banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A bokros lapító észrevehetetlen TD az megvolt minden jó kamos TD-re és tankra is, nem a hellcat kiváltsága volt. Sok hellcat volt akkoriban a kv1s után a második legjátszottabb tank volt és talán ezért maradtak meg ilyen élmények, de egy másik tier6 bokorban lapító TD is szétszedett ugyanúgy. Mindegy is most már, elérte a célját a WG, visszahúzták a hellcat győzelmi arányát meg a játékosok is elfordultak tőle. Siker...

A T95 nálam egészen addig napi duplázó tank volt, amíg nem láttam egy orosz steamernél, hogy a szerszámkészletet tette fel, meg full javítást a legénységre.Nem értem az orosz nyelvet sajnos, de a játéka alapján láttam, mit csinál, hagyja, hogy leszedjék a láncát a kiba gyorsan visszarakja és elkeni az ellenfele száját, aki gondolom már örült magának, hogy leláncolta.

Nehéz sebezni, ezért mindenki kényszert érez rá, hogy a láncát lője le, aztán majd lesz valami alapon, de ha pillanatok alatt fent van a lánc, akkor szinte látható és tapintható a riadalom, meg a 2-3. alkalom után jön a chat-ben a csíterezés, az külön örömforrás.

Na így használva már fun tank lett, egyébként nem nagyon kedveltem előtte.

Az E3 meg ja, ugye közelről csak-csak belövik, meg lomha is eléggé, szóval kell vele egy jó pozíciót vagy támadási irány találni. Nekem bejön olyan értelemben, hogy használható TD-nek is, végül is elfogadható pontosságú az ágyúja, de roham tanknak is, csak legyen mindig valaki mellettem, hogy ne tudjanak körbefutni.

Azzal egyet értek, hogy talán a legszenvedősebb grind az egész játékban a brit TD-k után és a brit tier10 legalább egy tényleg egyedi tank a brutális alfájával. Az E3 nekem is olyan, hogy ránézek, akarok veled menni? Nem! Csak ha muszáj vagy valamilyen szorzó van vagy IM küldetés, de egyébként nem szívesen veszem elő, mert valóban lomha ahhoz, ahogy a páncélját jól lehessen kihasználni. A t30 nekem jobban tetszik, most is volt egy csatám vele, elmentem swampon a med helyre, mert sokkal több nehéz tankja volt az ellennek, nem megyek oda megöletni magam. Mi jön szembe, hopp egy oho, kapott két maflást, 1400hp mínusz, utána lementem a domboldalba és szétsz.vattam az ellent a tornyozással. Egy teljesen korrekt élvezetes csatát lenyomtam. Egy E3-al már nem tudtam volna ezt megcsinálni még akkor sem, ha az ellenfél helyben összesz.rná magát, ha felbukkanna egy E3 hirtelen (pedig a T30 se üt kisebbet).