banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nem mondtam, hogy nem lehet vele messziről kilőni tankokat, azt mondtam, hogy nem arra való. Amint te magad is mondtad, nem gyenge pontok eltalálására van kitalálva, márpedig a 95 (?) penjével már T5-ben is gyenge pontokat kell lőni, hacsak nem medekre meg lightokra lősz, de ha igen, akkor valami nagyon rossz helyen vagy.

" Az is nagy fegyvertény, hogy míg te fedezék mögül leadsz 2-3 célzott lövést addig az ellen csak egyet" - Fedezék mögül biztos nem adsz le lövést, fedezéken kívül adhatsz le lövést, márpedig a nagy távolságú tűzharcnak pont az a lényege, hogy lősz, fedezékbe bújsz, majd kijössz, megint lősz. Na most ha az ellenfél nem abszolút és maradéktalanul hülye, és marad kint a szabadban lövés után, akkor te a hajadra kenheted a 75-ös alfádat, még ha át is ütöd (amire mint fent említettem, egyáltalán nincs garancia), mivel gyakorlatilag minden szembejövő tank übereli a sebzésedet. Kapásból hátrányba kerülsz, és akkor még nem is említettem, hogy a legtöbb potenciális ellenfélnél nagyobb, és papírabb célpont vagy.

Ezzel a tankkal vonulni kell a csapat heavyjeivel, lehetőleg egy KV-1, vagy más, vastagabb bőrű kollega árnyékában, és amíg az ellenfél vele van elfoglalva, megszórni az ellenséget, kihasználva az elmebeteg RoF-ot. Sebesült, magányos ellenfelekre meg akár rá is lehet nyomulni amolyan jó bully módra. A legtöbben pánikba esnek, mikor 2 másodpercenként kapják a lövéseket, megzavarodnak, és a gondos célzás helyett csak lőnek össze-vissza, és fejvesztve próbálnak tolatni, általában előbb-utóbb elakadva valamiben, lehetőleg közben a saját csapattársaikat is akadályozva. Gyönyörű pánikot lehet vele okozni a T4-5-ös, újonc playerek között.