banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Van ez az amx50-120 tank. Mivel most húzom csak reménykedek hogy ezért Ennyire szar.... Csak az ágyú ami nem alap tehát a 2. Van rajta. Barhova megyek bárhol állok egy tárnal tobbet nem tudok kilőni mert ugy lonek ki a tankbol mint a ..... Azt csinalom vele hogy hatul maradok mindig, de nem tudom miert az ellenfél mindig az én tankom mellé teleportal. Most is t10 csata majdnem én vagyok az utolsó. Benézek egy utcába amit nem figyelt senki csatt is7 telibever, Gondoltam kijön még egyszer lelancolom és kitarazok. Ki is jött lelancoltam elkezdem lőni, ő is betalar egyszer majd a bal oldalamon lévő csapattarsak mellől egy ellenfel t30 csak miattam Elindult felém es ki is lőtt. Szinte csak ezzel a tankkal szopok így. Ez ilyen lesz végig?