banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A másodlagoshoz ki kellene lőnöm 5 ellenséget

Nyilván hogy szerencse kell minden ilyen g.ci küldetéshez, de szerencséje annak lesz, aki tesz érte, a foci hasonlat ugye. Ezt úgy kell érteni, hogy ha van egy jó stratégiám, ami működőképes, akkor kell egy kis szerencse hozzá és akkor sikerülhet. "Aki tesz érte, annak lesz szerencséje" okosság ezen alapul.

Gyakorlatilag ez az egyetlen küldetés, ahol tényleg semmilyen értelmes stratégiát nem tudtam kitalálni. Ha az elején artyt vadászok, nincs meg a 4e sebzés. Ha a végén próbálok, akkor meg kiszedik előlem, mert olyan lassan töltenek be az artyk.

Egyedül a franczia 10-es esetében tudom elképzelni azt, hogy sebzek, és egy tárból megpróbálok a végén kiszedni 2 artyt. Ez működhet, de más ötletem nincs.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.08. 11:31:23