A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378421 Vannak dekoratív játékosok, akiknél a "játék" eladható része abból áll, hogy befeszít, has be, felsőtest (haha) ki
A gond az, hogy a tankozáshoz általában közük nincs, úgyhogy csak a nagyon csíra kicsiknél eladható ez a művelet. Még talán a straik nője való valamire és azt mondják, akik tudnak oroszul, hogy elküldi a halál f.szára a butákat. A hangsúlyából azért hallani, amikor nem nyugodt
mellé jól játszik, ami persze a Straik hatása. Nem tudom, de én mindig bírtam a mértékkel csúnya szájú nőket és ő olyannak tűnik. A másik akit néha néztem az a román csoda volt, de ha jól tudom már nem tolja. Esztétikai élménynek sem volt utolsó és egész ügyesen tolta.
Pár streamer tényleg jobban tenné, ha az arcát nem mutatná, mégha ez egyfajta elvárás is. A circon feje engem kifejezetten irritál, de a játéka tetszik. Ha lenne olyan opció, akkor kikapcsolnám a fejét.