World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.11. 16:26:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk,nekem érzetre a többi is összevissza lövöldöz<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.11. 16:20:52
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Lakevillen 2 nyomi be akart tolbi a vizbe,gondolták kiprobálják az uj fizikát vagy nem tudom.
Mikor a t37re rávittem a csövet <#ejnye1>#ejnye1>,az legalább kapcsolt,de a hülye skodás nem.
Kapott egy figyelmeztető lövést,de sajnos nem segített,mert végig azon próbálkozott,hogy betoljon a vizbe.
Mondom oké,ez úgyis el van már toszva,kimegyek a mező közepére,hátha oda is követ<#eplus2>#eplus2>
Bekaptam ugyan 2 lövést,ez a barom meg próbált mögöttem maradni,de egy satufék+tolatás+elöre kombot már nem bírta lekövetni<#mf2>#mf2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
150 hp-s Jagpanzer e-100 jön a folyosón.Ketten lövik nem bírnak vele ő kiszedi mindkettőt.Meglát engem én egylövés vagyok neki.
Hehe azt hitte hülye vagyok HE betölt és várok,kibukkan a tetejének a sarka puff kiszedem.Jött az anyázás rendesen.
Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni egyesek az ilyen helyzetekben,pedig csak gondolkodni kellene.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utána megköszöntem neki szépen, hogy ráeresztett 2 ellen tankot a hátamra. Egy full hp-s t54 nem bírt el egy 20x hp-s (tehát egy lövéses) t54-el és egy t49-el.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
5 csata VTP-vel 5 vereség
5 csata az O-NI vel 4 veresség
csak + 2 tier, és 38 %-os csaták....
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.03.11. 14:28:07
Az előbbi Videómániából, utóbbi pedig az Önkényes Mérvadó rádióműsor dalszöveg elemző részéből való.
Öröm látni ezt a pesszimizmust 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.11. 14:16:21
angelus1991ster.blogspot.hu
A wn8 érzékenyek domination-ben húzták / húzzák a tier8-t, csak a domination/steel hunt is nagyon egysíkú lett azáltal, hogy valamelyik csapat körbe állja a másik csapat/játékos megjelenési pontját és halomra lövik az éppen megjelenő tankokat. Lehet, van aki élvezi az ilyen "játékot", de én pl nem nagyon, úgyhogy marad a random csata nekem. Gyűjtök egy kis szabad xp-t, hogy legalább pár dolgot már fel tudjak rá rakni egyből, mert még jót nem hallottam a tier8 cseh vasról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.11. 14:09:18
A fejem fogtam és csak abban bíztam, hogy reggel már beivott a manus és azért ilyen korlátozott a gondolkodása, de a nagy felszínes duma megvan.
Tudod, mint amikor az egyik helyen a kocsma (kocsmák pontosabban) nincsen messze a cba-tól és ott várakoztam, jó idő volt, leengedett ablak mellett. Két faszi beszélget, az A illető kocsit vezet, akkor akar éppen beszállni, de a B illető beszélgetni kezd vele. Egyszer csak mondja a B, hogy van nála egy kis házi kerítés szaggató, kortyoljon már bele. Az A illető válasza: kösz nem kérek, most jöttem a kocsmából. WTF? Kocsiba beszáll és elhajt... Na ez a fasza, de ő nem retardált természetesen, csak esetleg csinál egy balesetet...
Műholdnézetben el lehet rántani a csövet....
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Már az American Truck Simulator is meghódítás alatt áll.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Noobhimnusz következzék.<#conf>#conf><#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#bdead>#bdead>
vagy az sem volt piskót amikor 2 platoon volt a csapatban,az egyik platoonba behoztak egy T3-as tankot,a másik platoonból az egyik beszólt hogy idióták,és kinyirta a t3 tankot,erre a két platoon egymásnak esik a bázison.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 11:47:09
Bérbe vehet? reklámfelület...
10k xp T10-el előtte pár csatából meg lett,most meg olyan vacak csatákat megyek hogy az már fáj.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Is7 lőtt T10-emre és pattant,mellettem álló T110E5-re,de róla is tovább pattant.<#vigyor>#vigyor>
Link
Tartalma:
- J1mb0 Contour Icon v1.47 (tank ikonok)
- J1mb0 Crosshair v.1.55 Curse Client (celkereszt)
- J1mb0 Xvm Config v6.2.1 (Minimap, HitLog, PlayerPanel, DamagePanel)
- TeamHP
- YasenKrasen 9.14 (full napi statisztika)
- 30x 10lvl Smooth Scope Zoom by Artasan
- Direction Box Full (tank kozelseg jelzo)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Harckocsin belül valóban nincs az a dörrenés, ami az ágyú mellett állva hallatszik.
Szerintem ez így tök jó. Sniper nézetben kvázi bent ülőként hallod a hangokat, külső nézetben meg kívülről.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.03.11. 09:49:03
Lehet szűkíteni, mert a Jactor modpackot használóknál sem működik a szakasz meghívás.
Ott pedig csak 8 mod van összeválogatva.
•J1mb0 crosshair mod
•XVM (default config + colors + hitlog + minimap + 2 soros tanklista)
•Damage log
•6th sense female voice
•Bullet damage indicator
•Risky contour icons
•Zoom in-out
•YasenKrasen napi statisztika (magyar)
Ezekből egyedül az wxm érinti azt a részt, ahol a szakasz meghívó gomb is van.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.03.11. 08:12:38
- Risky Contour Icons (tank ikonok)
- J1mb0 Crosshair Mod (celkereszt)
- XVM 6.2.1
- YasenKrasen (full napi statisztika)
- PMOD Zoom
- TeamHP Bar
- Direction Box Full (tank kozelseg jelzo)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.