418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Én is adtam el prémtankokat,de nem kellenek vissza. Van elég. Az SP-t nem értem miért kellett eladni, annyira nem rossz. Igaz nem is jó.
    Olvastam valahol hogy lecserélik. Tud valaki többet erről?
    A goldról: 29 k csatáig én sem használtam,aztán minden tankomba tettem párat, de csak akkor lövöm,ha nagyon muszáj.
    Ha engem lőnek vele az sem zavar nagyon (pl a Turán oldalába 1 is-től), az viszont annál inkább, hogy a csapatösszeállítások botrányosak.
    Én nem vagyok jó játékos, de 1 szuperunikum sem győzhet egyedül. Amikor meg már az első percben látszik a biztos vereség,akkor meg a szrok rá effektus érvényesül. Általában be is jön 15:0 - 15:3.
  • asolyom
    Ó hát ahhoz nem kell gold ammo. Az ELC-hez hasonló papírok yoloznak és pillanatok alatt meghalnak gold ammo nélkül is.
  • Sherman0070
    Sírok. :D
  • asolyom
    Jó tudni.
  • patchaou
    Nem azért. De prémium lőszer nélkül hogy tudna ez a sok agyhalott fasz 3 perc alatt letudni egy csatát?? Csak rinyálnának hogy minden lepattan és nerfeljenek/buffoljanak mindent...
  • asolyom
    Nem tudtad, hogy minden problémáért Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, és a gold ammo a felelős?
  • Irisz_
    Lentebb írtam, októberben ha megjelenik a 9.16 akkor ingame a tech treebe visszalehet majd venni kreditért.
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 21:21:20
  • Sherman0070
    Már állítólag kredit által lesz visszavehető, ahogy a normál tankok.
  • Irisz_
    Ja és ha IS6 ot visszatudom venni akkor propublichighfulltomatogoldspammer módba fogom csak használni mer 175 pen az kevés.
  • asolyom
    Hogy tudod visszavenni? Kreditért? Prémium tank visszaállítás eddig is volt, de csak egyszer egy accounton, és ticketet kellet dobni hozzá.
  • Sherman0070
    Az persze a gold.... azért rohangál az összes tomato mer' há GÓD ammó van g*ci! Azért lowskill a playerbase 80%-a me' há gód ammmó!
  • Irisz_
    Én 9 tankot veszek vissza és hivatalosan is prémiumnoob leszek mer normál tankal nem is fogok játszani xDDD
  • yossarianHUN
    Na ez érdekes, köszi. Kíváncsi vagyok, ki tudom-e imádkozni belőlük a pár éve eladott Super Pershingemet. Nem mintha nagyon vágynék rá, de a poén kedvéért megnézném :D
  • patchaou
    A 3 perces csaták egyik fő előidézője a gódammó...
  • András77
    Ez a kényelem mellett azért is lehet prioritás nekik, mert szerintem a supportok jelentős idejét leköti, hogy a véletlenül vagy dühből eladott prém tankokat kérik vissza a userek.

A felszabaduló support idő alapján ki is rúghatnak egy kazal supportot vagy inkább hasznosabb feladatokat tudnak nekik adni. Remélem a második az elképzelés.

Ehhez képest egészen kirívóan pofátlanság még aranyra is lehúzni a játékost érte. Mint amikor kényelmi díjat fizetsz az sms-ben parkolásért meg a pálya matrica vásárlásért, hogy a pofájuk nem szakad le. Nem kell annyi embert alkalmazniuk és zseniálisan még le is húzzák a felhasználót egy kisebb összegre.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.08. 21:18:52
  • Irisz_
    Azt már sajna nem tudom mert sehol nem volt info több, viszont volt kép ahol 30 napon túli legény 20 arany/db áron lett visszaállítva. 30 napnál nem régebbi ingyenes.
  • yossarianHUN
    Elmorzsolok egy könnycseppet, utoljára évekkel ezelőtt láttam ilyen naphosszat/több napot tartó pörölést a fórumon, csak akkor még többnyire pro-arty / anti-arty témakörben. Ahh, a régi szép idők.
  • yossarianHUN
    Úúúúúú... És bármennyi időre visszamenőleg?
  • Sherman0070
    Most én nekem is sírnom kéne a gold miatt?
  • ROMOTO
    Onnan indult hogy valaki elvből nem használ goldammot, nem az volt a téma hogy a játékban miért probléma a goldammo, csak mondom...
  • asolyom
    Nekem úgy tűnik, hogy a 3 perces csaták szintén a játék egy "fícsörévé" váltak, és személy szerint ez engem sokkal jobban irritál mint az, hogy ki mennyi aranyat okádik.
  • patchaou
    Hagyd rájuk, akik nem értik mi ezzel a probléma azoknak hiába magyarázod. Legalább annyira parttalan az egész vita mint az arty körül szokott lenni...
  • ratgab
    A soha az túlzás. Nyilván ma már ha az ellen betölti akkor kénytelen vagy te is betölteni különben hátrányba kerülsz. Ellenben a régi rendszer sokkal jobb volt (amikor nem tudtál creditért venni gold lőszert).
  • Irisz_
    Visszalehet majd tech treeből venni a prémium tankokat meg a legényeket hozzá akárhány skilles volt előtte amiket eladtál meg elbocsájtottad. :)
  • yossarianHUN
    Ez mi is ez?
  • Irisz_
    Added ability to restore vehicles and Crew members from the game client
    (restoration will be available upon release of Update 9.16)

