banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A két 122mm-es ágyú között csak a töltésidő a különbség. Valami minimálisat számít.

Nekem a 100mm-es jobban feküdt. Lényegesen pontosabb, 0,7sec-el hamarabb (2,7<3,4) tud becélozni és még talán a DPM is magasabb picit. Igaz, hogy csak 250-es az alfa sebzés, de valahogy a legtöbb helyzetben jobban teljesít egy pontosabb és gyorsabban betöltő ágyú (pl több ellenféllel szembeni harc, több alacsony hp-s ellenfelet kilőni, leláncoláshoz jobb, távolsági lövésekre jobb, gyenge pontokat lőni!, ami a 175 pen mellett szinte kötelező). Ugye a közelharc szerintem annyira nem fekszik az IS-nek, kivéve ha top tier, mert közelről tényleg szétszedik és a 122mm-es ágyúk még 30m-ről is képesek akkora homályt lőni, hogy elkeserítő. Közepes távolságról viszont tud pattintani, de onnan meg a 122-es már nagyon pontatlan. Az IS elég gyors, lehet med-nehéz stílusban tolni vele, menni a medek után és oda meg jobb a pontosabb ágyú.

Felváltva használtam és nekem pl a 100mm-es ágyúval magasabb volt az átlag sebzésem. A 122mm-es meg mondjuk fun, amikor 390-et bevágok valakinek Van még egy dolog, de nálam ez egy sokadrendű szempont, mert nem sok arany lőszert használok, de a 100mm-es ágyúnak lényegesen jobb az arany lőszere.