banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Heh nézem a videót, és a svéd okosok csináltak olyat, hogy hol lánctalpa van a tanknak terepre, hol kerek az útra a gyorsaság miatt... ha wotra bejön ez a christie-tanknak nevezett dolog (kerekes "tankok")... durva lenne, ha lehetne váltogatni a kettőt. :DDD

A videóból kiderül, hogy az egyik népszerű light tankot a Toldiról tervezték. ;)

LOL, nem is tudtam... a svéd TD 10-es is autoloader a valóságban.... hogy a játékban mi lesz, nem tudom. :D Meg tudott úszni is, ha felszerelték. :') Jó, kis csapdázó tanknak tűnik... (oszlop elején feltűnve, lő, és gyorsan visszavonul :)... eredetileg meg SPG anti-tank kategória :D... LOL

A Heavy rohadt papír lesz... szintén tudott úszni. :D és gyors...
    A svédek is csináltak artyt... FUCK OFF. :D Ami 14-et lő ki 1 perc alatt...155 miliset xD... nem akarom! :D Ez már rakéta! :D

S a svédek ma már inkább a német Leopardokat használják... :) Arra viszont eleget terveztek, hogy a WoT is betegye őket. :)
    Azért írtam így le, hogyha valakinek esetleg nincs kedve végig nézni a 24 perces videót, akkor itt van kb. ez. :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.18. 18:53:00