Gaygaming én így szeretlek!
  • Userx2
    Jó nagy vitát generált a reggeli videó, nem ez volt a cél. Amikor az ember megnéz, belőle 1 órácskát, azt mondja; ok egy statpadder, csak úgy olvadnak el lelőtte a nehéz tankok, de nekem ez azé nem kell. Én megspékeltem egy kicsit visszavettem a T54 -et és nem egy csatában kiosztottam vele 5 k sebzést, nyomtam a goldod az E-100 arcába. Mondom magamba mekkora csíter tank ez. Aznap 2500 wéwnnyócam lett szumma. És az artyk miatt tényleg nincs idő egymással szórakozni beütöm nem ütöm játékokat..Tegnap goldnélkül bénáztam 853 a T54-el! Pedig előzőleg azzal géppel toltam fel. Legális csalás? Az. Ők egy teljesen más dimenzióban nyomják, a T54 es napomon kicsit azonosultam velük. Ebből egy kicsit én is kivenném már a részem, mert lehet.Ti itt néhányan meg lelkiztek 4-5 gold miatt. Mindig kishal lesztek a nagyoknak, bosszankodtok, de ez lehetne kicsit másképp is.
    Vovoid ad neked az állam havi 100k nettót a semmiért, ha akarod elfogadod, ha nem akkor nem. Te visszaküldenéd, mert nem dolgoztál meg érte. Csak bolond nem él vele. Ez egy furcsa rendszer, amiben te leginkább vesztes leszel, kevéske sikerélménnyel.
    Szerintem fogyóeszközöket se használjatok, mert az is csalás. /Hopka szint./ Nagy javító, +10 % javítási képesség. Nagy E.Ü. csomag +10 % hp a legénységi tagoknak. Ezzel túl jók lennétek. Ja és minimapot kikapcsolni.
    Tényleg szót nem nagyon érdemelne a gold téma, egyéni szocprobléma hogy valaki nem tud hetente 1 napot prémtankokkal farmolni rá.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.09.08. 20:52:50
  • ROMOTO
    Én alig lövök goldot, egyrészt mert momentán nem húzok olyan ergya szarokat amikbe kell, másrészt meg eleve amikor húzom az ilyet csak akkor töltöm ha nem megy másképp, tehát kb. ugyanott vagyok ahol te, de olyan eszembe sem jut hogy elvből ne hasznájak soha, jelentsen az bármit...
  • ratgab
    Akinek már van pár 1000 csatája az nagyon jól tudja, hogy stock tankkal mindig csak a szopás van. Egy stock heavy-vel meg főleg, de lehet azzal is jó eredményeket elérni. Ilyenkor nem szemtől szembe kötekedik az ember hanem megy egy nagyobb jószág után, mellett, vagy megpróbálja oldalról belőni a keményebb elleneket. A legrosszabb amit valaki stock tankban tehet, hogy kempel....Ahhoz kell ám igazán az átütés.

Én azt vettem észre egyébként akkor jön a legtöbb xp, ha aktív vagy (lősz, spottolsz, harcolsz, küzdesz) még ha nem is olyan hatékonyan...de pl. ha el tudod vonni egy csapattársadról az ellenséges tüzet, amíg az kivégzi az adott ellenfelet (érdemes mondjuk a láncot lelőni az ellenséges tankról mert az még szarabb ágyúval is mehet és mellesleg az neked spot sebzést jelent ha sebzik a csapattársak) még annak árán is, hogy neked a hp-d nagy része bánja, akkor már tettél valamit.

