World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nevettem akkorát, mint még soha...E25 felmásztam egy sziklára, ketten lőttek közvetlen közelről... de leestem onnan, mert egy AMX TD-t próbáltam TD-vel flankelni... a lényeg...: OLDALRA BORULVA LŐTTEM KI A KÖZELEDŐ T25/2-t... xDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.11. 16:26:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
joe662
Azt hittem csak én lettem balf..abb.De akkor nem<#hehe>
Mondjuk,nekem érzetre a többi is összevissza lövöldöz<#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.11. 16:20:52

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

elkezdődött a 7vége... kishazánkban ráadásul még hosszú is...
össze-vissza lőnek
nem lehet artyzni....
joe662
Ez a sok barom honnan bujt elö??
Lakevillen 2 nyomi be akart tolbi a vizbe,gondolták kiprobálják az uj fizikát vagy nem tudom.
Mikor a t37re rávittem a csövet <#ejnye1>,az legalább kapcsolt,de a hülye skodás nem.
Kapott egy figyelmeztető lövést,de sajnos nem segített,mert végig azon próbálkozott,hogy betoljon a vizbe.
Mondom oké,ez úgyis el van már toszva,kimegyek a mező közepére,hátha oda is követ<#eplus2>
Bekaptam ugyan 2 lövést,ez a barom meg próbált mögöttem maradni,de egy satufék+tolatás+elöre kombot már nem bírta lekövetni<#mf2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mennyi ilyen barmot látok mivel support tankban ülök álltalában és végig kell néznem ezeket a szitukat.
150 hp-s Jagpanzer e-100 jön a folyosón.Ketten lövik nem bírnak vele ő kiszedi mindkettőt.Meglát engem én egylövés vagyok neki.
Hehe azt hitte hülye vagyok HE betölt és várok,kibukkan a tetejének a sarka puff kiszedem.Jött az anyázás rendesen.
Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni egyesek az ilyen helyzetekben,pedig csak gondolkodni kellene.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Plata, neked tetszeni fog, meg a t49 a főszereplő. Román zseni, 31e csatával, t54-ben küzd mint állat az ellenfél t54-el, neki a 219penes ágyúja van, az ellenfelet passzolom, nem láttam rá. A román titán már 600hp-t elvesztett, és az ellenfél még mindig ott van 200 maradék hp-val, tehát ha HE-t lőtt volna rá, akkor már rég kiszedte volna, mert normál lőszerrel nem bír sebezni a zseni, aranyat meg valami érthetetlen okból nem használ (vagy használ, csak lepattan az is, passzolom). Egy t49 kihasználja hogy ilyen sokáig ott van, belopódzik a seggébe, szép nyugodtan komótan becéloz és belevág egy 800 körülit, a román meg nem vesz észre semmit és megijed, megugrik, mint a bakkecske, lő egyet az égbe az ellenfél t54 meg kiszedi.

Utána megköszöntem neki szépen, hogy ráeresztett 2 ellen tankot a hátamra. Egy full hp-s t54 nem bírt el egy 20x hp-s (tehát egy lövéses) t54-el és egy t49-el.
Aza adurva, hogy ha full arannyal nyomom, akkor sem lesz jobb.
nem akarom megtanulni ezt a mozaikszót..el akarom felejteni.
Sherman0070
VTP? Nem TVP?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

elindítottam egy boostert...

5 csata VTP-vel 5 vereség
5 csata az O-NI vel 4 veresség

csak + 2 tier, és 38 %-os csaták....
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.03.11. 14:28:07
Melyik toronnyal használod? A tier7 is mocsok sz.r a kisebb toronnyal, majdnem félre is tettem miatta ezt az ágat, de olvastam, hogy a nagyobb torony sokat javít az ágyú használhatóságán. Ha a kisebb torony van rajta, akkor talán még van remény, ha a fejlesztett, akkor meg ennyi a történet.
nem az a baj, hogy akkora mint egy Tiger 2, még azt is megemésztené az ember, hogy nem túl gyors, s a páncél hiánya sem zavar, mega rendkívüli modulérzékenysége sem, de ami miatt teljesen használhatatlan, az a camo teljes hiánya, és az, hogy az ágyú karakterisztikája köszönő viszonyban sincsen a papíron leírtakkal.
Ja neked XD
Az előbbi Videómániából, utóbbi pedig az Önkényes Mérvadó rádióműsor dalszöveg elemző részéből való.
Öröm látni ezt a pesszimizmust 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.11. 14:16:21

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
B+<#banplz> már a tegnapinál is akartam kérdezni,az ilyenekre,hogy lehet rátalálni<#fejvakaras>.Esetleg ismerősök?<#hehe>

A tier7 fullosan már használható pecsétet kap, de nagyon kell a fejlesztett torony rá.

