World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
HP miatt <#awink>#awink>
Torony forgás közben a pontosság <#guluszem1>#guluszem1>
Konkrétan 2 hátránya van Amit te írtál . LE/ t , forgási sebesség .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.03.02. 18:45:38
a top lövegeket hogy teszed fel az alap toronyra?
A képen van egy olyan rész is ahol az van leírva, hogy "Kompatibilis lövegek"
Utoljára szerkesztette: replicabuk, 2016.03.02. 18:11:38
A karakterisztika szerint a fejlesztett torony forgási sebessége kisebb, ráadásul azonos látótávolság mellett a tömege nagyobb, így nagyobb terhet ró a tankra és a motor teljesítménye csökken, ebből kifolyólag a gyorsulás is. Pozitívumként az az 5mm páncél oldalt és hátul nem jelent akkora előnyt, mint a forgási sebesség csökkentés, ami nagyon sokat számít egy tanknál.
Így elsőre azt mondanám, nem indokolt a feltétele vagy mégis ? Van olyan ok, amiért feltesszük erre? Lehet a kupolája kerekítettebb és jobban lepattannak a lövések róla vagy nincsen az a kitüremkedés a nyakán, így nem pattannak rá a lövedékek a testről ami sebzést okoznak ? Jól gondolom vagy tévedek ? Mi az igazság, arról hogy mi az ami fontosabb, mint az, hogy valamivel kevésbé gyorsul majd és a forgása is lassúbb lesz ?
Nekem is 100% win rátám volt,de nekem azért mert behalt az addonom.
Az elöbb azt hittem hozzád volt szerencsém<#hehe>#hehe>
Bár ap-vel nem szoktam rohangáló zsebrakétákat lövöldözni<#whatever>#whatever>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy hozzak ide mindenféle mocskot?<#circling>#circling>
NA-n élősködő maidenrob
http://worldoftanks.com/en/community/accounts/1007569089-maidenrob/

A szint O-I-ja.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.02. 12:18:59
Ettől függetlenül 6 euro-ért nagyon jó legénységfejlesztő tank.Meg fun.Én nem vagyok pro,sokszor esek-kelek.De amikor az rng imám meghallgatásra kerül,utána nagyon mókás.😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Győzelem
El Halluf
M40/M43
Szerzett tapasztalat:2 574 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 31 041
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Td módban lőttem ki tankokat.<#mf2>#mf2>
Mt25 E75 E50 és Type 4.E 75 nem tudott kilőni,pedig elvileg a lövése páncél átütés volt.Csata után ott van hogy 1 páncél átütés.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Archer-el nem tudok duplázni,állandóan T7-.be rak.
Tovább mennék. A kiváltás lehetőségét vezetném be.
Kiválthatod pl. 1 millió kredit és 10 ezer free xp-ért vagy annyiért amennyi a küldetés díjának 1x-5x-öse. Kiváltás után nem kapnád meg a díjat, csak a női legénységi tagot és 4db elismerést (5-öt semmikép sem).
Győzelem
Ruinberg
Matilda Black Prince
Szerzett tapasztalat:3 254 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 38 004
Csatában elért Achievement Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Több küldi egyszerre teljesítésénél, pedig ki lehetne választani, hogy melyiket szeretnéd. Sok időt spórolnának vele.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nincs egy csatában sem arty max 1.
Jól van feladom akkor cserélek küldit,át váltok arra hogy sebezz 1 lövéssel 2 célpontot,bemegyek köv csatába mi fogad.

Kedves jó édes k anyukáját,azt.Ki is nyírtam 2 artyt.<#ijedt>#ijedt>
És még T10-el is jó szar lett a duplázó.
Győzelem
Stalingrad
T-10
Szerzett tapasztalat:3 528 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 37 470
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.02. 09:59:12
Ezt a védés szerűséget elég gyakran el tudom játszani, mert az ellenség sem sokkal értelmesebb általában, mint a saját csapatom. Ha mindenki elhullott, akkor még mindig meg lehet próbálni a sarokba visszahúzódni és onnan megfordítani a csatát. Figyelni a foglalókra, meg az arty ha nem hülye, akkor mozog és be tudja lőni, de csak az egyik oldalt, akkor a másikra kell menni. Volt, hogy egyedül kitartottam ott 2,5 percig, persze ehhez kellett olyan ellenség is.
Egy dolgot nem csináltam meg és bántam is, hogy a csata elején le szoktam rombolni a foglaló körben levő házakat, hogy egyrészt ne akadályozzanak a lövésben, ha lejön valaki a középső kis völgy szerűségbe, másrészt a foglalónak ne legyen fedezéke.
Ez egy faék egyszerű taktikai, de végül is védenénk a bázist meg néha jól esik kicsit lazítani. A chat-et visszakapcsoltam a küldetés miatt, mert folyton rá kell szóljak a csapattársra, hogy fogadja már el a szakaszfelkérést, de próbálom magam visszafogni <#crazya>#crazya> és csak kicsit oltani a bénákat.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
szóval csak az a bajom vele, hogy pontatlan, de tény hogy nekem is a jelenlegi top1 ha farmolásról van szó
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.