World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy jók lettek a változtatások, tetszik a lepattanó hangja is, T49-cel kézifékes 😊
cyka blyat
használd ki a lehetőséget, úgy tűnik, ma jóindulatú Veled az RNG
Jaj értem. Úgy látszik annyira ritka volt, hogy soha nem láttam még a játékban, vagy csak nem emlékszek rá. 😄
Egyeseknek mennyire fáj XD Öröm látni, a legnagyobb gondokat XD
Liberty 2 a "Spolier" gombot használd ha linkelsz valami képet és/vagy videót mert törölve lehet a hozzászólás a későbbiekben.
Liberty 2 a "Spolier" gombot használd ha linkelsz valami képet és/vagy videót mert törölve lehet a hozzászólás a későbbiekben.
angelus1991ster.blogspot.hu
Erre mondják hogy fém koporsó. Gyors haláluk volt a szerencsétleneknek. Hamvasztással már nem kell foglalkozni.
Nekem nem, unalmas, félévente berakja ide valami lütyő.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.03.10. 13:02:55
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.03.10. 13:02:55
cyka blyat
De volt, csak ritka. Valami kis százalék esélye van, hogy ezt adja a játék.
Most láttam egy olyan ammo rack effektet a játékba, ami a valóságban is létezik...asszem ilyen eddig nem volt:
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.10. 12:31:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.10. 12:31:28
Lehet, de nem jött senki :'(
Állítólag csapattárs vissza tud fordítani, ha jó oldalról lök meg.
Az ellenfélnek meg csemege. <#vigyor0>#vigyor0>
Az ellenfélnek meg csemege. <#vigyor0>#vigyor0>
Semmi nem történik, sem számláló, sem sérülés... sőt még lőni is tudsz... csak olyan, mintha 90°-al el lenne forgatva a kép.. 😄DDDDD
Mondjuk én csak oldalra billentem, ha fejre állok lehet kampec. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.10. 11:39:59
Mondjuk én csak oldalra billentem, ha fejre állok lehet kampec. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.10. 11:39:59
Ejj már megint részeg vagy XD
Ha merőlegesen van a tank akkor sérül? vagy beindul egy számláló?
Wg helyében csinálnék ilyen lsd trip módot, ahol összevissza ugrándozhatnának a tankok. A kilőtt lövedék (unikornis szarv) lassan szállana, az utánna húzott csík szivárvány lenne. A robbanás effekt pedig tűzijáték animációt játszana le.
Ehhez megvan még a tavaly április 1.-ei táskás mód effektjeinek része.
Ha merőlegesen van a tank akkor sérül? vagy beindul egy számláló?
Wg helyében csinálnék ilyen lsd trip módot, ahol összevissza ugrándozhatnának a tankok. A kilőtt lövedék (unikornis szarv) lassan szállana, az utánna húzott csík szivárvány lenne. A robbanás effekt pedig tűzijáték animációt játszana le.
Ehhez megvan még a tavaly április 1.-ei táskás mód effektjeinek része.
Ó,ezek a hangok!Trágya.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
bazze... :"D felborultam 😄
Hát? nem bassza a fülemet a zene. Hallgatható zene. Olyan amit nem nyomok ki az elindítás után egy perccel.
Videó gyártója meg a videóban meg használta a játék grafikáját. Ez pluszpont. Nem csak a V gombot megnyomva videózgatott.
Sose értem meg, hogy a Wg egy cinematic editort miért nem tesz elérhetővé a kreatív játékosok számára, hogy machinima videókat szerkeszhessünk. Vagy célja, hogy minnél többet játszunk a játékkal és ne foglalkozzunk ilyesmivel?
Így a nesze bazdmeg fapados, bugos agyrákot okozó "offline map viewer"-rel és nemhivatalos "free camera" módokkal vacakolhatunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze, az is jogos, hogy fogjam be a pofámat mert nem fizettem érte.
Videó gyártója meg a videóban meg használta a játék grafikáját. Ez pluszpont. Nem csak a V gombot megnyomva videózgatott.
Sose értem meg, hogy a Wg egy cinematic editort miért nem tesz elérhetővé a kreatív játékosok számára, hogy machinima videókat szerkeszhessünk. Vagy célja, hogy minnél többet játszunk a játékkal és ne foglalkozzunk ilyesmivel?
