World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kellene csinálnom semmit,mert ezer éve megvan.
Szerintem volt rá időd felkészülni 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Ez egy több, mint 1 éves cikk, itt most éppen azt mondta ftr, hogy nem lesz ftr - fv4202. Bőven voltak előtte is cikkek az fv4202 prémesítéséről és hogy kapnak-e a tulajok prém tankot, de most hirtelen ezt találtam és az is 1 éves cikk!
Legalább 1 éved volt rá, ha később kezdtél játszani, akkor nyilván kevesebb, de akkor meg lehetett volna a brit med ágra fókuszálni.
Az tény, hogy kommunikáció elég gyatra volt a témában és ha amiatt hanyagoltad az ágat, akkor az pech.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 12:44:21
Mivel ott látszik az ellenség, mint a fény világít, ezért az egysejtű bogarak odamennek egyenes vonalban a legrövidebb úton, kiállna a nyílt utcára és addig próbálják lőni a JT felső felépítményét, ameddig csak tart a saját hp-juk, mert belőni nem tudják nyilvánvalóan, némelyik eszesebb rájön, hogy akkor esetleg HE, de azzal meg minimálisat lehet leszedni.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Te tudod, de nem használnám a könnyű repesz páncélt a t49-n, inkább vert stab + egld, harmadiknak meg bino, optika vagy venti, kb egykutyák, legalábbis, ahogyan én használom mostanában, hogy közelről durrantom seggbe meg oldalba az ellent és próbálok lelécelni utána <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 09:34:10
Nekem van repesz páncél,töltésgyorsító és fejlesztett célzórendszer.Repesz páncélt nincs merszem le cserélni,már annyiszor mentette meg az életem.Volt hogy Gw tiger vagy 212 telibe nyomott és kiröhögte a tankom.
A WG által javasolt skillek/felszerelés közelharcra, nyomulásra vannak inkább, de BiA mehet másodiknak minden esetben. Ha sniper vagy inkább, akkor venti helyett bino és a legényeken a skill ugyanígy második sorba BiA, de a javítás helyett álca a harmadik és a lövésznek designated target/célmegjelölő legyen az első, a harmadik meg lehet a snap shot / pillanatkép, bár a buff után már nagyon jó lesz a célzás ideje, szóval azzal akár ki is várhatod a buffot és utána vagy álca (ha gyorsan céloz be alapból is) vagy a snap shot, ha nem érzed még elég pontosnak a lövéseket torony forgatás után. Egy sniper tank tipikusan sokat forgatja a tornyát, szóval jó a snap shot, de tényleg lehet, hogy a buff után nem annyira lényeges harmadiknak, mert elég szépen javítják majd a karakterisztikát. Ezt előre nem lehet megmondani.
Akárhogy is, azt el kell döntened, hogy milyen stílusban szereted/tudod használni, mert kicsit más a finomhangolása a tanknak a használt stílus függvényében.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.29. 09:12:20
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt a csóka statja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.29. 07:12:51
Találtam is egy példát: https://www.youtube.com/watch?v=jkRoh4TJjGk
Utoljára szerkesztette: rogan99, 2016.02.28. 23:56:40
OI exp.-et meg 1v1-ben el tudom verni Chuchill III-al.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.28. 21:38:52
Ha ezt szeretné a WG, akkor visszaveszem majd az OI-t, persze addigra lehet, hogy szétnerfelik, mert jön majd valami új ág, meg szerintem az OIExp kredit termelő képességével csinálnak valamit.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.28. 21:32:32

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.28. 21:21:21
Szerintem ezek a tankok lecsúsztak véletlenül egy tier-t, talán mert az o-ni és az o-ho nem volt jó egy tier-el feljebb vagy nem tudom az okát.
Nerf értett tankok keményen, főleg mert az OI exp valami elképesztően jól hozza a kreditet is. Jelenleg szerintem a legjobb tier 5 nem prém farm tank. A vbaddict szerint is az első tier5 nem prémium tank bruttó kredit termelésben és második nettóban. A Bishop előzi meg nettó kredit termelésben, de nyilván csak a sunyi sutyerák arty taktika miatt.
