World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti a Steppes mapon, az X-elt kiindulasi helyrol, Borsiggal, T10-esek kozott, hova mennetek vagy hova helyezkednetek?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ha nem raksz fel másik hang modot, ami csökkenti az FPS-t of course, akkor ilyen csaták lesznek
Ilyen lesz győztesnek lenni ezentúl a WoT-ban
Nem túl OP ez nekünk ? Lenerfelik ezeket a hangokat valaha ? <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.06. 19:01:13
meg azert az "orokke"-vel is kicsit szerenyebben kene dobalodzni.
de gondolom igy kenyelemsebb alatamasztani a teoriadat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Csak nekem van az az érzésem, hogy az RNG dönti el a winratet és a csaták kimenetelét ? <#gonosz2>#gonosz2>
idősorrendben van(sic!)
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.06. 18:15:26
A második jóval érdekesebb. Az a 20 meg 39 sérülés micsoda? Ütközésből származik, mert ha igen akkor biztos, hogy egy magaságban volt, a búvónyílások fedelével. Az szemből 60 mm-es védelmű. Inkább az a furcsa, hogy kapáslövéssel kétszer is beütötte a hatból. Ez még training roomban se biztos, hogy sikerülne. Lehet hogy rohadt nagy szerencséje volt. De az is lehet hogy valami csalást használt.
Majd vàltottunk,T54,obj268hàtha:-) nàlunk 5 db t10td a tuloldalt 1db.
Volt hogy beadott 2t,de azok,èrdekes modon vagy azonos v kisebbek szintûek voltak.:-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
mert amúgy nem ellenfél. Másik t8-as német prémiumheavyt meg mikor szülik be a játékba? Vk 100.01P-t?
Garázsképek:

angelus1991ster.blogspot.hu
S hogy mi az oka? 100 %-os booster indítottam.
Az első generációs 3 db nyolcas prémből (KV-5, T34, Löwe) csak kettő volt limites. Esetleg még az M6A2E1 számítható ide, de az csak pre-order package-ben volt.
Érdekelt volna, hogy az IS7-emet hogyan lövi be az IS3 sidescrepben?
DE ez a kép is megér egy misét. Mr Win670 E100 két kapáslövést adott le rám hulldownban. A kép pikantériája, hogy a tornyom magasabban volt kicsit, mint az ő tornya.
Komolyan gondolkodtam, hogy vita indítónak felteszem valamelyik külföldi oldalra, de mindegy. Megmutatón nektek.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
O-I és egyéb mammutok a garázsban fognak csücsűlni és a STA 2 prém tank -30%-on lesz, de azok sem mennek majd. Interpolálva ebből legalábbis <#idiota>#idiota>
Az összes aki megvette a T 64-et most nem is játszik vele ? <#ticking>#ticking>
vagy nem vette meg senki ? <#nemtudom>#nemtudom>
WG sem tudja.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De flame leírni a nevét.
Első replayek egyike amiben egy WoT_PcGamer_ acc.-al próbálják ki a .................... .
http://wotreplays.com/site/2525972?secret=ce4d076ad1e5e5c7dd1d31ce121f9117#stats

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.05. 19:56:43
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

A prémium tankoknak az volt a lényegük, hogy több skilles legénységgel már köztestierben is játszhatóak. A játék nagy problémája, ami egyben a WG célja, hogy húzd ki a top tankot, mert a +2 különbség miatt a köztes normál harckocsik használhatatlanok, ha úgy dobja a MM, de mivel megy máskor azonos tierben is így húzható. A lényege a játéknak, hogy megtaláld a T10-es hozzád, stílusodhoz leginkább illő top járgányt. Elvileg akkor, minden MM esetén azonos esélyekkel lépsz pályára. Most itt az a probléma lépett fel ezzel, hogy a WG nem törődött a cheaterekkel és a Warpackos, aimbotos hulladékok ellepték a T10 csatákat, tisztelet a kivételnek. Ott elég nehéz érvényesülni, de aki szintén szeretne köztestierben is jó csatákat menni, annak volt eddig ott a prémium tank lehetősége. Ez a tierlimit eltörlésével elveszik <#gunyos1>#gunyos1>
Kreditfarmhoz elég egy OP 5-ös is(C III), igazából a legénység képzéséhez sem kell prém tank, hisz amíg egy ágat kihúzol lesz 3 skilles legénységed, ha nem hagyod benne egy korábbi tankban. A másik pedig, hogy a prémiumok egy dologban rosszabbak az azonos tierű társaikban és stockos tankok, nem tudod fejleszteni őket. Az egyetlen előnyük, az a tierlimitben volt, hogy sosem dobott be a nagyok közé. Most hogy ezt is eltörölték, gyakorlatilag egy prémium tank semmire sem jó, nekünk akiknek már van farm tankja. Képzeljétek el ezeket az egyen 220-240 penű némi páncélos nem is igazán mozgékony 8-as tankokat T10 közt. <#nevetes2>#nevetes2>
Gyakorlatilag ezek a jövőben bevezetendő tankok nekem a hulladék szinonímája<#zavart1>#zavart1>

