banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    A hülye wn8-al villogtak... engem meg becsméreltek, mert szerintük 500... valójában több, de ha annyi is lenne leszartam volna... :"D
    Na meg, mert olyan klánba vannak ami kér vagy 2500 wn8-at recentbe...
    az egyik hülyegyerek a 10-esével csinált 400 dmg-et... a másik 1300-at... a 3. 2800-at... ezeket mind 10-es meddel, mert gondolták, hogy med falkában terem majd a wn8...
    Én a JT-vel csináltam 4100 dmget úgy, hogy egy oldalon voltunk 3-an 6 ellen, és én bírtam a legtovább, majd persze meghaltam... de ott az a 6 playa vagy meghalt vagy 100 hp alatt volt... kivéve egyet, mert az 400-on maradt kb....

Ergo: ennyit ér a stat... ja és ez a másodaccommal volt (a t95e2-höz kell, nem reroll statpadderkedés), amiben van 1700+ csata...gondolták emiatt lehet szidni ezt is... hát lehet csak rábasztak... mert lepereg. :D