Így a nesze bazdmeg fapados, bugos agyrákot okozó "offline map viewer"-rel és nemhivatalos "free camera" módokkal vacakolhatunk.
Háát nem tudom,T10-el nem volt gond vele.
Szokásos wg baromság. Eddig se volt egyszerű szemből beütni. A tetejét lehetett megpróbálni, de az nagyon keskeny, alacsonyabb tankoknak már nehezen, magasabbaknak is teljes becélzásnál működött csak. A mellén volt egy 200+ "gyenge" pont, amit azért jó rng-vel már e25-el is be tudtam ütni (arannyal), de 200 pen felett általában bevitte, most felbuffolták a csába, még tier9 tankok is csak jó rng-vel ütik be.
Egy is3 most már csak az alját tudja belőni, de az meg elég kicsi célpont és döntött is, tehát ha szögben áll a tank nem pontosan oda néz, akkor pattanhat jó eséllyel és akkor ne is beszéljünk a rengeteg földbe csapódó lövedékről.
Még megnézem a frissített gyenge pontos képeket, de elsőre ezek a tapasztalatim vele, szemből nagyon durva lett az is6. A kapáslövéseket hárítani fogja, a komolyabb, pontosabb ágyúknak is illik becélozni teljesen. Mondjuk ha azt nézem, hogy az is6 alap lőszere elég gyenge, akkor elvileg értem a logikát, csak megint azt felejti el a WG, hogy is6-ból általában aranyat köpnek a játékosok... Mindegy, a szokásos baromság, túlbuffolják a tank frontját, hogy mindenki aranyat töltsön rá, ezáltal (is) nagyobb lesz a csaták kredit igénye.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.10. 11:04:46
Egy is3 most már csak az alját tudja belőni, de az meg elég kicsi célpont és döntött is, tehát ha szögben áll a tank nem pontosan oda néz, akkor pattanhat jó eséllyel és akkor ne is beszéljünk a rengeteg földbe csapódó lövedékről.
Még megnézem a frissített gyenge pontos képeket, de elsőre ezek a tapasztalatim vele, szemből nagyon durva lett az is6. A kapáslövéseket hárítani fogja, a komolyabb, pontosabb ágyúknak is illik becélozni teljesen. Mondjuk ha azt nézem, hogy az is6 alap lőszere elég gyenge, akkor elvileg értem a logikát, csak megint azt felejti el a WG, hogy is6-ból általában aranyat köpnek a játékosok... Mindegy, a szokásos baromság, túlbuffolják a tank frontját, hogy mindenki aranyat töltsön rá, ezáltal (is) nagyobb lesz a csaták kredit igénye.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.10. 11:04:46
Én meg felmentem T10-el oda ahova eddig light tankkal sem volt könnyű.<#whatever>#whatever>
De asszem tartok szünetet,irtó sok a hülye most.Elegem van hogy csapattársak megölnek vagy sebeznek.
De asszem tartok szünetet,irtó sok a hülye most.Elegem van hogy csapattársak megölnek vagy sebeznek.
LOL átmásztam véletlenül egy odatelepített tank roncsán... xD
nem para, lesz mivel farmolni jókat. 😄
Àllitolag az Is6t tùltoltàk ahogy annò az E5el tettèk:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Basszuus.T10-el harcolok Is7 T10 Maus és Jgdtiger ellen,erre a csapattársak messziről picsán lőnek.ezek nem tudnak sebezni elölről,hátulról meg seggbe lő a csapat.<#rinya>#rinya>
Tuti hogy van valami.
Győzelem!
Csata: Windstorm
Járművek: T69
Szerzett tapasztalat: 1 995 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 16 374
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
15-4,auto aim-al menet közben egy teljes tárat szemből belenyomtam Td-be mind átvitte és meg is halt.
Győzelem!
Csata: Windstorm
Járművek: T69
Szerzett tapasztalat: 1 995 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 16 374
15-4,auto aim-al menet közben egy teljes tárat szemből belenyomtam Td-be mind átvitte és meg is halt.