Nem mindig az a leghasznosabb játékos aki széjjellő mindent, van hogy egy jól kigondolt elterelő akció ad annyi időt a csapatnak, hogy kiszedjék a beásott tankot....innentől meg a lehetőségek tárháza adott a csapatnak és a grindelő játékosnak is (kb. 30 000 csatát nyomtam le eddig a wotban és bátran tudom mondani, hogy legalább 29 000-ben nem lőttem el gold lőszert...mostanában már én is lövöm, de csak akkor ha pl küldit csinálok és szűkös az időm).
  • ROMOTO
    Szabad xp-t gyűjteni jó móka, ahhoz kell lánc ami kiváltható modullal (ami csalás) meg torony és aztán jöhet a löveg, szabad xp-vel (ami egyébként csalás) ez nem kevés, ha később levennéd akkor aranyért kellene (ami csalás) és akkor már nem is említettem hogy akkor hol a kihívás hogy megdolgozott érte a zember?
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.08. 20:40:09
  • Sherman0070
    Szerinted a 600wn8-asak tudják ezt?
  • Lucifer001
    Mintha erre utaltam volna én is
  • Irisz_
    Nyomj egy repairt talán jó lesz, 4. voltam a szerveren. :D Svédek nincsenek.
  • Lucifer001
    Nem találom a szabályzatot , ami előírja azt , hogy szemből kell lőni . Végeztem .
  • Kryon
    Pont top tierként szokott ez legkevésbé gondot okozni. Amúgy nem is viszek goldammot, tehát azzal garantáltan nem lövök. Ha valamit nagyon nem tudok beütni és megkerülni sem, arra HE-t használok. Ha a csata ezen menne el, a reklamációt tessék a WG-nek címezni. Nem állapot, ha azzal intézik el a balansz problémákat, hogy majd úgyis betölti a játékos a goldot. Mellesleg a páncél azért van, hogy pattintson, nem katasztrófa, ha nem hugyozza keresztül mindenki a heavyt szemből, hanem játéktechnikai elem, az lenne a normális, nem az ami most van.
  • Angelus1991ster
    Hogy-hogy beengedett? Nekem 1001-es Vehicles hibát ír ki.
  • András77
    Elvileg ezért kell szabad xp-t gyűjteni és addig nem lépni szintet, amíg nem veheted meg a szükséges ágyút. Sok tank stock állapotban is használható valamennyire, azokra nem kell.

A játéknak lenne egy fejlesztési dinamikája és ad lehetőséget a röviditésre. Prém tankkal, arannyal lehet konvertálni szabad xp-t, tehát aki megteheti így hamarabb haladthat. Amúgy ez is egy érdekes kérdés, hogy az arany lőszer kreditért mennyire érintett a WG szabad xp konvertálós biznicét.

Tier9 tankokra össze szoktam szedni 50e xp-t, az még nem elég, de nem kell sokat játszani alap ágyúval. A lánctalpat meg ideiglenes pótolni lehet modullal, amit leveszek, ha nem kell.
  • ROMOTO
    Attól hogy top tank vagy és alaplöveggel nyomulsz elhiszem hogy még tudsz sebezni goldammo nélül, kérdés hogy mennyit...nyílván nem fogsz előre menni mint egy barom, hanem megkerülve, kivárással... amit a megfelelő módon meg is szoktak hálálnia csapattársak egy két hátbalövés erejéig mondjuk egy heavy tank esetében, teszem hozzá jogosan...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.08. 19:57:03
  • András77
    Sokkal több hátránya van a kreditért arany lőszernek, mint amennyi valós előnye. Ráadásul terjed, mint egy vírus. Látja a pawel156123 a chat-ben ugatnak valami gold spamet és berakja a fordítóba látja, hogy spam złota. Megkérdezi a nála sokkal skillesebb pawel112434-t, hogy ez mi ez és rájön, hogy kreditért tud venni olyan lőszert, ami átüti a tankokat, mert a sz.r alap lőszerrel nem lehet sebezni és lőn csoda. Utána nem sokkal a pawel1122434 kiokosítja az autoaimről/aimbotról is és mintha egy új világ nyílna meg előtte... Tudatra ébred, hogy a profik így lesznek profik (szerinte).

Ja, csak közben az arany lőszer ilyen elterjedése teljesen egy tankos akció lövöldözős játékká silányítja a WoT-ot, megspékelve a CoD-os rush-al vagy a mindig örök sláger kempeléssel, mert a bokor jó, ha megmozdul pawel akkor szétlövik, de bezzeg a bokorban a bázis mellett milyen sokáig életben marad, sőt a csatát is túl tudja élni, királyság.

Egészen komolyan megkérdeztem egy is7-től, aki a középső ösvénynél kempelt és sniperkedett, hogy most ezt ő tényleg egészen komolyan élvezi és szórakoztatja őt? Egy is7-en maximum a legénységet lehet fejleszteni, tehát egyszerűen józan ésszel nem belátható, hogy ő ezen a "játékon", amit ő játszik mit talál szórakoztatónak, mert a grindet, mint indokot kizárhatjuk.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.08. 19:55:04
  • voivod32
    Van némi ellentmondás a szövegedben:"ha ráadásul ha toptankként történik nemcsak sajátmagával, hanem a csapatával is szimpla kicseszés és akár sportszerűtlenség". Ha én top tank vagyok, hidd el, gold nélkül is tudok sebezni. Nem kell rohanni előre mint egy barom, megfontoltan, megkerülve, kivárással, le lehet nyomni a fullos ellenfelet is. Ha meg 1-2 tierrel feljebb tesz, akkor megyek a nagyok mögött, mint egy med és támogatom őket, akárcsak top löveggel. Ellenkező esetben: Instant halál.