World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett, nem nagyon foglalkoztam a Spejbl és Hurvinyek ággal, mert már herótom van a low tierben zajló agyhaláltól, így a 9-es csecsszlovákot sem ismertem, de így ez alapján a replay alapján tetszik.
cyka blyat
EU-n elég volt 3 hónap és egy Dicker Max volt a végén az ajándék 1,5k golddal, nekem legalább is.
Asszem 3 hónap, legalábbis úgy rémlik, nekem annyi volt. A Dicker meg 6.
Egyik havernak megcsináltam a Toldi missziót, mert már féléve nem lépett fel. és megjelent rá a Visszatérős misszió 8 ezer csatánál.
2-3 hét vagy egy hónap lehet a minimum kihagyási idő?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.09. 17:21:09
2-3 hét vagy egy hónap lehet a minimum kihagyási idő?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.09. 17:21:09
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy is kihagyok egy időszakot a WoT játszásban. Ha megjelenik a shop-ban a ........................, akkor megyek pár kört.
De nem csak Exelsiort vagy Dicker Max-ot kaphatsz, hanem még sok goldot és egyéb cuccokat. Ammá 2000 ft-nyi összeg.
Egyik havernak megcsináltam a Toldi missziót, mert már féléve nem lépett fel.
Bocsi rosszul kérdeztem meg.
Mennyi az a minimum idő, aminek el kell telnie, hogy megjelenjen az accodon a Visszatérős Exelsioros misszió?
Köszi Megamax az infót😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.09. 17:12:50
De nem csak Exelsiort vagy Dicker Max-ot kaphatsz, hanem még sok goldot és egyéb cuccokat. Ammá 2000 ft-nyi összeg.
Egyik havernak megcsináltam a Toldi missziót, mert már féléve nem lépett fel.
Bocsi rosszul kérdeztem meg.
Mennyi az a minimum idő, aminek el kell telnie, hogy megjelenjen az accodon a Visszatérős Exelsioros misszió?
Köszi Megamax az infót😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.09. 17:12:50
csak a játékba valo bejelentkezést nézi , az IP nemérdekli
Ennyire sajnálod azt a 800 forintot akciósan? 😛
Mennyi időnek kell eltellnie, hogy megjelenjen az accodon a Visszatérős Exelsioros misszió?
"Bejelentkezek a játékba, de nem csatázom" gondolom egyből reseteli az eltelt időt. De a wot.eu honlapi bejelentkezés is reseteli vajon?
Nézheti az IP-t is ha másik acccon meg megyek pár kört?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dicker ficker Max van már a garázsban.
"Bejelentkezek a játékba, de nem csatázom" gondolom egyből reseteli az eltelt időt. De a wot.eu honlapi bejelentkezés is reseteli vajon?
Nézheti az IP-t is ha másik acccon meg megyek pár kört?
Asszem ezentúl többször kapcsolom be replayt.Be kapcsoltam és top gun lett FV304-el.
Katt.
Az előző replay-t 2014 december tizenötödikén csináltam.T49-el.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.09. 14:55:54
Katt.
Az előző replay-t 2014 december tizenötödikén csináltam.T49-el.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.09. 14:55:54
Győzelem
Tundra
FV304
Szerzett tapasztalat:1 468 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 17 979
Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Tundra
FV304
Szerzett tapasztalat:1 468 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 17 979
Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Na már csak 500 xp kell,minden nap 10k-t kell belenyomnom T10-be.Máskor egy hét alatt nem szedek 10k xp-t.<#vigyor>#vigyor>
Jpanther 2 rinyált hogy nem tudja átlőni t10-et,én meg őt igen.
Jah hülye conquerort két lövéssel megöltem,mert kigyulladt és nem volt nála tűzoltó.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.09. 14:04:04
Jpanther 2 rinyált hogy nem tudja átlőni t10-et,én meg őt igen.

Jah hülye conquerort két lövéssel megöltem,mert kigyulladt és nem volt nála tűzoltó.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.09. 14:04:04
Egy vér szar csatában meg lett a HT-12.

Nem jól láttad,arra szált egy vadkacsa és gellert kapott rajta a golyó.<#buck>#buck>
Ez már a legalja mindennek.Stuggal, háromskilles legénységgel,KV-1,15 méterről,pont a közepére,összeszűkült célkereszt,ahogy kell....
és aláment.Alá.
Ezt vajon javítják holnap????
és aláment.Alá.
Ezt vajon javítják holnap????
