banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Érdekes, hogy nekem is egyből ugyanez ugrott be. Csak nem ugyanabba a videó tékába jártunk ?

Viszont hogy eszembe jutott, ránéztem és visszatért, bár jun.27 adott utoljára, szóval túlzásba nem viszi! Pedig mennyire mondta, hogy már unja, elege van és soha és stb stb. Elég jól szórtak neki aprót a nyugati csíra gyerekek, gondolom az azért jól jött, úgyhogy rájött, ha nincs stream nincs bevétel sem. Emlékszem egyszer kiszórt sok tízezer aranyat meg prém tankokat meg hasonló ajándékokat, de arra nem tudtam rárepülni. Azt nem mondta, hogy a WG-től kapta-e ezeket kiosztásra, de úgy értettem, hogy nem, hanem ő maga akciózott.

Szerintem sokan meglepődnénk, hogy milyen pénzek bejönnek a twitch-ből, ha ő, akinek kb 2-300-as (fénykorában több valamivel) nézettsége volt, simán kiszór ilyen összegű ajándékokat (ez akkor is igaz, ha a WG támogatta mégis, mert azért potyogtak az 3-5-10 dollárok, eurok).

Visszatérve a scheff féle tank tesztre. Nagyon jó tank, az ágyú brutális, ahogy megszoktuk az RHM-n. Az ő kezében brutálisan sokat hoz. Talán nem tévedek, ha ennek a prém tanknak lesz a legnagyobb prém tank alfa sebzése. Érthetetlen, hogyan képesek egy használható pérm tankot kiadni, mert mostanában ez nem nagyon ment nekik.