418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Én nem adtam el, mert van benne egy nem teljesen kolbász legénység, de pillanatnyilag parkoltatom. Talán egyszer, pár ezer csata múlva, még kedvem lesz próbálkozni vele.
  • Irisz_
    IS7 hull downba vagy E100 ház falánál forgatva? Skill? Ahhoz hogy skillnek lehessen mondani jönnie kéne egy rebalancenak. RNG ről nem is beszélve hogy alap vagy prémium lőszernél is adhat teljesen minimum átütést aztán csak nézel miért nem üti be amit bekéne.
  • asolyom
    Nem biztos, hogy minden esetben elég skill, főleg ilyen RNG mellett....
  • TiborTamas
    "kiélezett helyzetben csatadöntő hogy biztosan sebzel, vagy pedig szöszölsz"

Ilyenkor jönne képbe igazán a skill, de sajnos a legtöbb embernél ez annyiban kimerül, hogy nyom egy 2-es gombot és örül neki, hogy milyen profin megoldotta a dolgot...
  • Gyuszopapa
    Jó felszerelés és jó legénység kell hozzá és kegyes MM.Ami nekem nem adatott meg kb.egyik sem ezért eladtam amint lehetett.
  • HTS s3rg1nh00
    A hiba bennem van,az elején szinte csak német tankokkal játszottam amik ugye relatíve pontosak,az IS-nek meg nem bízom a páncéljában és sokszor hamarabb ellövöm magam,akkor meg telibe verem a földet...a 100-assal lenne jó használni pontosságra,de akkor meg 250-eket ütök miközben ugyanúgy belőnek,igaz az még mindig jobb mint a 122-essel a földbe lőni. :D
    (én vagyok ugye az a majom,aki a japán heavyket sem a trollokkal használja a pontatlanság miatt,hanem az ap-val)
  • Plata
    Fogalmam sincs,nekem már szétszedésnél sem voltak meg,akkor már magasabban jártam.Akkoriban még aktívan csapatban játszottunk,és csak úgy dőlt az xp,meg akkor még rendesen játszottam,nem hülyéskedtem el.De emlékszem az első Löwe killem Kv1-el volt asszem.
    Később poénból visszavettem Kv2-t,ma is a garázsban van.
  • realcsabi
    Hú de nagyon szét lettek barmolva, játszhatatlanok szinte. :D
  • Plata
    Kv1 Kv2 0.7.3 a Kv3 a 0.7.5 frissítéssel lett szétbarmolva.
  • Plata
    KV1 béta után is kályhacsővel volt.Sőt KV3 is T6 volt annak idején egy ideig.KV1-et jóval béta után cseszték szét.
  • tutyimutyi2
    Én sajna nem tudtam részt venni a bétában deh még így is sokáig tudtam élvezni a kv 152-esét illetve a kv-3-at a csapat csata régi megfelelőjében, habár statot nézve nem voltam vele túlzottan jó :D
  • Userx2
    Talán az IM óta nem?
    Képzeld mostanában tankot skin szín alapján választok. A fehéret utálom, mint a xart az E5, E4 óta. Ezért nem a T10-et vettem meg. Sidesrapebe állva a T10 pont a lőszerrekeszét mutogatja a csukaorr oldalán, lecsökkent effektív páncélértékkel. Ez meglepő egy orosz tanknál.
    Mennyivel szebb ez a kínai lapos gép. Ennek csak a teteje weak, sniper T34 meg is találta... Tudsz velem egy kicsit azonosulni, vagy jön a kő?
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.09.08. 06:32:06
  • Lokker
    Akik nem bétáztak azoknak fogalmuk sincs, hogy milyen élet volt ott. KV-1 a kályhacsővel, PZ4 panther toronnyal és op ágyúval, KV-3, stb.
  • yossarianHUN
    Jujj, mi az a weak spot skin? Ezért már évekkel ezelőtt is kövezés járt a fórumon
  • asolyom
    Ez nekem is eszembe jutott, mert ilyen esetben heavy útvonalon menni kész öngyilkosság, a kempelés tűnik az értelmes megoldásnak még ha egy heavy nem is erre való.
  • Userx2
    Egy lehetséges megoldás az egyenlőtlen nehéz tank sz*patásra. Itt az E100-nak volt esze és visszahívott engem kempülni.
  • fighter_hu
    Körbe 40mm néha ér is valamit :D
    Nekem megvan a német tesója mikor még játszható volt a tier2 tudott érdekes dolgokat csinálni mert nem ismerik,1x-er pár körre megvettem a h35-t és az egyik mecsbe pz2 elsőre alap ammóval lőtt de a 2ik tárra már arannyal szét szedett (gyanítom annyira már ismerte hogy van egy kis páncélom)
    De a német verzióval 26 csatát túléltem egyhuzamban xD
  • bornofakone
    nekem csak m47 patton-el...egyszerűen 10-ből 1x kerülök vele 9-s csatába, mindig t10-ben kell varázsolnom vele. Nem mondom h nem lehet, csak néha jó lenne saját tierben is garázdálkodni...lehet akkor a 3k avg dmg-t is el tudnám érni..talán :D
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2016.09.07. 23:46:52
  • voivod32
    Opportunista módon nyomtam vele. Soha nem egyedül mentem , amikor a mellettem levő ellőtte magát és az ellenfél azt hitte én voltam, előjött, és rögtön oldalba b@sztam. Nyílt pályán snipert játszottam vele, bármilyen szarnak is tűnik a lövege, ha beszűkül, meglepően pontos tudott lenni. Mondjuk, ez még a pontosság nerf előtt volt.
  • yossarianHUN
    A KV-3 még a zárt bétában volt móka, mikor még T6 volt. Fogalmatlan hurkagyurka voltam még, de abban az állapotában még seggel támadva is rohadt OP egy dög volt.
  • asolyom
    Nekem a rémálom kategória az IS! Nagyon nem ment vele. Még annyi átlag sebzést sem bírtam kihozni blőle, mint a KV-85-ből, annyira nem éreztem. Páncélja alig működött, akárhogy forgattam, T6 tankok is simán belőtték. A KV-3 sokkal játszhatóbb volt számomra, nem is beszélve a T29-ről!
  • bekescsaba
    Ezt csak velem csinálja, hogy azt összes prém tankomat +2 ill +3 ba dobja???

