banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Ja, hát nem hiszem, hogy az igény el van szállva... a rebalance-ot várjuk meg mit csinálnak
    -> mert ez a "rendbe teszik"=látatlanban nálam egyenlő egyelőre a szétcseszéssel, legalábbis amit olvasok, hogy mit csinálnak a homokozóba... (arty stun lövedék, ez a t9-10 light is nagy baromság... milyen látótvájuk lesz, vagy a többieknek (alacsonyabb szinten) lesz olyan, szar, hogy megint nem éri meg játszani vele)...QB is megmondta, a nép kajálja az olyan tartalmat, amit kb. kézzel meg lehet fogni... értem ezalatt nem a titkos nerf meg balansz csodákat... hanem az ágakat, mert sok olyan van, aki jelenleg elérte már, amit akar... és nekik ez a rebalanszolás nevezetű elbaszás kevés... lásd pl. én is ... mert pl.: holnap meg lesz a t95e2... és onnantól kezdve minden megvan, amit akartam eddig... majd ha jönnek a svédek, lehet elkezdem azt... de ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.17. 17:56:39