T37-el most mentem egy olyan kört, hogy a benny hill show zenéjét rá lehetne vágni, 6k spottold dmg-el. 😄DD
először is gratula a győzelemhez, de azért azt had jegyezzem meg, hogy az nekem kicsit fura, hogy 15-0-ra nyertek és a T54E1 oldalról nem tud egy lövést se bevinni a T10-be. Az ilyen csaták azok, amelyeknél az első lövésed után kb tudni fogod, hogy te akárhova lőhetsz el fogod találni az ellenfelet, míg az ellenfél a legprecízebb célzásnál is mellé fog lőni. Tényleg, RNG-ből nem akarnak faragni a fejlesztők?
Jah láttam,Archer-el kétszer trackeltem nulla sebzéssel AMX-et.
úúú b+... mikor rohansz light tankkal, pirosra trackelnek és elfordul a tankod 😮OO 😄
Akármikor meghallom ezt a zenét mindig ez a videó jut róla eszembe. 😄 Nektek tetszik?
szal a 7-es még tűrhető, a 8-as meg krva szar? 😄 mert pont most húzom a t34/100-at... 😄
Az amerikai tankok hangja isteni jó.<#szeret>#szeret>
Dehogy ! Ignoráltam azt a szemetet. Mondjuk a T34/100 -al nem volt különösebb gondom, de a 8-as !!. Viszont a 9-es igencsak jól sikerült darab, azért érdemes az ágat húzni.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.03.10. 09:45:32
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.03.10. 09:45:32
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: T-10
Szerzett tapasztalat: 2 175 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 25 913
15-0,három perces csata volt,idióta t54E1 padlógázzal oldalba rammolt,10 hp-m bánta,ő meg lesérült,lánca is lejött,belém nyomott oldalról egy tárat,1 lövedék el sem talált,többi pattant.Én meg szarrá lőttem.<#zavart1>#zavart1>Ekkora állatot.
Csata: Ensk
Szerzett tapasztalat: 2 175 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 25 913
15-0,három perces csata volt,idióta t54E1 padlógázzal oldalba rammolt,10 hp-m bánta,ő meg lesérült,lánca is lejött,belém nyomott oldalról egy tárat,1 lövedék el sem talált,többi pattant.Én meg szarrá lőttem.<#zavart1>#zavart1>Ekkora állatot.
Engem némelyik hang b+ úgy megijeszt, a krva anyját... mert a patch felrakta 100-ra a hangerőt... és mikor kilőtték a láncom, akkor is külön hangot ad, vagy ha az olaj tartályt, én meg csak pislogok 😄DD
Bazd,WT E100 agyon lövi m41-et mert nem arra megy spotolni amerre ő mondja.<#merges2>#merges2>
Szerintem hagyd abba, mert csak szopat a játék. 😄
Eddig 8 csata 6 vesztett 2 döntetlen.<#vigyor>#vigyor>
tegnap volt 3k xp-s csatám is T10-el ma a 300 is nehéz ügy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 09:36:55
tegnap volt 3k xp-s csatám is T10-el ma a 300 is nehéz ügy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 09:36:55
Négy csata kb 1150 xp.<#wow3>#wow3>
Meg vannak vadulva esküszöm.neki állnak azzal szarakodni hogy egymást tolják fel hegyre,az arty meg szarrá lövi őket.<#rinya>#rinya>
Meg vannak vadulva esküszöm.neki állnak azzal szarakodni hogy egymást tolják fel hegyre,az arty meg szarrá lövi őket.<#rinya>#rinya>
Hát a szopóágat nem javították, nem is volt benne a patch notes-ban. <#banplz>#banplz>
Vereség
Csata: Murovanka
Szerzett tapasztalat: 470
Szerzett kredit: 10 268
Vereség
Csata: Sand River
Szerzett tapasztalat: 378
Szerzett kredit: 14 815
Csata: Murovanka
Szerzett tapasztalat: 470
Szerzett kredit: 10 268
Vereség
Csata: Sand River
Szerzett tapasztalat: 378
Szerzett kredit: 14 815
Nagyon jók,de tényleg idiótákat kapok,már az első csatán az volt hogy scout tankok a bázison ugráltak meg lökdösték egymást,az előbb megint,aztán kinyírt a saját arty.Megint mentem T10-el,szeretném húzni,de lehetetlenség,hülyénél hülyébb csapattársak,E100 felmegy a dombra td-k meg heavyk elé,követik vagy négyen,és egyből megdöglenek.Engem meg körbevesznek vagy heten.
