A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378548 Gondoltam én is gurulok párat reggel, de tényleg csak top gunnal és majdnem kolobanovval tudtam nyerni (1:4 ellen) úgy, hogy ki kellett menjek egy arty elé, de szerencsére és nagyon szokatlan módon mellé lőtt. Én azokat nem értem egyébként, akik tudnak angolul, tehát a szavakat el tudják olvasni, amit leírok, de értelmezni, pláne normálisan reagálni azt nem tudnak.
Mondom a nagyon alacsony hp-s csapattárs cromwell-nek, hogy nekem még van hp-m, belelállok a lövésbe az arl-44-e, aminek az eleje még talán pattintani is tud, ha oda lő az ellenfél, maradjon hátra és akkor jöjjön ki, ha lőtt. A gond talán az volt, hogy egyszerre két ellenfelet spotoltam fel és ölni akart a cromwell, de akkor is miért nem tudja megvárni, hogy lőjön az ellenfél? Persze ott döglik meg én meg egyedül maradok 4 ellenféllel szemben.