A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378651 A hellcat-ot szétnerfeltek, mert valamikor a tier6 tutira legjobb, de talán a játék legnagyobb fun TD-je volt. A WG meg minden tankot szétb.sz, amivel egy kicsit is jobban lehet menni, hogy belesimuljon a statisztikai 50% +-2 győzelmi arányba. Most is el lehet vele játszogatni, de sikerült jól szétb.szniuk. Én hülye meg még örök álcát is vettem rá akkoriban (soha többet normál tankra).
A t25/2 nekem annyira nem ment jól, de a legendás EJ amikor húzta (majdnem stock állapotból, mert ezt kérték tőle a twitch-en!, legalábbis remélem jól fordítottam, mert akkoriban még csak ismerkedtem az angollal) 2,6e sebzést csinált vele átlagban! Pár csatáját láttam vele, brutális, mit összehozott. Persze az még bőven a TD nerf előtt volt és a pályák is alkalmasabbak voltak a sniperkedésre, bár EJ-nek nem szokása nagyon. Szóval ha sikerül ráérezned akkor van -rejtett- potenciál abban a tankban, de nehéz vele játszani.
A proto jó lenne, csak iszonyat lassú.
Én azt csináltam, hogy áttértem a T28-ra (a protóból kihúzható) és szabad xp-vel hamar áttértem a T95-re, mert a proto után még a t28 grind az már sok(k).
A t95 viszont kihagyhatatlan. Egy teljesen egyedi játékstílus, ki kell próbálni. Azt nem mondom, hogy meg fogod tartani, de tényleg ki kell próbálni. Fullos láncjavítás (mert kínjukban a láncát szedik le gyakran, venti+bia+nagy javító+skill+szerszámkészlet, 3-4 sec láncfelrakás) mellett tud nagyon szép meglepetéseket okozni. Persze hozzá kell szokni, hogy néha hátulról szétszednek, de nem kell idegre venni olyankor, ezzel előfordul, meg az arta is szereti. Ha ráérzel van fun faktora és teljesen egyedi játékstílus.
Az E3 meg igazi fun tank, menni előre vele a nehezekkel és ha az elejét riszálod vagy el tudod rejteni az alját, akkor még az arany lőszer is nehezen fogja belőni, mialatt ő meg küldi a 750-es szeretetcsomagot.
A t30 nekem tetszik és mivel volt 2 garnitúra legénységem, ezért megtartottam az E3 mellett. Hull down helyeket kell keresni vele, abból most már van bőven, de ahogy fórumtárs írta, kib.szott nehézkesen mozgó tank és meg kell várni vele a becélzást. Viszont van elrettentő ereje és egy jó pozícióban nagyon tud aprítani. Menni kell vele a nehezekkel és támogatni őket, hálásak érte nagyon.
Az E4-t lehet kipróbálom, de csak akkor ha lesz rá ToT, egyébként marad addig a T30 és egyébként is az E3 jobb szerintem. Az e4 frontja belőhető és be is lövik, nem lehet vele annyira agresszíven menni, mint az E3-al, bár a torony miatt talán egy kicsit jobb városban, ha sokat kell sarkazni az ellenféllel.