418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fighter_hu
    Köszi :)
  • Angelus1991ster
    Akkor nem csak engem zavar ez a dolog. a 2 tieres különbségeket még ez a szarság is megnehezíti. HT ellen HT-t és ne medet soroljon. Nemcsoda, hogy csökken a játékosszám.
  • Lunki88
    Egyetértek. Szerintem az index fórumán örömmel látnák a fajtáját, ott divat az antimagyarkodás.
  • asolyom
    Tényleg olyan qrva nehéz egy olyan MM-et megírni, amiben nincs 3-7 HT balance? Ebbe bele van kódolva a szívás az egyik csapatnak! Nincs olyan tank, ami ilyet elbírna! Vagy ez csak azért van, hogy érezze a törődést az ember? Mert akkor
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.07. 17:56:38
  • Angelus1991ster
    Vaterán nézd meg.
    http://konyv.vatera.hu/tortenelem/hadtortenet/kurt_reider_konyve_elado_kedv_2330126624.html
    Ha kell , akkor gyorsan csapj le rá.
    Enyémet rongyosra olvastam :)
  • fighter_hu
    Valami ötlet honnan tudnám beszerezni ezt a könyvet? :( Sehol nem láttam ott ahol szokták árulni őket :/ van jó pár a sorozatból de sehol nem láttam még ezt meg azt se amit Frankie linkelt.
  • bekescsaba
    Nézegettem ezt az új t49-es amcsi prém lightot.

Valamit csinálhatnának már ezzel a type 62-vel (ami amúgy a legkedveltebb prém tankom). Egy kis pen buff, vagy ágyúkarakterisztika javítás ráférne.
  • voivod32
    Nem vagyok egy pro játékos, hogy ezt kellene tennie velem. Egyébként, miközben az előbb rinyáltam, betöltött a Tier 9 -es meccs és a végén a harmadik helyen zártam két killel, meg 1800 sebzéssel és 970 spot dmg-vel Winter Himmelsdorfon, és győztünk! :D
  • Angelus1991ster
    XD nem úszod meg az agyfaszt :D Túl jól játszol az a baj !
  • voivod32
    Én még ilyet nem b@sztam! Ezzel a szerencsétlen T20-al-ami egyébként, igen jó kis gép-, állandóan T9-be tesz.
  • Pares
    Nem.
  • joe662
    Ezért adtak egy büntetőpontot
    De azért
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.09.07. 15:46:18
  • yossarianHUN
    Na, azért maradjunk bizonyos stílusbeli kritériumokon belül.
  • voivod32
    Ej de rég láttam itt ilyen flame-t! És mindez, egy teljesen ártalmatlan téma mellékvágányaként!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.07. 15:38:37
  • Angelus1991ster
    Mert felderítőnek kezel egy a t3-asok közt legalacsonyabb dpm-el rendelkező 45km/h-s tankot. Szokásos wg logika..... persze "az ingyé kaptad, fogd be a pofád" miatt nem buffolják. De persze az LTP kapott kegyelmet, tierlimites és jó a dpm-je....
    T3-asok 80%-ának kellene a tierlimit, csak a gyors scoutoknak és az artyknak nem.
  • Pares
    Az elbaszott véleményed meg a mégelbaszottabb politikai nézeteidet tartsd meg magadnak, jó? Vagy ha nagyon fáj, akkor megvan ezeknek is a topikja...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.09.07. 15:33:10
  • Sherman0070
    Összes tier3-as tankot kb. 80% eséllyel T5-be teszi. Alsó tiereket elfelejtette a WG megcsinálni úgy, hogy saját tierjével is találkozzanak a tankok.
  • András77
    Az miért van, hogy a toldi-t kizárólag tier5 csatába rakja az mm? Mióta csinálom a dmax küldetést minden nap megpróbálom leduplázni és minden kiba alkalommal tier5 csatában vagyok.
  • Frankie69
    Ezt ajánlom

Utoljára szerkesztette: Frankie69, 2016.09.07. 13:00:34
  • Angelus1991ster
    Kurt Reider tankismertetős könyveit ajánlom.

Bevezetőnek nagyon jók ezek a könyvek.
    Maximum csak jellegrajzokat kell hozzá kinyomtatni.
  • lammaer
    Skacok, tudtok ajánlani magyar könyvet, ami a 2. vh tankjaival foglaklozik?

Nem kell hogy professzionális legyen, viszont lehetőség szerint a lehető legtöbb a WOTban is szereplő tank legyen benne. Mondjuk darabonként 1-2 oldalon is elég.

Régen voltak ilyen típuskönyvek (mint pl ez, gyerekkorom kedvenc könyve), az lenne a legtutibb.

Wotmániákus fiamnak lenne ajándékba, hadd tanuljon a gyerek :)
  • HTS s3rg1nh00
    az még egy rohadt gusztustalan tank,idegesítőbb az FV-nél is...szinte minden körben garantált 3 killje van a töltésidő miatt...
  • lammaer
    És mennyit lőtt?
    Van olyan hogy a randomisten nem akarja beadni a találatot, vagy ha kegyesen beadja akkor pattanás vagy 0 sebzés...
  • asolyom
    Ma nekem is volt olyan, hogy egy IS-6 mozdulatlanul állt, és akik a csapatomból lövöldöztek rá azok pattantak, és meg a Jumboval hátulról vagy 600 HP-t lecsipegettem róla HE-vel, mire hajlandó volt megmozdulni, és arrébb vinni a seggét. Vagy totál idióta volt, vagy a pattintós küldit csinálta....
  • Sir Charles
    Múltkor már én is lekapartam az arcomat. Játékos 4000 csatával összesen, JpzIV-el 300 csatát lenyomott és úgy halt meg 0 sebzéssel Erlenbergen a dombos részen ,hogy konkrétan vagy 5 ellenfél szambázott az orra előtt. Csak rá kell vinni a célkeresztet és megnyomni a gombot. Azért ehhez nem kell diploma szerintem. Persze nem volt egyedül, mert 2 másik tier 6 és egy tier 5 is 0-val búcsúzott
    Én meg OI-Exp-al lőttem 1800-at gold nélkül ebben az amúgy tier 7 meccsben.
    Persze vesztettünk.
  • András77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy lenne fogalma? Csak a tévében látott háborút meg olvasott róla. Valahol szánalmas is a sok hülyeség, amit hülyeséget összehordanak az ilyen fotel háború tudósok. Az biztos, hogy borzalmas szenvedésen mentek át az emberek minden harcoló oldalon és a lakosság is.

Drezda meg a két japán atombomba a terror bombázás iskolapéldája. A cél nem a potens katonai erő megsemmisítése (mert mindegyik helyszínen minimális katonai erő volt csak), hanem a lakosság terrorizálása, sokkolása és ezáltal valamiféle nyomásgyakorlás a hadviselő ország vezetésére. A német vezetést nem hatotta meg, sőt felhasználták propaganda célokra. A japánok a -győztesek általi- történet írás alapján a ledobott atombombák miatt törtek meg. Én mondjuk elhiszem azt a verziót is, hogy a rettenetes és hosszú ideje tartó gyújtóbombázás miatt megadták volna magukat mindenképpen, de ki kellett próbálni az új bombákat. Ezt a verziót erősíti az is, hogy érdekes módon a kiszemelt városokat nem bombázták olyan intenzíven, de biztos nem azért, hogy lássák élesben az új bombák pusztító hatását, csak valamiféle véletlen miatt volt így. Ja persze, mint a WG féle "véletlen" események sorozata, már elnézést a párhuzamért, nem relativizálni akarom, csak eszembe jutott a véletlenről.

