány.
  • joe662
    Igen
  • yossarianHUN
    Néha?
  • yossarianHUN
    Nemtom most milyen, az még a buffolása előtt volt, de igen, elég rossz volt. Lecserélni nem hiszem, hogy lecserélik (legalábbis nem hallottam róla), de valószínűleg ki lesz véve a shopból egy ponton, mert a WG nem titkolt célja, hogy szép fokozatosan kiirtsa a tier limites prémeket a játékból.
  • ROMOTO
    Ahha, én még emlékszem a type rushokra a régi szép időkből, azok a meccsek sem voltak hosszabbak, abban az időszakban szoptam a legtöbbet amikor a kiváltságos type hordák gyaláztak le percek alatt minden élőt röhögve, jellemző hogy a type tulajok közül kerül ki a legtöbb nosztalgiázó, meg azok közül akik napi 8h ban tolva, vagy prémelőfizuval gyorsan felkerültek a top tierekbe, másnak nemigen termett babér akkoriban...
  • joe662
    Nekem néha,ha már nagyon tele a hócipőm,akkor megtömök goldal olyan szerkezeteket Pl:/Grille aminek amúgy se lenne szüksége rá,és azt fosom mindenkire aki szembe jön
    Idegeskedjen más is ne mindig csak én