Téged rossz csatákba dob, amikbe én vagyok, ott normálisan megy...csata elején mindenki lő a levegő párat azt kész.
Egyébként szerintem ezzel nagyot lépett előre a játék... reméljük bug mentesen...
Viszont a Rampage meg Domination módot felesleges fejleszteni akárhogyan is míg a riggerkedés meg spawn kill-t nem oldották meg... mert egy kalap szar.
A kézifékes fordulás érdekes, ahogy a fizika is... a hangok meg baromi jók. 😊 Hozzá kell szokni. 😄
Egyébként szerintem ezzel nagyot lépett előre a játék... reméljük bug mentesen...
Viszont a Rampage meg Domination módot felesleges fejleszteni akárhogyan is míg a riggerkedés meg spawn kill-t nem oldották meg... mert egy kalap szar.
A kézifékes fordulás érdekes, ahogy a fizika is... a hangok meg baromi jók. 😊 Hozzá kell szokni. 😄
Csúcs előre megyek spotolni,erre kinyír az arty.<#wilting>#wilting>
Szerintem játszhatatlan lesz pár napig a játék,mindenki meg van hülyülve.
Sp1c t54ltwt meg a franc tudja még mi összeveszett a bázison és egymást lökdösték.<#rinya>#rinya>
Most komolyan minden csatában az lesz hogy egymást lökdösik a csapattársak?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 08:48:23
Szerintem játszhatatlan lesz pár napig a játék,mindenki meg van hülyülve.
Sp1c t54ltwt meg a franc tudja még mi összeveszett a bázison és egymást lökdösték.<#rinya>#rinya>
Most komolyan minden csatában az lesz hogy egymást lökdösik a csapattársak?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 08:48:23
Gyerekek a T49 hangja nagyon ott van,de egyenlőre nem lehet játszani,mindenki meg van hülyülve.
Össze vissza ökörködnek,vagy egymást lökdösik fel vagy a bázison rohangálnak körbe körbe és ugratnak szaros kis dombokon.
Össze vissza ökörködnek,vagy egymást lökdösik fel vagy a bázison rohangálnak körbe körbe és ugratnak szaros kis dombokon.
Szerintem a T49 önzetlen népszerűsítéséért kaptad.
Tekintettel arra, hogy hányszor leírtad a T49-es szót. nem is olyan sok lóvé leütésenként.
Tekintettel arra, hogy hányszor leírtad a T49-es szót. nem is olyan sok lóvé leütésenként.
LOL. 😄
Nemtom én nem kaptam semmi kreditet. 😊
Nemtom én nem kaptam semmi kreditet. 😊
Van,én felmentem,és ezt írta ki.
Figyelem!
Kapott kredit: 1 140
Mi a szösz,leszarták a madarak a tankom és ez a kárpótlás? Vagy mi a fene.
Figyelem!
Kapott kredit: 1 140
Mi a szösz,leszarták a madarak a tankom és ez a kárpótlás? Vagy mi a fene.
Heh, már van szerver... 😄
Gondolom váltott ~200 000 free XP-t. A 8as egy szemét szar. Az egyik legszarabb 8as amivel idáig játszottam...Mondjuk mivel med, még így is el lehet vele lenni. Szar camo, nagy profil, lassan szűkül, nem is túl jó az ágyú (88-ast használtam), nagyon lassan forog, a talajellenállás is ritka szar lehet, és nagyon sérülékeny, ammorack szinte minden körben sérül, van, hogy robban is. Ugye a panther88 is ritka egy szar, azzal 1300 átlagos sebzésem van, na ezzel a szutyokkal 1200. Gyakorlatilag nevetséges. Egy jobb 7es meddel ennyit csinálok.
A 8-as ekkora OP hogy 30 csata alatt ki lehet vele húzni a 9-est.<#rolleyes>#rolleyes>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun