418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csak a noobok sírnak a "gold" miatt.... sok idióta nem tudja felfogni, hogy ez is a játékhoz tartozik. -
Angelus1991ster #379893 Ne add fel! Akard igazán a győzelmet , a jó rng-t, a normál mm-t!:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Motivációs csidejó....
-
Van egy olyan érzésem, hogy nem csak én unom az aranyesőt . :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.08. 16:51:11 -
asolyom #379891 Ilyankor max. azzal tudok szórakozni, hogy a jobb csatákból mentett replay-eket újra megnézem, mert ez ebben a formában maga a horror. Szórakozásra alkalmatlan. -
Nálam ez elvi kérdés, nem használok és kész. De legalább nem jutottam el Tier 10- ig 5 ezer csatával. A gold nerf,-ha tényleg lesz- úgyis orvosolni fogja ezt a kérdést. -
asolyom #379889 Na jó, mára elég!!!!
4 csatából 3 ilyen, hogy 3 perc alatt egyedül maradok. Qrva nagy az élvezeti faktor!!!! Nem lehet egy normális MM-et csinálni? Miért mindig én kerülök a f@sz rossz végére? Ja, és a 3 szopásból kettő a Siegfried Line-on ugyanolyan koreográfia szerint. Mire a HT-mal becammogok a városba már 5 tankunk az Örök Vadászmezőkre költözött.
Már régen letettem a WN8-ra r*cskázásról, csak szeretnék normális, élvezhető csatákat menni, de lehetetlen. A WN8 meg továbbra is rohadtul MM függő. Tegnap normális emberekkel lehetett normálisabb csatákat is menni. Vesztes csatában is csináltam 3500 sebzést. Ma az MM olyan csapatokat dobott nekem, hogy az ezres átlagot alulról súrolom.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 16:33:47 -
Nehari, de a való életben való helytállásnak a goldammo használatához semmi köze, annak annál inkább hogy kitudod e gazdálkodni azt a plusszt amiből a megfelelő mennyiségű goldammo használatával elkerülhető az indokolatlan szopásmennyiség... -
nem értem ezt a gold használat mellőzést...pl.St.Emil 105ös ágyúval,t7ben elvan,t8-t9 mindenki aki szembe jön gold,néha még a 227 pen sem elég semmire...már t8ban ott az FV4202,5ből 1szer ha eltalálom a fülét,a többi lófasz...hogy gyűjtsek így bő 58k xpt a nagyobb ágyúra?2 év alatt? -
Az összes tankomat alaplöveggel, toronnyal, lánccal,motorral húztam ki, egy szem gold lőszer nélkül, ritka esetben, ha nagyon borzalmas volt, felhasználtam némi free xp-t. Nincs hova rohanni, nem az a cél , hogy végigrohanjak a fejlesztési fán, hanem, hogy MEGDOLGOZZAK az eredményért.Abban van a kihívás. Nem szeretem, ha az ölembe hullik minden, mert annak nincs értéke számomra. Sok ember a való életben is küzd ezzel, mert megszokja gyerekkorában, hogy apu-anyu mindent alátol, aztán amikor neki kell megteremtenie valamit a saját munkájával, nincs hozzá türelme és jönnek a hitelek. -
asolyom #379885 Ez egyre gázabb! Egymás után két ilyen csata!
3 perc után egyedül maradtam, 12 ellenséges tankkal!!!!!
