A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378545 Orosz med legénységet húzni nem sok opció van. Én sokat mentem vele mielőtt megvettem a Rudy-t, de még most is kigurulok vele néha.
Az ágyúja elég gyenge átütésű, igaz cserébe még pontatlan is
meg nem lát messzire viszont tier limites. A sebessége meg nincs meg a gyors flankhoz, úgyhogy jól kell vele helyezkedni. Arany lőszer átütése is kevesebb (jóval), mint a t25 alap lőszere. Szóval van gond vele, de mégis elég masszív tank, nagyon jó gun dep, amit a mostani dimbes-dombos pályákon jól lehet használni.
Van kraft a tankban, tehát amikor kigurulok, akkor tudom, hogy akár 1:sok helyzetet is meg lehet vele oldani, persze lehet, hogy kívánja az arany lőszert hozzá.
A Tier6 szörnyeteg OI meg T150 ellen nyilván nem sokat tud kezdeni, de ezzel nincs egyedül. Még az oldalát is csak jó szögből tudja belőni alap lőszerrel
Szerintem a fél árat megéri, van fun faktora és ha nem lenne rudy-m, akkor használnám is simán legénység képzésre, meg a kredit hozama sem rossz, ha nem viszed túlzásba az aranyozást.