Nem kell aim hack mert be lesz építve.<#vigyor>#vigyor>
Új peccs holnap jön . Változásokban ezt olvastam
"Arty-k célkeresztje követni fogja a kamerát
Mesterlövész módban nem ugrál majd annyira a kamera "
Szájbarágósan valaki el tudná nekem magyarázni , hogy ez mit is takar ?
Biztosan valami értelemszerű dolog lehet , de mégsem értem . 😊
"Arty-k célkeresztje követni fogja a kamerát
Mesterlövész módban nem ugrál majd annyira a kamera "
Szájbarágósan valaki el tudná nekem magyarázni , hogy ez mit is takar ?
Biztosan valami értelemszerű dolog lehet , de mégsem értem . 😊

the 9.14 patch will be coming on March, 10.
Rossz napot választottál😊 Sajnos ezt nem tudni előre,ez a kihívás a játékban!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Stock patonnal T10 33% win chance...
Mire kiszedtek 0/10...
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.03.09. 10:04:44
Mire kiszedtek 0/10...
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.03.09. 10:04:44
Sziasztok!
Aktíváltam egy személyes bónuszt... Eddig 0/5 folyamatosan 40% alatti eséllyel...
Medekkel próbálkozom, de amikor comettel T9ben is top3ban végzek vesztes csatában, kezd egy kicsit kiborítani!
Aktíváltam egy személyes bónuszt... Eddig 0/5 folyamatosan 40% alatti eséllyel...
Medekkel próbálkozom, de amikor comettel T9ben is top3ban végzek vesztes csatában, kezd egy kicsit kiborítani!
Mindenkinek lehet néha jó köre😊 Nekem is van nagy kaliber plecsnim.De a LÁMA én vagyok! 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
hogy full láma létemre a harmad csapatot leradíroztam egy max.közepes tankkal (bár csak 2 destroy,de a dmg elárulja a többit),mondjuk azt hozzátenném hogy a pálya feléről fordultam vissza zászlóra és azokat is szétszedtük,erre random kilőttek....matchmaking,i<3you
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A Type még épp elég fürge ahhoz, hogy medként lehessen használni. A Proto már nem. Az egy tohonya fos.
Még mindig remeg a kezem az izgalomtól. Életem egyik csatája volt ez. A végén majdnem benéztem, amikor rátöltöttem, de csak 1 skuló volt a tárban, nézem bakker csak arany maradt. Izgalmas volt.
A válaszomban pedig benne van a válasz. De megfogalmazom még egyszer : A type azért kívánatos, mert egyfelől legenda övezi, másfelől pedig elérhetetlen, kuriózum tank. Ha lenne mondjuk a következő teszt szerveren type 59, szvsz a játékosok nagy része levonná a megfelelő következtetéseket, és a tank elvesztené mesterségesen fenntartott nimbuszát. Egyébiránt több T54 Proto van a játékban mint Type 59, de most majd írom a statot. Mi lenne, ha rendeznénk gyakorlóban pár onlyType 59 vs. T54 Proto csatát ?
Úgy érzem habár egyetértek, a válaszod mégsem függ össze a kérdésemmel. Hisz, az hogy maga a Type milyen minőségű valójában, teljesen független attól, hogy akik azt gondolják azok rá vágynak. Azt viszont nem értem, hogy miért nem vesznek protot és lepik el vele a randomot, hisz jobb a kínai csodamasinánál és ha igaz, hogy nem lényeges a tierlimit, akkor gyakorlatilag megvehetnék a T 59-et orosz formában, azonban ezt mégsem teszik. Vajon miért? <#nemtudom>#nemtudom>
szerintem a válasz abban van, hogy az 59 tierlimites és valamivel jobb a kreditszorzója a protoénál. Lehet tévedek? Mi lehet a magyarázat kedves olvasóink szerint? <#email>#email>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.08. 22:19:18
szerintem a válasz abban van, hogy az 59 tierlimites és valamivel jobb a kreditszorzója a protoénál. Lehet tévedek? Mi lehet a magyarázat kedves olvasóink szerint? <#email>#email>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.08. 22:19:18
Hát mások nevében nem vagyok kompetens nyilatkozni. Elméletem azért lenne. A Type 59 -et egy már régen meg nem érdemelt misztikum övez. A Type 59 -et nem lehet megvenni, a Wot is ezt a misztikumot erősíti, hogy legyen azért a tarsolyában valami adu ha különleges jutalmat ajánlana fel. A Type 59 a "régi" világban menő volt, ma szvsz. csak egy átlagos tank. Én konkrétan nem szeretek vele menni. Borzasztó lassan szűkül, kissé lomha, bár remek toronnyal. Ez mondjuk azért erősebb mint a Prototype tornya. Vajon miért nem látunk mostanában Type hordákat ? Egyszóval a Type 59 -et egy mesterségesen fenntartott misztikum övez, szerintem is szarabb mint a T54 Proto. Pedig ha annyira számítana a +1 Tier limit, folyamatos jelenlétük lenne az indokolt.
sebaj.....Jobb későn, mint soha.
Nos igen, én is kezdek kiábrándulni az emberiségből.
Szerintem a megfeleő szó ide a megdöbbentő és a kiábrándító illetve ezek keveréke. <#vomit>#vomit>
Koreografált mintázata van a winrate sorozatnak. Ez aranyos.
Ok. Habár sokak véleménye az, hogy nemlimites 8-ast gyakran dobál 10-be, de ezt most mellőzzük. Engedd meg, hogy feltegyek egy érdekes kérdést : A T 54 proto miért nem olyan népszerű vagy közkedveltebb OP, mint a Type 59 és miért nem azt veszik az emberek, akik Typera vágynak? <#nemtudom>#nemtudom>
A proto sokkal jobb a Typenál : a páncélja sokkal erősebb, gyorsabb szűkülés, pontosabb és gyorsabban reload is. Az is elég gyors bia,venti,olaj (vagy kása) trióval, akkor mégis miért nem olyan népszerű, mint a Type és miért nem veszi mindenki azt, aki Type után éhezik ? Hiszen a Type csupán abban jobb, hogy tierlimites, meg a gundepje nagyobb. Ha az elméleted szerint nem számít a tierlimit, mert +2-ben nem jellemző az előfordulása, akkor a kérdésem releváns. Mit gondolsz illetve mit gondoltok ?<#kerdes>#kerdes>
A proto sokkal jobb a Typenál : a páncélja sokkal erősebb, gyorsabb szűkülés, pontosabb és gyorsabban reload is. Az is elég gyors bia,venti,olaj (vagy kása) trióval, akkor mégis miért nem olyan népszerű, mint a Type és miért nem veszi mindenki azt, aki Type után éhezik ? Hiszen a Type csupán abban jobb, hogy tierlimites, meg a gundepje nagyobb. Ha az elméleted szerint nem számít a tierlimit, mert +2-ben nem jellemző az előfordulása, akkor a kérdésem releváns. Mit gondolsz illetve mit gondoltok ?<#kerdes>#kerdes>
Ok, de igazából én az összes prémtankról beszéltem és utána szűkítettem le a kört a 8-asokra. Az elsők még nagyon tierlimitesek voltak : Pz B2, Val II csak saját tierben megy, aztán egy sereg +1-ben csak. Megjegyzem az akkori nemlimites 8-asok sokkal használhatóbbak voltak abban a mezőnyben, mint ma.
Igazad van, csak az bosszantó, hogy koreografált mintázata van a winrate sorozatnak, ami a manipulációt sejteti <#sir>#sir>
2040 wn8 kell a 46% winratehoz, mehhhheeee<#nevetes2>#nevetes2>
2040 wn8 kell a 46% winratehoz, mehhhheeee<#nevetes2>#nevetes2>
Nem tudod, hogy a T49-cel 700 méterről szokás sznájpolni? 😛
Ez mekkora! 😄
Akkor te nyerted a hét Bad Luck Brianje címet, mert valószínűleg sikerült pont eltalálnod az oldalán végigfutó, kb. ujjnyi széles spaced armor sávot, ami mindent benyel. Egyébként az összes többi része az oldalának tuti pen.
Az a legviccesebb amikor az E100 bunkerromboló lövegének a lövedékét MEGÁLLÍTJA egy baszott 5milis armor.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
E75-el 2 méterről belelőttem az előttem keresztben álló t10-be, ami egy lövéses volt. Még csak kritikallt sem adott volt hang meg minden de semmit nem sebződött...erre írja nekem hogy spaced armor....bazz azt a szart bármikor belőttem mikor az sidescrapelt még 200 pen alattival is. Bezzeg akkor mikor a csata múlott rajta akkor semmi.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ha jól értettem t28c küldetés, elméletben az is3-al is mehet, bár elég combos kör kell hozzá, de 8e összesített volt vele nekem többször is. T10-el állítom nehezebb, nem annyira trollos a páncélja.
