banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Segítséget szeretnék kérni. Most vettem észre több gyanús esetet követően, hogy az egér gombok által vezérelt moduljavításokkal valami nem stimmel, A helyzet a következő : javító csomag, ami ugye az 5. bill. alaphelyzetben, nálam a görgő click. Amennyiben nincs hibás modulom, és megnyomom a görgőt, kiírja, hogy nincs mit javítani, eddig OK. ha nagy javítóm van, akkor működik is, mindent javít. Ha azonban kis javítóm van, és leesett a lánc, aminek a javítása ugye alaphelyzetben 5-5 bill - legalábbis nálam- , eddig úgy ment, hogy 2 megnyomtam a görgőt, és ez jó is volt, mert villámgyorsra gyakoroltam. Aztán mostanában vettem észre, hogy a láncom lelövését követően rendre halál, mert nem tudok javítani, kis jav. készlet esetén ha van sérülés, a görgő gomb megnyomásakor nem történik semmi,a javító sor sem jön be. Hálás lennék minden jó tanácsért !