banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az M44-nek az arany lőszere most még nagyon jó. Várható egy nerf valamikor a sand box alapján (persze az általános lesz, ki tudja még mi minden változik), szóval sokat nem érdemes várni vele. Eddig legalább 5x megcsináltam vele az obj260 SPG15 szintet, mert javítani is kellett. Szóval elméletileg ha oda jutok, akkor menni fog. Ezért is akarom gyorsan ledarálni az arty küldetéseket, mert ha lesz nagy sandbox átalakítás, akkor szerintem nehezebb lesz az IM, nem könnyebb, de ez csak találgatás persze.

Ugye itt azt kell tudni, hogy melyik pálya jó igazán erre a célra, de bármelyiken összejöhet. Malinovka encounter, a hegyet megszórni. Murovanka szintén ott középen meg oldalt tobzódnak. Redshire oldalt. Olyan pályák a jók, ahol van némi állóharc.

Az MT15 a T28HTC-hez 2e sebzést kér TD-n. Tier9-10 jobb lenne, de max tier8-ig kéred. Ugye itt az a feladat, hogy specifikus tank osztályba kell relatív sokat sebezni. Ehhez gyors tank kell, lehetőleg táras, mert egy táras tank képes sokat sebezni egy ellenfélbe, ha sikerül elkapnia.
    Valószínűleg azért nem sikerül neked, mert a medeknek tipikusan kicsi az alfa sebzése és nagyon sok lövésből jönne össze a 2e, amit nehéz egy specifikus tank osztályba kiosztani.

Az a gond itt, hogy med és táras és tier8 max, nem nagy a választék. Van a t-25, chi-ri meg a t69. A t69 jó lehet, de kicsit lassú, tehát jól kell vele helyezkedned nagyon, de 1 tárból megvan 1e sebzés. Ha látod, hogy sikerülhet a küldetés és van rá lehetőséged, akkor tölts aranyat, ilyen esetben nem kell ezen gondolkodni.

A chi-ri-t jó szívvel nem tudom ajánlani, elméletben azzal is összejöhet. A t-25 viszont érdekes kérdés. Csak tier6 tehát elég kevés a lőhető hp a csatában, viszont gyors, jó gun dep és nagyon gyorsan betölt. 1 tárból viszont csak 330 körül tud kiosztani, cserébe gyorsan betölt, úgyhogy talán 2x is ki lehet tárazni egy TD-re, ha megkerülöd. Az arany lőszere talán elég tier8 td ellen is. 2e sebzést elég gyakran el lehet vele érni és nem reménytelen, hogy elkapjál vele több TD-t. A t-25 nagyon jó tank, tervezem, hogy visszaveszem, mert jókat szórakoztam vele.

Ha esetleg nem vagy messze tőle, akkor obj416 + arany lőszer, bevisz mindent még tier10 TD-t, brutális és egész korrekt alfa, kb 7-8 betalált lövés kell vele. Drága a használata meg speciális tank, de egy elég ügyes ágyú van rajta és elég fürge. IM-re megengedhető vele az arany, egyébként inkább sniper tank és flank mert az alap átütés kevés lehet.

Nagy alfás med a kínai t34-2 van, de az az ágyú büntetés azon a tankon szvsz.

Ha nem tudsz táras tankot vagy az obj416-t, akkor meg mindenképpen nagyon gyors tank kell, hogy oda tudjál menni a TD fészekhez és meg tudd őket kerülni. A gond tényleg az, hogy a társak is leszedik az ellenfélről a hp-t elég hamar (ezért jobb egy táras, az pillanatok alatt kiszórja a 3-4 lövést), ha ott kerülgeted.

Sniperkedéssel szerintem gyakorlatilag esélytelen megcsinálni ezt a küldetést. Arra hiába vársz, hogy 2e életerő TD felvonul veled szemben és az alacsony alfás ágyúddal eleget tudsz sebezni. Elképzelhető, de nagyon ritkán.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.08. 14:04:04