A wn8 érzékenyek domination-ben húzták / húzzák a tier8-t, csak a domination/steel hunt is nagyon egysíkú lett azáltal, hogy valamelyik csapat körbe állja a másik csapat/játékos megjelenési pontját és halomra lövik az éppen megjelenő tankokat. Lehet, van aki élvezi az ilyen "játékot", de én pl nem nagyon, úgyhogy marad a random csata nekem. Gyűjtök egy kis szabad xp-t, hogy legalább pár dolgot már fel tudjak rá rakni egyből, mert még jót nem hallottam a tier8 cseh vasról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.11. 14:09:18
Erre a 8-as cseh okádékra nincsen szó....
A való világban te a felszínt látod és nem azt, hogy mire képesek a zemberek egy feladat elvégzése közben. Érted bejön egy faszi a bankba nagy hangon, jó fej(nek akarja mutatni magát) és megy a nagy duma, nyomja ott az egyik csinosabb bankos kisasszonynak (emesének?) a nagy falleszedő dumát. Szóval egy értelmes ember látszatát kelti. Odamegy a terminálhoz, hogy számot húzzon, na itt elakadt a nagy lendület. Öööö, izé, mizé, kisf.szom, most akkor melyiket válasszam. Egy idősebb mama megszánta, hogy mit akar. Hát hitelt, mi másért jönne az ember bank, jön a nagy duma megint. Akkor a valami kölcsönök menüpont és magánszemély utána. Jaaaa, hogy kölcsön, megkeverik itt az embert.

A fejem fogtam és csak abban bíztam, hogy reggel már beivott a manus és azért ilyen korlátozott a gondolkodása, de a nagy felszínes duma megvan.

Tudod, mint amikor az egyik helyen a kocsma (kocsmák pontosabban) nincsen messze a cba-tól és ott várakoztam, jó idő volt, leengedett ablak mellett. Két faszi beszélget, az A illető kocsit vezet, akkor akar éppen beszállni, de a B illető beszélgetni kezd vele. Egyszer csak mondja a B, hogy van nála egy kis házi kerítés szaggató, kortyoljon már bele. Az A illető válasza: kösz nem kérek, most jöttem a kocsmából. WTF? Kocsiba beszáll és elhajt... Na ez a fasza, de ő nem retardált természetesen, csak esetleg csinál egy balesetet...
De vannak, csak nem találkozol velük. A való világban legalább többé-kevésbé meg tudod válogatni a társaságot, amivel napi szinten kell érintkezned. Itt nem.
Az artyzást felejtsétek el...egy a kamerakövetés..hát...

Műholdnézetben el lehet rántani a csövet....
Remélem azt javítják majd hogy el lehessen fogadni az invet csata közben.

Az a baj hogy kicsit itt a játékban mintha túl sok volna.A való világban is vannak de közel sem ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jah,tudod miért lőtt ki Kv1 csapattárs matilda BP-ből?Mert nem tudtam elfogadni a platoon invjét,mondtam neki nem tudom elfogadni,erre belém lőtt.A véleményemet már csak a garázsban mondtam el,mert nem szoktam még az ilyen barmoknak sem beszólni.

Már az American Truck Simulator is meghódítás alatt áll.
Ilyen fogyatékosok sajnos mindig lesznek.
De hallod,milyen az már hogy platoonban jön 3 idióta,és mit csinálnak?Neki állnak feltolni a hegyre egy Wt-e100-at,ezt látva még pár hülye beáll mögéjük sorba,sikerül feltolni,mire az e100-at spotolják és visítva próbálna visszatolatni,de mögötte egy egész sor van és arty vígan közéjük lő. És nem ők az idióták,hanem az arty amiért nem lövi ki az ellenséges artyt.<#wilting>

Az a két top tank a régi fizika mellett is fél perc alatt elhalt volna, úgyhogy ugyanúgy széjjelvertek volna.
Az AW-ról nem is beszélve.
Sherman0070
War Thunderbe hamarabb került be, mint ide. <#nevetes2>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Noobok mindig is voltak, noobok mindig is vannak, noobok mindig is lesznek............... warriorkaa, siemkaaa.
Noobhimnusz következzék.<#conf><#falbav><#zavart2><#bdead>

Nekem ma tutira szopó ág van,de nem csak a játék,szopat,vagy négy csatát buktam,mert közbe jött telefon vagy meló.