Vagy ahogy a fórumtárs mutatja, ha nincs arty és kis tier sz.rok, akkor kirakja az OI pofáját és lőhetik <#crazya>#crazya>
Vagy ahogy a fórumtárs mutatja, ha nincs arty és kis tier sz.rok, akkor kirakja az OI pofáját és lőhetik <#crazya>#crazya>
Artykra én is vadászom, már csak az kéne és mehetnék az MT15-re, a heavys küldikhez meg nincs esetleg egy E75 vagy egy ST-I, E100 is alkalmas rá, de ott nagyon nem szabad bízni a páncéljában, sajnos úgy pofán lőnek hogy öröm nézni.
Trance&Friends nothing more..
Ebben mi lenni lényeg?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tegnapi Chi-nu-kai agyf@sz...(fullHD)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
pedal to the metal...
Tényleg csak az is7 akció miatt toltam ma és már csak a pattintós meg a T28c - HT-15 van vissza, meg majd feljavítani azokat, ahol nincs meg a másodlagos. A pattintós azért trükkös ezzel, kell hozzá helyzet, úgyhogy egy darabig elleszek vele, de ma volt 3-4 olyan csatám is, ahol 4,5-5k volt a hárított sebzés, pedig nem is figyeltem rá külön oda. A HT-15 a 8e összesített eredménnyel meg nagyon könnyű az IS7-el, esetleg némi aranyozás, ha hamarabb meg akarod csinálni.
Azon filózóm, hogy mire rakjam majd a tankos lányt. Ugye ez másod acc, olyan ágak vannak, amiket a fő accomon nem húztam ki, de artyra nem akarom rakni, valami fun tank kéne, aminek kevés tankos kell. Is7-n, t-34-en van már jó legénységem. Gondolkodom a dodzsem elc-n, az nagy fun tank.
Azon filózóm, hogy mire rakjam majd a tankos lányt. Ugye ez másod acc, olyan ágak vannak, amiket a fő accomon nem húztam ki, de artyra nem akarom rakni, valami fun tank kéne, aminek kevés tankos kell. Is7-n, t-34-en van már jó legénységem. Gondolkodom a dodzsem elc-n, az nagy fun tank.
Még 89k xp kell hozzá.
Nem mondanám összességében jó tanknak az is7-et, mert több helyzetben csak szenved (dombos terep, lassú, sok a lepattanó az ágyúval) de elképesztő a túlélési képessége közelharcban. Ha mozgatom, rázom az ördög f.szát is lepattintja. Meg a dogfight valami hatalmas élmény vele. Nem szoktam az ellen pofájába beállni, de ezzel nyugodtan, magas tankoknak az oldalukba érdemes. Kis toronyrázás, ide-ode rángás és mindent lepattint, az ellenfél meg már síkideg tőle. Az a lényege, hogy nem szabad egy helyben állni, csak nagyon rövid idegi, persze ez minden tankra igaz, de itt különösen fontos. Puhább tankoknál ugye majdnem mindegy mit csinálsz, mert ha eltalálnak, akkor sebeznek, de ezzel tényleg bármit lehet hárítani.
Ez a rammolás meg szintén fun vele, jött egy leopard1 padlógázon, én nem voltam spotolva és beleszálltam az oldalába a sarkon, -700hp. Utána meg jött rám az ellenfél, mint légy a sz.rra, mert lenyomták a másik oldalunkat, de nem bírtak kiszedni, már a 4. tankot lőttem ki, akkor nagy nehezen az egyik meg tudott úgy kerülni, hogy meg is lőtt (arannyal persze).
Jó kis trollos tank ez az is7, mondjuk az ágyúja tényleg gyenge, sok az olyan mellé lövés, ami lepattan, de a közelharc epic, hatalmas élmény vele.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:48:49
Ez a rammolás meg szintén fun vele, jött egy leopard1 padlógázon, én nem voltam spotolva és beleszálltam az oldalába a sarkon, -700hp. Utána meg jött rám az ellenfél, mint légy a sz.rra, mert lenyomták a másik oldalunkat, de nem bírtak kiszedni, már a 4. tankot lőttem ki, akkor nagy nehezen az egyik meg tudott úgy kerülni, hogy meg is lőtt (arannyal persze).
Jó kis trollos tank ez az is7, mondjuk az ágyúja tényleg gyenge, sok az olyan mellé lövés, ami lepattan, de a közelharc epic, hatalmas élmény vele.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:48:49
Győzelem
Murovanka
M40/M43
Szerzett tapasztalat:994 Szerzett kredit 12 687
Csatában elért Achievement Bombavető
Bazz ezek a barmok lökdösték egymást.<#taps>#taps>
Utána meg engem hackereztek le.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.08. 11:45:05
Murovanka
M40/M43
Szerzett tapasztalat:994 Szerzett kredit 12 687