A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #378654 A T95-nek igazából az a mázlija, hogy baromi kevés van belőle, ezért a játékosok nagy része még nem tapasztalta ki a gyenge pontjait. A legtöbben a kis kupolákkal szenvednek a tetején, miközben az ágyúja alatt, a has sávot boldog-boldogtalan átlövi azon a szinten, akár nagy távolságból is. Ha rejtve van a hasa, az persze más tészta. A T28-ra nem is érdemes szót vesztegetni, rémálmaimban se jöjjön elő az a foskupac, számomra vitathatatlanul a játék legszarabb TD-je, talán a régi, buffolása előtti AT-15A tudna csak versenyre kelni vele, de az meg már a múlté.
A Hellcat nerfnek én speciel örültem, lehet, hogy menni vele nagyon "fun" volt, de a bré másik oldalán állni baromira nem volt fun, imádtam, mikor egy 50 méterre lévő bokorból láthatatlanul szénné lőtt, és közben röhögött a markába. Nemtom hány meccs ment el azon, hogy a végén az ellenség utolsó egy vagy két Hellcatje bekempelt valami bokros területre, és szép kényelmesen szétszedték az addigra persze komoly vérveszteséget szenvedett ellenséges csapat tagjait, akik szerencsétlenek voltak olyan hülyék, hogy támadni próbáltak.
Az E3 nekem csalódás volt, bár nem épp a szó hagyományos értelmében, mert jó gép, de a T8-9 végigmélytorkozása után jobbat vártam. Nekem egyszerűen túl lomha. A T95-höz képest persze versenyautó, de ez kevés, és páncélzatban sem ugyanaz a szint. Kivéve persze, ha el tudod rejteni a hasát, akkor csak a T10 TD-ktől kell félni. Egyszóval szeretjük, szeretjük, de én nagyobb katarzist vártam a játék egyik legdurvább szado-mazo ágának végighúzása után. Ha meg a sandbox változtatások bejönnek, és 390 lesz az alfája, közröhej tárgyává fog válni.