Szerinted az mitől van hogy a csapat két top tankja az első percben meghal mert rallyznak és beszáguldanak a tóba,amibe bele is halnak.<#wow3>
vagy az sem volt piskót amikor 2 platoon volt a csapatban,az egyik platoonba behoztak egy T3-as tankot,a másik platoonból az egyik beszólt hogy idióták,és kinyirta a t3 tankot,erre a két platoon egymásnak esik a bázison.<#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 11:47:09

Így van sokkal több a hülye az biztos és egyre több lesz.

barret
Nincs összefüggés a winrátával. Nekem a tegnapi nap 60% 15 meccsre.

Bérbe vehet? reklámfelület...

9.14 nagyon klassz fizika meg hangok miatt,de iszonyú szar lett a win rátám tőle.
10k xp T10-el előtte pár csatából meg lett,most meg olyan vacak csatákat megyek hogy az már fáj.

Ahhoz .bnk fájlokba kellene beilleszteni a régi hangfájlokat. Teljesen más fájlformátumokba vannak csomagolva az új hangok. Egy .bnk editor kell hozzá.

Vissza lehet valahogyan állítani a régi,9.13-as hangokat?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Srácok ma láttam egy iszonyú érdekes lepattanót.
Is7 lőtt T10-emre és pattant,mellettem álló T110E5-re,de róla is tovább pattant.<#vigyor>

Oldalra borultam a T49-el, pont egy bokorban. Oldalamon feküdve lőttem ki egy tankot, bár így a töltési idő 2 szeresére növekedett.
Mydgard
Ugy nez ki, hogy a PMOD Zoom okozza a szakasz meghivasos problemat.

Javitott modpack - Mydgard's Mod Pack 0.9.14 - v1.1

Link

Tartalma:
- J1mb0 Contour Icon v1.47 (tank ikonok)
- J1mb0 Crosshair v.1.55 Curse Client (celkereszt)
- J1mb0 Xvm Config v6.2.1 (Minimap, HitLog, PlayerPanel, DamagePanel)
- TeamHP
- YasenKrasen 9.14 (full napi statisztika)
- 30x 10lvl Smooth Scope Zoom by Artasan
- Direction Box Full (tank kozelseg jelzo)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

A Charioteer-t egyenesen imádni fogod. Top ágyúval egy gyilkológép. Gyors, pontos az ágyúja, igazi sniper TD, ami még med szerepkörben is helytáll, bár a páncélja papír.

érdekes..visszaraktam a 7-es japóra a troll ággyíút..azóta csak tier 7.
Szerintem próbálták lemodellezni a különbséget a harckocsi testen belül hallható, és a külső hallgató által hallott hangok között.
Harckocsin belül valóban nincs az a dörrenés, ami az ágyú mellett állva hallatszik.

Szerintem ez így tök jó. Sniper nézetben kvázi bent ülőként hallod a hangokat, külső nézetben meg kívülről.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.03.11. 09:49:03

szerintem az xwm lesz a ludas..most próbálom.

Lehet szűkíteni, mert a Jactor modpackot használóknál sem működik a szakasz meghívás.
Ott pedig csak 8 mod van összeválogatva.

•J1mb0 crosshair mod
•XVM (default config + colors + hitlog + minimap + 2 soros tanklista)
•Damage log
•6th sense female voice
•Bullet damage indicator
•Risky contour icons
•Zoom in-out
•YasenKrasen napi statisztika (magyar)

Ezekből egyedül az wxm érinti azt a részt, ahol a szakasz meghívó gomb is van.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.03.11. 08:12:38
Mydgard
Az uj hangzas odabasz, a szakasz meghivas nalam is utkozik valamelyik moddal... Sok minden meg nincs frissitve, varni kell meg par napot. Dobtam ossze egy Mod packet, ha valakit erdekel. Link

Tartalma:
- Risky Contour Icons (tank ikonok)
- J1mb0 Crosshair Mod (celkereszt)
- XVM 6.2.1
- YasenKrasen (full napi statisztika)
- PMOD Zoom
- TeamHP Bar
- Direction Box Full (tank kozelseg jelzo)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Egyébként WT-seket kérdezem: nem ugyanaz az alapja az új Jagd E100 ágyúhangnak, mint a WT-s KV-2-nek? Nem tuti, mert csak egyszer hallottam a patch óta Jagd E100-at lőni, de baromi ismerősen hangzott. Most esett le, hogy WT-ben volt ilyem hangja a KV-2-nek, kicsit kevesebb basszussal.
Imádom az új hangzást én is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tigrincses
Jó lett az új frissítés, élethűbb hangzás és mozgás... veri a Warthundert, igaz ott a repülőké szerintem még mindig a főszerep.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®