CChi Nu Kai val 4 meccs 4 tier 7...
  • voivod32
    A sok gyökér( négy, vagy öt vette körül) közül egyiknek nem jutott eszébe, hogy nem auto-aim-el kellene lőni, mert úgy nem sebez. A végén egy arty vetett véget a bohóckodásnak. 1681 HP lepattanó T2-ben?!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 22:58:58
  • voivod32
    Számomra az IS, és az IS-2 is a legjobb tankok listáján szerepel. Egy sima , skill nélküli 100%-os legénységgel is komoly dolgokat lehet művelni vele, mindenféle gold, használat nélkül. (Amit elvből soha nem használok.)
  • voivod32
    Pontosan erre gondoltam! De a zenéjüket nagyon csippantom, iszonyat beteg!
  • Pares
    Ó, az én T49-em páncélja is előszeretettel serceg az ellenséges tűzben...
  • diegho
    Valamikor az év elején húztam az orosz ágat. Az IS kifejezetten jó tud lenni, ha tudod használni. Az IS-2 nem tetszett annyira, persze lehet azért, mert amikor játszottam vele, egy skill nélküli 75% legénységet kapott, az IS-en meg már lámpa is volt.
  • tutyimutyi2
    Volt melletem egy jge100 de a domborzat takarásában ráadásul annyi esze azért lehetne hogyha látja hogy a skorpiót tudja lőni akkor átvált vagy repeszre vagy ap-ra ahelyett hogy feleslegesen köpi a goldot a papírra.

Én is beszállnék a: Pedig én minden tőlem telhetőt megtettem mégis veszítettünk csapatba.
    http://wotreplays.com/site/2939591#stats
  • bekescsaba
    28 meccs rudyval, ebből csak 5 ször adott saját tiert.....

Szánalmas férgek..Pfúj...
  • realcsabi
    mi van ha másra töltötte be csak te jártál arra? Nekem is szeretnek beszólogatni 8-as tankok, persze azt figyelmen kívül hagyják hogy ott sasol mellette két 10-es heavy. Ilyenkor ha a kis tank gurul ki, vagy az spotolódik, akkor bizony a kis tankot kell becsomagolni a heattel. Miért, mit kéne csinálni ilyen helyzetben, integetni neki? :)

A heat/apcr pedig kell sajnos, kiélezett helyzetben csatadöntő hogy biztosan sebzel, vagy pedig szöszölsz és máshol elmegy a csata. Ez van sajnos. 5 perces csatákban ritkán van idő új helyet keresni ha nem megy face to face, pláne csőpályákon.
  • tutyimutyi2
    Igaz hogy egész jól megy a játék a skorpio g-vel de az azért már túlzás hogy kb 10 csatából 9 csatát tier10-ben kell töltenem...
    Ki az a retardált barom aki tier10-es tankkal HEAT lőszert lő a skorpio g-re???
  • McFrost
  • Angelus1991ster
    Hieronymus Bosch 15-16. századi festő képeit meganimálták a kliphez. Szerencsére a kor fasszopó emberégetői nem küldték máglyahalálra.
  • voivod32
    Fasza a zene, a klip stilusa az Autopsy zenekar lemezborítóira emlékeztet.
  • asolyom
    Nem is tudom, hogy mit tehettem volna még a győzelemért.

Egyébként egy 1k csatás (kb. 40 WN8-as) figura bejött a Scorpion G-vel T9 csatába, és egyetlen lövés után megpusztult. Tudom, hogy a WG-nek annál jobb, minél több ilyen Scorpiont ad el, és azt aki megveszi nem lehet letiltani T9-es csatáról, de ez azért túlzás. Ehhez kellene egy kis önkontroll, de akinek duzzad a hitelkártyája, nem biztos, hogy dúskál az önkontrollban is.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.07. 18:46:00
  • McFrost
    http://pekobooks.hu/konyvek/
  • Angelus1991ster
    Ennél a térképnél nincs rosszabb, ez egy pokol.
  • voivod32
    Így is tud fedezetet biztosítani a csapattárs! :-D Blokkolt, lökdösött, aztán kiszabadultam előle és mögé kerültem. A végén be is kékült, mert ahogy hagytam magamra dőlni , folyamatosan sebzett és végül megpusztultam! :D Legalább egy napig nyugalmunk lesz tőle!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 18:17:12
  • fighter_hu
    Nekem is onnan vannak :D " itt minden könyv 300ft (vagy 400) " kis könyv állvány a boltokba :D
  • Angelus1991ster
    Ennyi pénzért ennyi tartalmat kapsz. Szinte már lopás :D Persze a szállítási díj a durva, több mint a könyv. Anno én 9-10 éve kisebb Coop-okban, CBA-kban és kisebb hipermarketekben vettem meg.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.07. 18:13:02