Ezek a tankok arról szólnak, hogy kapnak az egységsugarúak egy olyan tankot, amivel tényezők lehetnek, jobb játékosok meg letarolhatják vele az ellenséget. Tier6 csatákban elég megnézni az elején az mm-t, ha az ellenfélnek több OI tankja van és nem valami orbitális idióta mindegyik, akkor lehozzák a csatát jó eséllyel. Tier5-ben már nem is szeretek menni a kv220-al, mert az OI exp meg OI ellen teljesen tehetetlen. Basszus mire lebontok egy OI-exp-et az már 5x megölt engem és akkor azt nem is számolom, hogy alap lőszerrel pattogok róla. pzkopf t-25 meg a chi-nu-kai is csak távolsági harcban tud OIexp meg OI ellen hatékonyan bármit is tenni. Ilyen szempontból már a t-25 is egyre kevésbé használható, mert a chinukai +30m alap látótávja meg a használhatóbb ágyúja jelentős előny a távolsági harcban. Nem is lepődöm meg, hogy a chinukai a legjobb tier5 prém tank nettó kredit hozamra, nekem is gyakorlatilag ez maradt egyedül használható tier5 prém tank ilyen OIexp meg OI áradat mellett.
Evvan, ezt kell szeretni, mondjuk bárki megveheti, ez normál tank, nem prém. Valószínűleg én is visszaveszem az OI-t az OHO után, mert semmi jót nem hallottam a tier9-10 tankokról, akkor már inkább trollkodok kicsit az OI-val.
@Sherman0070: A lövege nagyon jó, mozgékonysága illik hozzá, páncél nem lényeg. Teljesen az én stílusomnak fekszik.
(mindössze pár hétig most nem nagyon fogom elővenni a játékot)
Értsük már meg, az, hogy valami jogos, nem jelenti azt, hogy szükséges, kívánatos, de még csak azt sem, hogy elfogadott. Mellesleg a jogosságáról megint lehetne vitatkozni, szerinted jogos, szerintem nem. Még ha a Churchill VII-ről lenne szó az lenne, de akkor nem lehetne az "anti-német bias" címen még további sorokat hisztizni róla. Részrehajlásról meg nincs szó, hiába látjátok bele, amit bele akartok. Kőkemény kapitalista, és mint ilyen haszonleső, és sokszor kapzsi banda, az tény, de ez minden mai mammutcégre igaz, maximum a WG-vel ellentétben nincs velük annyi dolgod, hogy feltűnjön.
De felőlem még emiatt is lehetne panaszkodni, egye kánya, felőlem még hetente is felhozhatja boldog-boldogtalan a témát, de hogy valaki naponta böfögje ide oldalakon keresztül szóról szóra ugyanazokat a fröcsögéseket, amiket tegnap, az elmebaj, és trollkodás. De akkor kérdezz körbe, hogy hányan tartják ezt kívánatosnak a fórumon, mert én úgy láttam, hogy már nem egy embernél borult ki a bili, és szólt rá. Én is többször rászóltam, pár napig csönd volt, aztán indult az egész először. A Kubukli történet ugyanez volt. Van, aki nem ért a szép szóból.
Most elmehetnék a moderátorokhoz, és tíz az egyhez, hogy nekem adnának igazat, de hármat találhatsz, kire lenne utána rásütve, hogy rohadt despota.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.28. 17:58:07
konkretan, ha valaki a siras miatt nem talal meg valamit, akkor utana a replayek, a bevagott eredmenyek es eppen azert nem fog, mert van rajta sapka vagy nincs. HA akarja, megtalalja.
es ne is menjunk bele, mert konkretan egyikunknek sincs fogalma arrol, hogy megis mennyien. es ezt a forumot valoszinuleg azok, mar evek ota itthagytak, amikor meg legendasan nagy flameles volt. szerintem.
en is unom, de attekerem. mert jogos. az hogy itt nem megy vele semmire, vagy leszarja ,hogy csomoan szoltak mar neki, az mas teszta. de ettol meg jogos a sirasa.
es igen, sajanos abban is igaza van h tajgai okadek reszrehajlo, nyiltan a pofadba hazudo ruszki band. es ezt te is jol tudod, az evek alatt tucatnyiszor bizonyitottak. es ha szemermesen nem beszelunk rola, attol ez nem fog valtozni.es igen! attol sem ha beszelunk.
az meg h valaki tokuresen szeret latni egy forumot vagy sem, megint izles kerdese.
szerintem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.28. 17:24:20
Na második csata még poénabb lett basszus.Mai stat T49-el.
Találat/Lövés: 10 / 12 (83.3%)
Átütés: 10 (100.0%)
Be lőttem vakon az ellenségbe hármat,kettő nem talált,a harmadik kinyírt egy At 15-öt.<#mf2>#mf2>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.28. 16:57:41
Ugye tudod mi az a T49?Bár a szellemi képességeidet ismerve nem biztos hogy ismered.De 152mm-es troll ágyúja van.Marha lassú célzással irtó nagy cél keresztel.Remélem a cél keresztet tudod mi.
Találat/Lövés: 6 / 6 (100.0%)
Átütés: 6 (100.0%)
Az a videó olyan szar mint a készítője.<#taps>#taps><#kocsog>#kocsog>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.28. 16:21:57