World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Bal oldali lány szép, lenne, ha nem lenne rajta egy rakat púder.
Mi a franc viszi a nőket arra rá, hogy minden reggel belemártsák a fejüket egy zsák cementes zsákba? Meg ez a lóbaszó napszemüveg minek? Kitakarja a valószínűsíthető strici vagy agresszív "pasi/pár/kan" okozott monoklit?
Bár az ilyen videó végén azt hittem egy sokkoló baleset lesz vagy más esemény.
Ezt a filmet ajánlom a topiklakóknak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 21:53:51
angelus1991ster.blogspot.hu
Remélem ez jobban teccik<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.03. 21:30:37
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
és főleg, mikor a személyes tartalékot lőttem el <#ticking>#ticking> Véletlen egybeesés csupán !
.me öregnek érzi magát 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.03. 19:41:13
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Győzelem
Live Oaks
T-10
Szerzett tapasztalat:813 Szerzett kredit 28 273
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Javítás: -6 979
Lőszer: -12 780
Fogyóeszköz: -3 000
Total: 5 514 WN8: 2 431 (86)
Négy golyó sebzés nélkül átütötte a célpontot.Kettő meg eltalálta de át ment rajta sebzés nélkül.
Majd ők nyomoznak a WoT-ban előforduló paranormális ügyekben, a T-aktákban.
Álltam archer-el a hegyen és láttam jön egy csapat madár.Néztem merre mennek,erre láttam hogy a part menti sziklafalba bele szállnak.
WoT-hoz is kurvára jó lenne egy kis map editor. Animációk, machinima videók szerkesztéséhez jól jönne. Mert eddig csak a meglévő pályákkal és free camera móddal lehet alkotgatni 😞
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 17:40:52
Far Cry 1-ével is megkéne csinálni.

Na vajon, hogy és miből készítették?
Katt erre,itt a statja.
Volt még másik egy másik is, úgy emlékszem 😛
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.03. 17:00:19
Hagyd rá hülye.
WR104: Mégegyszer lécci, spoilerba.
Én amióta játszok,csak prémmel teszem,de néha ugyanúgy szopat a rendszer mint téged,vagy másokat,lásd 2vel lentebb.
Úgyhogy ezt a sok sületlenséget sztem felejtsd el nyugodtan.<#banplz>#banplz>

Tessék tanulgatni. A WoT nem egy játék, hanem egy üzlet. Pénzért veszed a "sikert".
Tök jo csata volt,kifagytam az elején,mire visszaértem már 0-4volt<#wilting>#wilting>
Sokkal szórakoztatóbb közelről harcolni vele, belevágni az ellenbe egy kövéret olyan távolságról, ahonnan már nem fogja elhibázni. Vannak fenn sok ezer sebzéses körök (>4-5e) a wotreplays-ben és én eddig egyet sem láttam, aki sniperkedett volna.
Ennyi a történet, döglött lovat ütünk úgy érzem... Használja mindenki, ahogy tetszik, de a tank paraméterei a közvetlen közelharca tették alkalmassá, egyfajta olyan taktika, hogy lecsapni, odavágni és lelépni vagy spotolni vele, aki azt szereti, ennyi.
A baj csak az, hogy ebben a lecsapok és kiosztom az ellenfelet stílusban jobb a buldog a 10-es tárral.
Amire én most így kis szünetben emlékszem, hogy a t6 os cseh csodával (táras) 1400.....