A StuG pl. azzal kezdte a csatát, hogy fucking MM AFK. Így ha beledöglöm, akkor sem lehet értékelhetőt menni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 16:08:45 -
Akkor biztos goldból veszed az xp-t a toppos lövegek kihúzásához, vagy azt akarod mondani hogy az összes tankod fejlesztésekor alaplöveggel goldammo nélkül húztad ki a következő löveget? Mert ez esetben a maradi pöcs kifejezés túl enyhe... -
Én soha nem használok. Ahogy az életben, itt is alapelv nálam, hogy nem csalok. Lehet, hogy maradi pöcs vagyok, de ezen nem vagyok hajlandó változtatni. Amit így elérek,(nem nagy szám), azt saját képességeim által érem el.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.08. 15:52:36 -
a +/- 4 tier az elején azért volt mert nem volt annyi tank a játékban, anno a lövegek és a HE lőszer brutálabb volt alsó tierben ezért nagy nehezen ki lehetett bírni, rossz esetben pl. úgy hogy zokszó nélkül el kellett viselni ha +4 tierrel szembetalálkozva ledaráltak, a Type59 hordák attól függetlenül sokaknál betette a kaput, azóta eltüntek az alsóbb tierekből az OP lövegek, a HE lőszert is lenerfelték, cserébe lett ezüstért goldlőszer meg egy rahedli tank, így felesleges lett a 3/-4 tier, sőt ennyi tankkal már a +/-1 tier is bőven kivitelezhető lenne, a balansz miatt csak jól járna vele mindenki, a goldammónak meg csak a sebzésértékén kéne csökkenteni, így reális alternatíva lenne a nagyobb átütés kontra kisebb sebzés a sima lőszer kisebb átütése és magasabb sebzése mellé.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.08. 15:52:01 -
realcsabi #379881 Az ő szórakozását igazán biztosíthatná az hogy két tierrel nagyobb tankban üldögélhet, nagyobb alfával, átütéssel, hp-val és erősebb páncélzattal. :)
Én megértem hogy szar amikor belő egy kis tank gold lőszerrel, de ha emiatt szolidaritásból megfogadom hogy több goldot nem lövök, attól még a szerveren adott pillanatban másik 30ezer játékos ugyanúgy fog. Na ilyen körülmények között magammal baszok ki és közvetve az aktuális csapattársaimmal. A kérdés, hogy miért tenném? Hogy valaki 2 perccel tovább álldogálhasson a KV-4-ben a mező/utca közepén? :)
Ha valamikor limitálva lesz vagy nerfelve a goldlőszer akkor ahhoz fogok alkalmazkodni, addig viszont nem fogom a saját magam dolgát megnehezíteni, ennyi erővel az is megkötés lehetne hogy aki zöld vagy annál jobb az csak a tempomat második sebességéig használhatná a a tankot, vagy csak stock löveggel lőhet vagy csak tolatva támadhat vagy mittudomén. :)
Mindenki a saját szórakozásáért felel, ha egy KV-4-et zavar egy Cromwell akkor ideje megtanulni fedezék mögé mozogni, forgatni a tanktestet, sidescrapelni, stb. Ha ennyire sem veszi a fáradtságot, akkor én miért tenném? :)
Teszem hozzá hogy mivel nincs prém fiókom, nekem is meg kell fontolnom mire mit lövök, hogy ne menjen rá a gatyesz, szóval a goldpsam felejtős. De ha olyan a szitu, akkor használni kell, ha nem használnám magammal tolnék ki. -
Gyuszopapa #379880 -
Pares #379879 Nem csak a tank statisztikáit erőszakolja meg az RNG, hanem az is az RNG istenen múlik, hogy a csatában melyik csapat tankjainak statisztikáit erőszakolja meg jobban.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.09.08. 15:30:04 -
asolyom #379878 Hát ha azt a Skodát egy T-800-as vezette...
-
Nincs véletlenül valakinek egy alig használt xvm config file-ja, ami mindenféle csíkok helyett, egyszerűen csak kiírja a tank fölé, vagy alá a wn8 értéket? Valahogy így. Nagyon megköszönném. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gyuszopapa #379876 Megint ez a mesejáték.Még hogy nincs belenyúlva.Én Wt auf-Pz IV az ellenség egy 10-es Skoda jön szemből á fasza belelövök a frontjába és semmi lepattan de ott a nyom aha persze 65 mm-t 246 mm átütésel, levette mellel a söfőr nem. -
Félre értesz, nem csak a +-4tiert sírjuk vissza, hanem minden egyebet is ami akkor volt :) Főleg a kredit bevételét -ma már egy 8-as prém keres úgy mint anno néhány sima 5-ös tank... akkoriban egy 5:15-ös végeredményről még screenshot-okat másoltunk ide, most már a 0:15-ös csatákról sem, annyira mindennapos.
Na jó, a fizika és a grafika javult, az maradhatna :) -
asolyom #379874 No igen. A T6-os T-150-nek 880-hp-ja van, a T7-es KV-3-nak meg 1400. Már itt hatalmas a különbség. -
Angelus1991ster #379873 +/- 2 tierre megoldás, hogy növeljék a hp számokat, és csökkentsék a 2-2,5-3-szoros hp különbségeket 2 szint között.
Nagyobb számok jobban hatnak a játékosra.
Persze ne úgy , hogy legyen tánc és zárcsökkentés.....
Legyen már teszveszszerver! a francba is...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.08. 14:43:53 -
Gyuszopapa #379872
-
asolyom #379871 "MM pedig előre eldönti a csata kimenetelét? Ennek köszönhető, hogy ma már a +-2 tier is sok."
Valahogy én is így érzem.
-
Angelus1991ster #379870 Aranylőszer jól jön pl a Turánnál, ahol 32 db-al gazdálkodhatok. Főleg ha t7-esek ellen csesz be. -
Kryon #379869 Nem nőne fel, hanem meghozná az egyetlen értelmes döntést és otthagyná a fenébe ezt a játékot. A +-4 tier egy baromság volt és azóta is történt néhány dolog, ami miatt ma még nagyobb baromság lenne és amiért egyébként már a +-2 tier is baromság.
Saját tapasztalat. Mikor elkezdtem, akkor még benn volt a +-4 tier. Haverok rábeszéltek, na mondom, nézzük milyen is ez a WoT. Mint fogalmatlan kezdő tankos játékban, hát el is indultam rögtön a tigrisek irányába lelkesen. Aztán amikor t4 tankkal bedobott t8-ba, akkor csak pislogtam. Aztán meg még párszor. Egyszer sem jutott eszembe, hogy ettől majd milyen skilles leszek, hanem nyomtam rá egy uninstallt, mondván, hogy ez a játék egy fos.
Több mint egy év múlva tudtak ismét rábeszélni, addigra már megszűnt a +-4t és akkor már élveztem a játékot, jól rá is szoktam. Közben menet közben jött a sok kis szemétség, amivel egyre jobban elkúrták a játékot. RNG növelés, szórás nerf, troll tankok, goldfosás, MM. Hova akartok +-4 tiert, amikor már nem hogy gyenge pontokat, hanem már a tankot sem lehet szinte eltalálni, mert folyton a földet, meg az eget lövöd, illetve a páncél már semmit sem ér, az MM pedig előre eldönti a csata kimenetelét? Ennek köszönhető, hogy ma már a +-2 tier is sok.
Mivel az utóbbi időben már nem okozott élvezetet a játék, csak az ideget ettem, ezért végül ismét uninstall lett belőle. A rebalanszig nem is kerül vissza a gépemre, mert legközelebb akkor látok esélyt rá, hogy ismét élvezhető legyen.
A kompetitív játékról meg annyit, hogy hol kompetitív az, amikor az egyik csapatot többségében profikból a másikat meg idiótákból rakja össze az MM, aztán ha a rossz oldalra kerülsz, megszakadhatsz, akkor is legyalulnak? -
András77 #379868 Az arany lőszer szabadon eresztése tényleg csak ártott a játékmenet, már azok szempontjából, akik nem szeretik az agyatlan rush játékot meg amikor leáll a tank a szabadon, mert lát egy ellenséget és mozdulatlanul addig lő, amíg valamelyikük el nem pusztul.
Komolyan már öröm nézni azt a játékost, aki nem egy helyben állva lő, amíg csak tart a hp-ja.
Én is használok aranyat, de egy saját szabály rendszer alapján, az általam indokolt esetekben csak. Az arany lőszer tulajdonképpen minden esetben tudás hiányt fedez valamennyire, persze vannak helyzetek, amikor mással nincs esély beütni, körbefutni nem lehet stb. Ezekben a helyzetekben is a tudás / skill hiány ott van, mert hogy kerültem ilyen helyzetbe egyáltalán.
Mindegy is, mindenesetre én is próbálok úgy játszani, hogy ne autoaim + arany féle robotjáték legyen belőle, de ha agyatlan játék folyik, akkor hajamra kenhetem. A keményebb tankok meg iszonyat mennyi aranyat kapnak, most már kezd tényleg átfordulni a dolog és a teljes játszhatatlanság irányába mozdulnak a lassú páncélos tankok, mert nem lehet a páncélt semennyire sem kihasználni.
