418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én asse tom ki a piros,az xvm van a mod packomban,de nincs rendesen beüzemelve mert snob modnak gondolom.
  • Plata
    Jah nem is mondtam,tegnap egy csatában 2 T8-as németet oneshotoltam.RHM és skorpio gay-t.
    Skorpion scoutot játszott és szembe robogott,egy lövéstől hasalt,RHM a tó túlpartján a bokorban dekkolt,felspotoltam belelőtt csapattárs de én is belepusziltam 800 valamennyit.Azt hittem suli után valamivel jobb lesz a játék,de még mindig iszonyú sok a hülye.Viszont tegnap asszem két Harckocsizó mesterlövészt is szereztem T49-el.
  • asolyom
    Érdekes módon sokszor nem is a piroskák miatt bosszankodom, hanem amikor egy 45k csatás lila statos OI beáll kempelni, és a végén 0-300 sebzéssel hal meg. A szerencsétlen piroskát nem b@sztatom, mert ennyit tud, és kész. Viszont aki a statjai alapján (legalább is) húzhatná a csapatot, és sz@rik az egészre az számomra sokkal undorítóbb!
  • Plata
    Tök fölösleges,nekem 25k csatával sem jött meg az eszem.
    Sőt inkább jobban elmegy.Mert egyre inkább poénra veszem a játékot.
  • Tono34
    Ezt egy dicsérendő megállapítás, valahova közszemlére is kellene tenni, akár több nyelvre lefordítva. Ha a piroskák pár %-a úgy döntene. hogy
    ez lenne számukra a járandó, járható út nagyot lendítene a többiek játékélményén.
  • Sunsetjoy
    Na! Ezt a hitvallást, éleslátást hiába keresnénk nagyon sok T8-T10 környéken játszó agyhalottnál. Kiseggelték a nagy tankokat, de játszani, azt nem tanultak meg... Dicsérendő, ha valaki így gondolja - sok sikert a gyakorláshoz is.
  • asolyom
    Úgy látszik, néha ezzel is lehet valami normálisabb kört menni.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.06. 08:28:52
  • Plata
    Én Is-el a támadó harcmodort szerettem,meg IS3-al is.Igaz amikor én húztam még csak német és amerikai ellenfelei voltak.Vagy 4 éve.
    Vagy több.
  • HTS s3rg1nh00
    én sem tudok zöld ágra vergődni az IS-el (5,3k csata körül vagyok most,~3850 service record amit 2200-ról húztam fel)
    valamilyen távolságibb,bujkálósabb harcmodor kell hozzá...csak ezt az ágyúk pontossága nem igazán támogatja (vagy ebben is én vagyok béna)
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy nekem a 4.5k csatámmal nem kell T9-10 csatákat erőltetnem. Kell még legalább ennyi gyakorló T5-6-os tankokkal.
  • asolyom
    Hát ez az! A 175/217 pen T9-ben édes kevés, de sok T8 med ellen is. Mehet az ember a medekkel, de egy értelmesebb med simán leforogja, és agyon dpm-ezi, az IS-t. Éppen most követtem el ilyent a Cromwellel egy IS ellen. :-P
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.05. 22:06:09
  • Plata
    T10 jobb,az aztán egy brutál cucc.Jobb mint Is3 és jobb mint Is7.
  • Lichtmaschin
    kinai IS2 sokkal jobban feküdt mint a sima IS. valahogy jobbnak érződik. De az a 122 orosz fostömlő az őrületbe tud kergetni. Magasabb tíerben csak is masszív gold használattal lehet bármit kezdeni, vagy mész a medekkel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazából az IS3 is csak a top gun miatt jó, meg az RNG-s troll páncélja miatt. Kinai 110-et sokkal jobban kedveltem, de ott meg a fegyvernek volt némi hiány érzete számomra, mert a 212 átütés az sokszor mese volt. Páncélzata szemből és hulldownban jobb mint az IS3-é szerintem vagy legalábbis az én játék stílusomnak. Néha napján mikor CW-ztünk vagy mi azért az én gyenge játéktudásommal sok csatát lehoztam a csapatnak, vagy legalábbis hozzá segítettem őket a nyeréshez.
  • asolyom
    Mert ezzel szutyokkal kell kihúzni az IS-3-at, és az az etalon, ami mindenkinek kell. Persze ettől még nem lesz valaki jó játékos. IS-3-mal is láttam iszonyú paradicsomokat.

De ma pl. két csatában is 35-45k csatás OI El-Hallufon beállt a bázison kempelni. Amikor meg szóltam, hogy talán mégsem kellene, akkor lengyelül szidta az anyukámat, nem is sejtve, hogy nem kell egy nyelvzseninek lenni, hogy megértsem. Nem vagyok egy feljelentős típus, de ezt a marhát feljelentettem sértegetés miatt, bár nem tudom, hogy ennek van-e egyáltalán valami következménye.
  • Angelus1991ster
    IS-t többnyire ilyen wot-ban semmire sem jó népek (török, lengyel, francia) kezében látom , top tierek és szokásuk gyáván szart sem csinálni.
  • asolyom
    Én szertem a Cromwellt. A csata elején általában messziről támogatok, vagy sniperkedek, és igyekszem minél több hp-t megőrizni a csata végére. Aztán ha kialakultak a frontok, akkor lesem, hogy merre lehet flankelni. Ez többnyire elég jól működik, ha a csapat nagyobb része értékelhető agykapacitással rendelkezik, és nem purcan ki 10 tank az első 3 percben. A jó csaták sok fraget is hozhatnak, mert mindenhová előbb érsz oda, mint más, és a pár hps tankokat vagy artykat a 2500-as dpm-mel szétkaphatod, mint foxi a lábtörlőt. A túl gyors előre rohanás, vagy spotternek képzelés általában instant halállal jár.
  • ratgab
    Az mindenre jó csak kempelni nem.
  • Sir Charles
    Az ilyen tankokkal ha top vagy akkor menni kell előre, amúgy még csatlakozni kell valami masszívabb társhoz, és mögüle kiugràlva próbálni sebezni.
  • asolyom
    Valaki el tudná nekem mondani, hogy ezzel a IS-nek nevezett roncshalmazzal hogy kell játszani? A páncél még a saját szinten is ritkán működik, de van hogy egy OI is AP-vel belövi sidescrape helyzetben. Az ágyú meg már T8-asok ellen is kevés, pláne T9-ben. Jól gyorsul, de flankre nem jó, így marad a kempelés, vagy a franc se tudja, de tankkal ennyit még nem szenvedtem.
  • Angelus1991ster
    "WT-ben egy rakás szart rá aggathatsz meg tehetsz a tankodra,de akkor sem fog olyan élményt nyújtani a tank vezetés mint WoT-ban"
    - és a kettő nem is függ össze :P
  • Plata
    WoT-al zárt béta óta játszom,WT-vel mittomén mióta,de hogy lásd melyik tetszett jobban, a WT accomat el felejtettem és újat kezdtem júliusban,de nem túl sokat játszottam vele,WT-ben egy rakás szart rá aggathatsz meg tehetsz a tankodra,de akkor sem fog olyan élményt nyújtani a tank vezetés mint WoT-ban.WoT-ban van több accom is,még egyiket sem felejtettem el,WT-ben csak a növényzet jött be nekem,ha raknának be még állatokat is akkor csak azért játszanék vele hogy elnézegessem az őzikéket meg nyulakat.
  • patchaou
    Valóban jobban néznek ki a wt-ben a vasak, de hogy a kezelőfelületek hasonlítanak egymásra? A legkevésbé sem :)
  • Angelus1991ster
    Tier 3-as svéd td -20 fokos lövegsüllyedéssel:
    https://ritastatusreport.live/2016/09/05/swedish-ikv-72-full-stats/
  • Angelus1991ster
    Ingyé van mindkettő. Ha gyors a neted akkor még időt sem vesztesz a próbákkal.
