banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezért szeretjük a WG-t: M53 arty fordulásból lead egy kapáslövést a skoda t50-re és betalál -1400hp, még jó, hogy az utolsó esély miatt maradt pár hp-m.

A távolság 320m +-5m, az első lövésem után spotol, a második természetesen belecsapódik a földbe teljes becélzás mellett és a harmadik lövésem megöli az artyt, de még előtte bekapom a lövés.

Az arty az oldalát mutatta srégen, de nem felém nézett és az arc-ba sem fértem bele, mert fordulnia is kellett. Tehát kb 3-3,5 másodperc rám fordul és belém lő 320m-ről akkora célzókörrel mint a fél képernyő, ha nem nagyobb.

Tudom, az arty hívők majd megmagyarázzák, hogy az egy jó arty és ez teljesen reális, de én azt gondolom, hogy ez kb a lehetetlen lövés kategóriája. A noob artynak viszont a WG megadta az RNG-t és még ilyen helyzetben is telibe b.szott.