banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Hehe, ezen jót mosolyogtam... tudod mikor használok prémet? ha küldetésben hozzám vágják, hogy nesze b+ itt van... :)

Egy részt olyan ágat el sem kezdtem, ami nem érdekel...56 tank van a garázsban, abból 18 tizes +1 reward a cwről... és 25 prém, amiből 1-et vettem (6-os skoda) a többi vagy tankcsere miatt vagy ESL goldból, vagy grindelős küldiből van... (ide tartoznak az ajándék kis mütyűrök is... + a 3 IM tank)...Másrészt ezenkívül van 6 elkezdett ág 6-os és 8-as szinteken, amiből 3-at az IM-ek miatt kezdtem el húzni, és pont ezért nem is fogom tovább, mert csak erre kellettek, a másik 3 meg csak van.S a fő accon lassan 45k csatám van az elmúlt circa 5 évben...

Holnap vagy még ma megcsinálom a kisaccon a halálcsillagot(Jgpz), mert még kell fél milla kredit hozzá, és már ki van húzva az exp... a T95E2-höz, és egyelőre ennyi.Talán majd a svédeket elkezdem, de a kínai ágak, a japán ágak, a brit heavy, td-k, a német halálcsillag, a maus ága, a francia td, az e3, és az artyk ágát letojom. (artynál: gyedül az Obj 261 van meg.)...

Na ennyit a profilom összegzéséről... a wn-em 1200-1500 között ugrál...ha nagyon érdekel valakit, engem nem, csak tudom. :D

Szóval azok a tankágak tényleg elfogytak, amik érdekelnek...