  • Valka78
    A wot-ot csak youtube gameplay-ben láttam, de szerintem a wt-ben sokkal kidolgozottabbak, részletesebbek a gépek. De a kezelőfelületek baromira hasonlítanak egymásra. Az a benyomásom, mintha ugyanaz a cég csinálta volna.
  • Angelus1991ster
    WT-ben testreszabhatóbb a tank kinézete, míg a WoT-ban van pár rögzített hely ahova pár tucat .dds közül választhatsz.
  • Plata
    WT-ben gyönyörűek a növények, a táj nem mert az enyhén itt ott szar,a füvek virágok fullon nagyon szépek,de csak azok,a tankok mozgása irányítása borzalom.Legalább is WoT után a WT olyan volt mintha egy ócska klón szép körítéssel.Majdnem ugyanazok a tankok de közel sem olyan minőségben.Másik hogy brutálisan P2W,ha nem sajnálod erre a fosra a pénzt akkor könnyen jó lehetsz benne.De még prémium járgányokkal meg egy rakás fizetős szarsággal sem lesz olyan élmény vezetni a tankodat mint a WoT-ban.
    Imádom az amerikai és angol tankokat,a WoT-ban jól elvagyok velük,WT-ben az amerikaiak ótvar szarok,fos ágyú nulla páncél,satubbi,jah páncél,szerintem az nincs is csak ruszki tanknak.
  • Angelus1991ster
    Ez kb. olyan kérdés mint az hogy mi a különbség a herbálos mariska és a sima mariska között.
  • Plata
    Nem,WT egy unbalanced p2w szar amiben szépek a növények.De a tankok sziklák városi pályák borzalmasak.
    Wt-ben ha jót akarsz csak ruszki szarral játszol.Az jó többi szar.Ruszki 3-4 szinttel nagyobb tankot keresztülhugyozza.A tankok fizikája mozgása szar.WOT-ban beleszeretsz a tankodba mert érzed és igazán jó.Wt-ben max szidod a ruszkik anyját amiért ilyen szarra csinálták.Sokszor ha úgy fordul a kamera átlátsz a talahjon sziklán házon és látod micsoda gány munka.
  • Sherman0070
    WT egy unbalanced pay2win szar. Ennyiben ki is lehet fejteni. (2 évet WT-ztem)
  • Valka78
    Leírná valaki, hogy mi a különbség a wot és a wt gf között? Azon kívül, hogy az utóbbi jobban néz ki.
  • voivod32
    Kinek, mi jön be. Nekem ez a töketlen-kutya, körbefutkosós lutri nem jön be, inkább a megfontoltabb játékmenetet részesítem előnyben. Az amcsi med ág erre sokkal megfelelőbb.
  • Sherman0070
    Elég játszható tank. Nemtom mi a bajotok vele :D
  • voivod32
    Összes accountot számítva, kb 50k csatám van. De attól a szartól kivert a víz.
  • Pares
    Emlékeim szerint én is utáltam... habár azon az ágon egyik tank sem nyerte el a tetszésemet, nem az én stílusom.
  • Sherman0070
    Új játékos vagy?
    Mert elég nagy hülyeségeket csinálsz.
  • voivod32
    Ennyi! Ezt a semmirevaló fost nem tartogatom tovább!
    Eladva: 'Cromwell' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 481 533.
  • Megamax
    Fene tudta. Akkor ideje agresszívan hasznáni a Grill-t.
  • patchaou
    Ez eddig is biztos volt. A tank ász mindig is xp-re járt...
  • Megamax
    Eddig nem tudtam de mostmár biztos , hogy az elért XP re kapod a Tankász jelolést és nem a sebzésre itt van két Grille youtube replay majdnem megegyezos sebzéssel tobb sebzés 8K és mégsem tankász replay file
    kicsivel kevesebb sebzés mégis tankász replay file