418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hellcattal kb. röhögve meg lehet csinálni. -
Rammsch31n #379533 xD és tényleg. :D Csak sírni kell egy kicsit a fórumon. :D -
R3nton #379532 van olyanom, sztem nekem olyan 6800 a max vele -
Mivel mondtam, most már mindegy a barakk-leárazás, erre be is rakják :D -
realcsabi #379530 Nehéz döntés. :)
Érzem hogy több tankkal is meg lehet csinálni, csak nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet, mégiscsak próbál az ember annyi szenvedést megspórolni magának amennyit lehet. :)
Végül is ki van fejlesztve a SU-152 bár azzal se játszottam még. Kerítek hozzá egy töltőt és akkor felváltva nekifutok a Dicker Maxszal. Ha nem megy, akkor a kispadról becserélem a Hellcatet. :)
T55A-t én is SU-100zal csináltam, szép emlékeim vannak róla, ezért jutott eszembe az is.
Felmerült az utolsó TD küldetés, hát ha van egy Grille, akkor azzal sztem jó eséllyel neki lehet futni, nem vagyok nagy TD-s, de többször súroltam már vele alulról a 8000-et, pedig még 100 csatám sincs vele -
úú bocs,valamiért hatszorosra emlékeztem,az 5x már az utolsó?én még csak a másodiknál járok,az is szenvedős,de ilyen a tomatok élete :D -
R3nton #379528 Nem, mert dmaxnak, csak 550 a hpja így csak 2750-t, én tartom, hogy ez a legjobb erre. -
bekescsaba #379527 olyat tankot válasz, ami egy lövéssel meglövi a Hp-ja több mint felét.
- Su 100
- Su-152 arannyal
- ISU-152.
Nekem su-100-al lett meg, kb 5-6 csata kellett, meg egy jó 7-es mezőny, tele német tankkal. -
jó,de itt 3300-at kellene sebezni vele...mondjuk ha okos lettem volna és camot húzok nem javítást... :D -
R3nton #379525 Dickermaxxal kell megcsinálni, nagyon kevés HP-ja van és brutál jó lövege. Én volt, hogy sebeztem vele 3000 felett is. Kb 5-6 csatára lett meg vele ez a küldi. Én még mindig meg vagyok akadva a 15ös TD küldinél, igaz vagy 1 hónapja nem is játszottam 1 csatát se. -
ha már t6,akkor szvsz inkább nashorn,igaz azzal kempelni kell és csak szerencsés esetben jön feléd annyi tank amibe tudsz 3600-at sebezni,de pontosabb az ágyú és rammerrel 5,5 a töltés a hellcat 7,3-ával szemben(+160 vs 203 pen)
az alább említett su-152-vel 6,4-enként lehet osztani az áldást,5220 dmg kell de t9-ben az összehozhatóbbnak tűnik,igaz pontatlanabb az ágyú...hát,kell hozzá egy csille szerencse mindenképp :) -
Plata #379523 T7 ruszki td troll ágyúval. -
asolyom #379522 A KV-85 tényleg nem rossz, bár ahogy látom ez amolyan támogató heavy, és nem a frontvonalba való. Mert akkor boldog boldogtalan belövi. 
T8 csata, bejön egy magyar csóka T-150-nel, indulás után beír, hogy itt úgysem tudok sebezni, és azon nyomban vízbe fullasztja magát.
-
realcsabi #379521 Természetesen nem azzal, de a tier 6-os jószágokkal csak pártucat csatát mentem, aztán mentem tovább. És mivel nem vagyok nagy TD fan, ezért azok közül se sokkal. Értelemszerűn azért tier 6tal szeretném mégis megcsinálni, mert ott arányaiban egyszerűbb annyit sebezni. :)
Ha tényleg elég jó az a hellcat, akkor majd nekimegyek azzal, átrakok bele egy medes legénységet aztán meglátjuk. :) -
Jó az a Hellcat, még a mostani szétnerfelt állapotában is meg lehet vele csinálni. Nekem is azzal lett meg, csak tegyél bele normális legénységet. -
Rammsch31n #379519 Nem tudom, én az E4-el csináltam meg a T55A-ért... szóval én 10-esre tenném a voksom, de majd megmondják mások még. :D -
Dicker Max-al jutottál az obj.260 küldiig? Ha így van nyílván nem okoz gondot hogy bármilyen td-vel összelődd a hp 5x ösét. -
Nashorn anno jó volt, dicker max -
realcsabi #379516 Obj. 260 TD küldetés: Sebezd a saját HP-d 5x-ét. Tanács? Most fogok nekikezdeni de nem igazán játszottam sok Tier 6-os TD-vel. Hellcattel még életemben nem játszottam de most ott van a garázsban, azzal milyenek az esélyek? Vagy akinek megvan a küldi, mivel csinálta? Garázsban van még egy Kövér Max, meg egy SU 100-at tudnék reaktiválni.
Még nézegetem a shopban a SU100Y-t, nem tudom az mennyire jó erre a célra. Tippek? :) -
Amióta a rental tankokat bennhagyják ingyen van a barakkhely. -
Én csak azt nem értem, hogy miért nem raknak be nagyon régóta barakkbővítésre kedvezményt? Folyton csak garázshelyre...meg feliratra, álcára, emblémára (az olcsóbb aranyosok közül), néha free xp-átváltásra.
Értem én, hogy garázshellyel kvázi kisbarakkot is összeállíthatsz, meg a mélygarázs projekt óta soha nem telt be az összes még így se... de miért nem raktak be barakkbővítésre kedvezményt? Valami gazdasági oka van a WG részéről, vagy csak szimplán mindig elfelejtik?
Az a helyzet, hogy most már késő, még ha ma is bekerülne a lehetőség :) -
Userx2 #379513 Teljesen igazad van. Hirtelen természetű vagyok, ennek megfelelően már 53 garázshelyem van. Nem kell nekem mind a 200 tank ami megvolt, csak olyan amivel jó menni, érted. Amikben nagyot csalódtam, kuka.
Asolyom a többiekre hallgass inkább én finnyás vagyok. Az IS-3 csapat csatában elég jó, úgymond követelmény. -
Kifullozva mindkettő bolonbiztos, stathúzásra sem utolsó... -
asolyom #379511 Pedig én éppen most gyúrok az IS-3-ra.
Igaz, hogy most kezdtem csak húzni a KV-85-öt.
-
asolyom #379510 Ja, de szerintem ez csak egy klón kuki.
-
suba53 #379509 Valaki írta korábban, hogy durván egy gombóc fagyi ára egy garázshely.
Ennek fényében elég nagy szamárság eladogatni, meg visszavenni tankokat, mert az a legnagyobb pazarlás.
Én még úgy nem adtam el tankot a garázsból, hogy nem volt kifejlesztve az utódja.
Ha meg még jónak is tűnnek a sorban az utána következő tankok, akkor teljességgel érthetetlen ez az "indulatból eladom" mentalitás.
Ezt hívják önsorsrontásnak.
-
Ha már feljött a téma, én az arl v39-et vettem vissza 3x, mire kifulloztam, hogy utána jóval inkább szeressem az ac46-ost.
A többit menetből megcsináltam, vagy másodszori megvételre, vagy leálltam az ággal. -
Rammsch31n #379507 :D Most hiába ragelsz akár te is, ezzel nem tudsz mit csinálni, csak megszokod... vagy abba hagyod...
-
Userx2 #379506 Asszem 3x adtam. Nem gyenge mi? -
IS-3 at eladni? Kis helyezkedéssel rá lehet lőni az ellenre vele, próbáltad?
-
Userx2 #379504 3 csata az IS-3, 110 párossal, mentem ahova kell, nem bírtam rálőni az ellenre a -5 fok miatt. Miután kijöttek a csatából, mentek a garázsból is. :) Pedig vágytam minkét 9-esre. -
Lokker #379503 Még ha Ő is lenne az. :D Én tuti betrollkodtam volna. -
Ott az epic medál úgyhogy megkaptad a győzteseknek járó jutalmat. Mi a gond? Szard le a winrátát :) -
Nézőpont kérdése, én erre azt mondanám hogy egy faja meccs, gratula! -
Az a baj hogy top sebző lettél? Még Kukibébit is magad mögé utasítottad :) -
asolyom #379499 Komolyan mondom, hogy már kezd elkeserítő lenni, hogy mennyire szopat a Jumboval. Akármit is csinálok szinte csak a szopó roller. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #379498 Megtaláltam az ideális tankot a pattintós küldetésre: 113. 4 csata, 11e feletti eredmény. Valamiért nem töltenek rá automatikusan aranyat csak sokkal később, amikor rájönnek, hogy hoppá, ezt nem is olyan könnyű belőni. Azt már tudja az egységsugarú, hogy E5-re, E100-ra, Maus-ra stb aranyat kell rántani, mert az autoaim még azzal is nehezen viszi be, célozni meg luxus, de a 113-t nem ismerik és nem néz ki keménynek.
Más, nem tudom, hogy volt-e már téma, de én örülök a Grille ToT-nak. Legalább most jobban megismerem, mert eddig nem sok csatát mentem vele. -
Angelus1991ster #379497 1 év 9 hónap kellett nekik ehhez XD -
András77 #379496 Már az IM bevezetésekor meg kellett volna csinálniuk. totál sebzés, felfogott sebzés meg assziszt bontva lehetőség szerint lánctalp leszedésre és spotra. Mivel a program számolja, ezért tényleg csak arról beszélünk, hogy kiiratják a képernyőre, ez meg nem lehet egy nagy ügy, mégis úgy csinálnak, mintha rakéta tudomány lenne. Még az orosz egymagos gépeket sem lassíthatja le 3-4 szám kiírása. -
Angelus1991ster #379495 Erre a spot sebzés számlálóra leszek kíváncsi. Remélem sikerül behozni.