Akárhogy is ostoba ember, aki nem látja be, hogy mennyit szenvedett a lakosság. Aki atomot kíván Drezdára, mert szerinte a gyújtóbombázás enyhe volt, annak azt lehet csak kívánni, hogy bárcsak ott lett volna akkoriban, mert akkor biztosan nem lenne ekkora pofája...
  • Gyuszopapa
    Azon gondolkodtam hogy írok a WG-nek hogy a csaták idejét vegyék vissza 15-ről 5 percre.Hisz 3 perc alatt 10-en biztos elhullanak a csapattársaimból.Ver az isten ezekkel a majmokkal.10-20-30-40 ezer csatával induláskor forgolódnak hogy merre menjenek annyira tanácstalanok,de a végén jórész csak a szar irány sikerül.
  • ROMOTO
    A civil lakosságról van szó te fogalmatlan, el tudod képzelni milyen amikor napokig a hideg folyóvízben állva ladikokról etetnek kiskanállal, miközben az égő foszfor lassan berágja magát a csontjaidig?
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.07. 09:50:43
  • Tono34
    Tegnap nekiálltam az 50 killes küldetésnek, duplázgatom a tankokat és elérek az T5ös francia prém artihoz ....
    Egész este ezzel trollkodtam, csupa vörös csapatok (mind2 oldal), 7,85 töltési idő ...
    Azt hiszem ezzel fogom teljesíteni ezt a küldetést :D Majd jó időre elfelejtem, hogy a garázsban található arti is :DD
  • HTS s3rg1nh00
    "volt"
    a kérdés,hogy mikor?
  • Gyuszopapa
    Hát nem tudom,a tied biztos jobb volt.Ma voltam épp elszenvedője a következőnek.Én t-28 proto az ellen IS.Szemből meglövöm semmi erre ő célzás nélkül lazán átpisil az alaplőszerével.Az enyém nem így működött egy ótvar szar volt már az is ünnep volt ha odalőtt ahová céloztam,az átütés,ha engedte már csak hab volt a tortán.
  • Angelus1991ster
    Nem lesz itt Mad Max / Az út (2009) világa. Amíg normális kezekben és nem iszlám vagy más őrült szektás kezében van az atomfegyver, addig béke van. Felmelegedés is ebben az interglaciálisban csak egy ideig lesz, utánna újra beköszönt a jégkorszak újabb 80-150 ezer éves glaciális időszaka. Az előző Würm glaciális is jó sokáig tartott.
  • Oddball29
    90-140 év? Jelen állás szerint arra sem mernék fogadni, hogy az emberiség fajként átvészeli ezt az évszázadot, nemhogy a magyarság. A Kárpád-medence ráadásul kétszer gyorsabban melegszik a világátlagnál, mert nincs tenger, ami nyáron hűtsön. Itt 100 éven belül kicserélődhet a teljes növényzet és az állatvilág, és nem az előnyére. De ennél sokkal hamarabb összeomlik majd az államszervezet és a helyi társadalom, mert abszolút nulla a felkészültségünk a közelgő környezeti változásokra. És még ilyen helyen szaporodni kéne?

Nem új Trianon lesz itt addigra, hanem valami poszt-apokaliptikus, egymás torkát egy félig teli kutyakonzervért átvágó világ. A mostani kiskirályok és a biológiai utódaik meg szépen ráteszik a mancsukat az összes helyi erőforrásra. Lesznek védett zónák, magánhadseregek, mint egy sci-fiben.

Amúgy hi, rég jártam erre.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2016.09.06. 23:27:04
  • Userx2
    Nem piros, nem is 1k csatás. Érthetetlen.
  • Angelus1991ster
    Sosem értem miért jó ez. Gondolom vérvörös volt a 3 sutyerák proli troll.
  • Userx2
    A44 behoz két tier 2-es gépet t9-ben. Gondolom ezek kilövéséért nem jár bünti. Csak az egyiket vállaltam.
  • diegho
    Valamit rosszul csináltam, mert számomra az IS volt az egyik legdominánsabb T7 tank, pedig goldot sem használok.
  • joe662
    A mai sok borzalmas csata után volt végre egy izgalmas,is
    Egyedül maradtam 4 ellen,persze a csata elején rommá lőtték az ágyúmat,de a random most velem volt
    Igaz ha egyszerre jönnek akkor végem,de szerencsére szanaszéjjel voltak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az At8 ra el kellett szórnom pár goldot

• Angelus1991ster
    Ezzel a trianon szarsággal úgy vagyok, hogy ez egy megoldható, visszacsinálható dolog. Mi kellene hozzá: erős és az anyaországban és elszakított területek magyarlakta területein szaporodni képes el nem putrisodó magyarság. 100-150 év múlva egy 25-30 milliós erős magyar népet lehetne kovácsolni, amely azonos szinten lehetne minden téren egy Hollandiával vagy Finnországgal, nem pedig egy Azerbajdzsánnal. Ez jelenleg nincsen. Úgy néz ki, hogy egy második 90-140 év múlva bekövetkezhető trianon van készülőben, ha a magyarság továbbra is elvándorol és nem szaporodik a Kárpát-medencében. Nagy kérdés a 21-22.században az lesz, hogy akarunk-e ezzel a dologgal foglalkozni még, hogy magyarság? jelent ez még valamit? vagy folytatjuk ezt a főleg "rendszerváltozás" óta zajló öngyarmatosítást a világpolgárosdiság szánalmas maszkja mögött.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.06. 21:31:55
  • Plata

Le vagyok tiltva a kávéról,és stikában sok energia italt ittam,ettű csintalan kedvemben vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.06. 20:35:27