A wg ezt is, mint olyan sok mindent lesz.rja, majd csak lesz valami alapon, bevételek jönnek szépen, akkor meg nincs baj, gondolják... -
asolyom #379867 Már nem emlékszem, mert annyira nem ragadott meg, csak most eszembe jutott, hogy itt legális csalásként emlegették a gold lőszert. Erre tettem fel a kérdést, hogy ez a crew skill booster mennyire lehet legális.... -
Ezt hol láttad 
Ha nem wg-s cucc akkor csak szívni fogsz.
Bár lehet hogy ilyen ebay-es megoldás,ahol valaki bérbe elvállal dolgokat? -
Szórakozna ő, ha a kínkeservesen kiszenvedett KV-4-ét nem basznád be egy mozdulattal szemből, goldot töltve, - mondjuk egy Cromwellben ülve-mondván: biztos legyen a sebzés.Ezt akkor, éreznéd át, ha a te tankod előnyeit is így lenullázná a goldhasználat, például a nagyobb átütésért cserébe, a gold lőszert 40 másodperc alatt töltené be a Cromwell. Na az , korrekt lenne. -
asolyom #379864 Egy kicsit más téma. A múltkor mintha jött volna valami "reklám anyag", WoT-hoz való crew skill booster. Azt hiszem, hogy meg kellett adni az account adatokat, meg hogy melyik tank legénységét akarod boostolni, és valami 40-50 dollárért adtak egy sor skillt. Soha nem vágytam ilyenre, de érdekelne, hogy ez mennyire legális, mert ahogy néztem nem WG kreáció. Meg lehet, hogy ez is valami bankkártya adathalász cucc.... 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 14:12:29 -
Angelus1991ster #379863 Forró, forró de még mindig nem. Valami még szarrabbat! Win rátában eddig győztes az alant linkelt fos. Viszont ő még aktívabb rivaseloy-nál a random csatákban.
De az össz 0,09-es sebzési és 0,06-os kill rátánál rosszabbat kérek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.08. 14:04:01 -
A teljes megsemmisülés! 
Van még! :DDD
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 14:00:39 -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #379860 Volt anno különbség a heavy és a medek fejlesztési költségei között, ha jól emlékszem.
Artyknál kéne nagy összeg: t6-os ára 5 millió kredit és 250 ezer xp.
Csak hát IM missziók stb. -
Pl én IS nek adnák 217 es APCR t alapnak és 300 as HEAT et goldal. IS3 240 körüli pen APCR, 300 vagy 330 as HEAT de egyébként azok a HEAT ek 400 felett ütnek való életben szal ilyesmit. T10 jó lenne ahogy bejött anno. IS7 nek meg nem tudom talán kiröhögtök de ha az Object 268 303 as pennel szaladgál akkor neki is lehetne az APCR je ami most a gold meg kapna valami HEAT et. Akkor jogosan uralkodnának a heavyk minden tierben és lehetne simán +-4 tier nem IS el ilyen Tier 6 os löveggel szerencsétlenkedni beforgatott E75 meg ST 1 ek ellen amiket úgy se üt be még goldal se. Ezt megfejelni amit a mester is írt hogy több XP meg kredit lenne. Dehát gaygaming... 

Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.08. 13:42:56 -
Angelus1991ster #379858 "Minden nap kapom az oltást chatben aztán kör végén meg nézem max 1000 et se tudunk sebezni aztán látod te is miket linkelgetek ilyen redline shit retard tomatokat 44 meg 45% al. "
Kihívás tesa ! "rivaseloy"-nál linkelj szarrabat!
-
Most őszintén, nem lenne jobb ha a játékos állomány felnőne a +-4 tierhez? XD -
Angelus1991ster #379856 Mindenkinek volt egy pár sikerélménye. Lőttem ki Tigrissel E-100-at és T-50-el/T-50-2-vel T95-öt. Meg trollkodtam a régi Pz 4-el. -
yossarianHUN #379855 Amennyi agyvérzést itt a fórumon látok naponta, nem hiszem, hogy tudna rontani a helyzeten.