E25
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2016.03.05. 15:59:39
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.05. 13:53:02
Trance&Friends nothing more..
Bár egyszer 10175 blokkolt sebzést csináltam vele :) Védelmemre szólva a felét úgy gyűjtöttem össze, hogy nem láttam az ellenfelet.
Trance&Friends nothing more..
Holott mindegyik játék jó ha van.
Jobb volna egybe látni ezeket a játékokat- >AW+WoT+WT:GF+Ground War Tanks ( van pár jó ötlet benne, sőt az olaszok P40-es harckocsija német ágra bekerült)
Csak a gépigény lenne picit nagy.
WoWp túlélésének is ez lehet a kulcsa. Csak kár, hogy külön motoron fut a játék.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ha falkában jön más tankokkal vagy több OI együtt és nem lehet flankolni, akkor jobb ha elfutok, erre már rájöttem. Szégyen ugyan, de hasznos. Persze mondjuk egy IS3-nak vagy kv4-nek nem sok félnivalója van ellene, bár az HE komoly belső sérüléseket okozhat neki szóval ésszel. A gond itt inkább a tier4-7 tankokkal van. Tier4 tankokat egy lövéssel kiszedi kivétel nélkül, tier5 változó, de max 3 lövés és abban már az utolsó esély is benne volt vastagon.
A szerencse része, hogy sok nagyon buta OI játékos van, lövésirány jelző nélkül és nem forgatja a tankja elejét az ellenfél irányába vagy kimegy nyílt terepre. Ezeket ki lehet könnyen szedni, de ha valamelyik jól mozog, megkeresi a fedezéket és beássa magát és úgy kell kiszedni közelharccal az csak csapatmunkával fog menni, az meg randomban nincs. Persze inkább a kis tier kell, hogy nagyon f.sson tőle, tier8 tankok már elintézik, tier7 viszont nem mindegyik hatásos ellene (pl e25 normál ammo teljesen reménytelen szemből, esetleg a zöld pontját a lánctalp felett meg lehet lőni, de nagyon rng függő dolog), tier6 meg értelem kérdése (ami nincs általában), hogy ne szemből rontson rá az ember.
Rengeteg csatát láttam, ahol egy-két értelmes OI bedarálta az ellenfelet, hiába voltak például sokkal kevesebben, de annyi időt és tankot vesztett rajta az ellenfél, hogy elment a csata is.
Más téma, hogy ahogy számítottam visszírt a support, hogy a ripley <#crazya>#crazya> (szerintem bele sem nézett) alapján nem lehet egyértelműen eldönteni, mi történt és jogos-e a kérésem. Aha, kb 4 perctől a csata végéig folyamatosan ugat nekem a skoda tier8 tank, meg riportolással fenyeget meg a többieket lázítja. A csata végi összesítőben meg látszik, hogy élt 4 percet, sebzett 600 körül és olyan játékost b.szogat, aki meg 2,8e-t és battle hero medált is szerzett, de a WG szerint nem egyértelmű. Tényleg nem értem az ilyeneket, a lassú fv-vel nem fogok a hegy felé menni Cliffen, mert kb félútig jutok és spotoltak. Inkább vártam a bal oldalon a középre futó ellenfeleket és csináltam is 1e sebzést rajtuk a csata elején és utána is folyamatosan volt célpontom ott, miért kellett volna a hegyre futnom? A hegy tetején egy t71 5!!! tankunkat lőtte ki, közte a retardot, aki engem fenyegetett és talán inkább ezen kéne elgondolkodnia a retardáltnak, hogy miért hagyták ezt és szabadon lövöldözni a táras tankot a hegy tetejéről.
Persze, mondjuk az ilyen WG support droidtól nem is vártam mást, gondolom bele sem nézett a replay-be, hogy copy-paste a standard szöveget ilyen esetkben.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI