418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
az a legszebb,hogyha valaki 1 hetit mondjuk nyaralás miatt nem teljesített,akkor már feleslegesen is ugrik neki 
célszerűbb lett volna,ha folyamatosan oldják fel és aki el van maradva az kiválaszthatja a régit is...dehát csak a szokásos wargaming minőség -
A ping nyílván magas asszem kb. 140- körüli, (majd otthon megnézem) nagy ritkán foghatnám rá hogy bekavar, pl. ha lendületből akarok eltalálni vlmit egy sarok mögött késve kapcsol, vagy az ellenfél detektálásnál a láthatósági rendszer tizedsecekkel lassabb nálam mint az ellenfélnél, de pl. nálam az első 1-2 évben fordult elő hogy belaggolt pár peccs után a gyengusz gépem miatt, aztán izmozni kellett a beállításokkal, azóta optimalizáltak annyit a dolgokon hogy sosem akad ellenben az itt hallott eu-s szerókon tapasztaltakkal ( kb. 8-10 éves konfigon tolom közepes beállításokkal, core 2 duo és társai...) szal ráfoghatnám hogy a szar ping miatt ratyi a winnyóccam de nem fedné a valóságot.
-
realcsabi #379412 Szerintem pár személyes tartalék, 1-2 matrica, esetleg egy prém nap. Ilyesmi kaliberre számítok. :) -
Rammsch31n #379411 Remélem akkor, aki nem csinálta meg nem játszhat vele. :PPPPP -
Angelus1991ster #379410 Játszhatsz a konvoj móddal :D -
Rammsch31n #379409 Azt nem értem én sem, hogy az 5. hét végén mit adnak... sehol nincs róla semmi infó, és legkorábban hétfőn tudjuk meg... egyébként kétlem, hogy csak egy nyamvadt garázshellyel szúrnák ki az ember szemét...
Na meg egyébként is a 4 heti küldi emblémáit is úgy adják oda, hogy játszanod kell majd egy csatárt érte, ha lement az egész... -
Angelus1991ster #379408 Viszonylag hamar lezavarható volt ez a misszió.30 ezer xp megszerzési idejének a duplája volt az 50 ezer pattintás.
NA-soknak az 5. heti misszió asszem, azhogy sebezz meg 150 tankot. Lehet ez lesz a speciális plusz misszió egy újabb garázshelyért.
Gamescom-al meg WW1 misszió sorozattal eddig 5 garázshelyet lehetett szerezni. Ha előbbi jóslat megtörténik ingyé (némi agyfasz árán)
6 garázshely lesz pluszban. Amik jól jönnek a beérkező svéd ághoz.
Bár egy t6-os Obj 244-nek (4 fős T-34-85 ágyús, 5500 gold) vagy egy más lowtier prémtank (VK6501H vagy Pz III ausf. K) grindmissziónak örülnék. -
lammaer #379407 Még mindig nem tudjuk mi van az alagút végén, hogy miért megy a grind?
Épp tegnap magyaráztam el a purdénak (nála most van tetőfokon a WOT láz), hogy azért gondolkodjon, amikor egy garázshelyért több órát kell seggelnie, akkor az valóban megéri e... 1 gombóc fagyi áráról beszélünk ugye... szóval mondtam neki, ha ma elmegy anyával fagyizni, és mondjuk 3 gombóc helyett csak 2-t kér és elkéri a harmadik gombóc árát, lehet hogy jobban jár vele :D
Ha megvárja az akciót, tán még 2 garázshely is futja belőle...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.31. 09:35:50 -
Userx2 #379406 Lehet rossz lovon ülsz? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #379405 + jobbak a küldetések/akciók is...
de nincs nagy ping? :D -
Az NA szerón nincs ennyi gyökér, igazából alig van olyan meccs ahol vlmi kirívó ostobaság történne vagy idióta játékosra lehetne fogni a dolgokat, attól még az rng okoz mondjuk 3 perces csatákat. -
4100 blokkolt volt a legtöbb ami egy csatában összejött... Mivel 50k-s küldi is teljesítve így végre örömmel nem lépek be a wotba :D -
Gyuszopapa #379402 Én azt vettem észre hogy egyre nagyobb a szakadék az idióták és az epic playerek között.A színvonal az már a béka seggét se látja.
Ha nem látnám a saját szememmel hogy mi folyik a játékon belül el se hinném. -
András77 #379401 Ja igen, próbáltam a pattintós küldetést csinálni 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
arra van beállítás, de arra, hogy tolatok, és csak egyenes vonalban megy, az valami félelmetes.
holnap megpróbálom csupasz klienssel is. -
András77 #379399 Amikor azt gondolom, hogy ennél nincs lejjebb, akkor a játék mindig jön és rácáfol. A pattintós küldetés miatt szó szerint minden agyhalott elővette az E100-t, maus-t és persze a játék betolja őket top tier-nek és amit művelnek.
E100 Siegfried támadásban, kint a mezőn egy betonbunker mögött, "gyűjtötte" lepattanókat, de a sidescrap ismeretlen fogalom neki. Ferdén orral előre állt ki, szerintem nem tudatosan. A szerencséje, hogy az E100 eleje is trollos ilyen távolságból, bár az első görgöt ugye nem kéne vele kitenni, ott sebződik, de mindegy is. Nem volt hajlandó bejönni a városba. A végén kapott 4 "lepattanót" a francia artytól, hogy alig maradt 1e hp-ja és akkor meg utatott, hogy csít mert fedezékben volt (nem volt) és különben is nerfeljék azt az artyt, mert op.
Persze szétszedték, amikor már nem maradt aki spotoljon neki.
Ez nem egyedi eset, az STI-vel sorozatban ilyeneket kapok, nem is tudtam ma leduplázni...
Én ezt nem hittem volna, hogy ilyen szintre "emelkedik" a primitivizmus. Aki bármi értelmeset próbál csinálni ebben a játékban, annyit ér el, hogy qrvára felhúzza magát rajta, a végtelen igénytelenségen és butaságon. Az még a jobbik eset, ha csak simán meg sem mozdulnak, hogy segítsenek, de amikor odajönnek, hogy siderscrapelni nem lehet, beleugranak a lövésbe, nincs hely mozogni, lökdösnek, tülekednek és halomra döglenek pillanatok alatt, na az még a kemper hülyéknél is rosszabb talán...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.30. 23:55:55 -
Angelus1991ster #379398 Hamár a kontrol kezd eltűnni a tank felett, akkor az autoaim használata nem bűn :D Hisz csak parancsokat osztogathatunk:D -
nekem az előbb olyan volt,hogy tolattam és nyomtam a balrát,erre jobbra ment :D :D -
Az milyen kibaszott bug, hogy tolatva nem tudok kanyarodni? -
Angelus1991ster #379395 Garth Ennis készíti ha jól olvastam :) Kedvelem a munkásságát. Kedvenc Doom módom a Grezzo Due-t ihlette meg a kedves kis képregény.
Kedvencem tőle :)
https://www.google.hu/search?q=Garth+Ennis&biw=1360&bih=576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5ifDa9unOAhXFHpoKHQqPDrsQ_AUIBigB#tbm=isch&q=crossed -
Hát igen, a végén drágább lett neked az a Rudy mint először gondoltad.
-
bekescsaba #379393 Beszippantott a Division, de már gyógyulok.
Ha meglátom a Rudyt, mindig eszembe jutsz. -
Rammsch31n #379392 wwI a wotban
érdekesen hangzik... :) -
Rammsch31n #379391 Mint mindig hétfőtől... ugyanúgy 30k exp, és 50 kill kell asszem... -
Hali! Te még élsz? :) Azt hittem az Object 260 óta egy életre megutáltad a küldizést. :D Amúgy régen mentünk már szakaszban, majd rádírok ha fent látlak. -
Ez is meglett
-
Következő mission mikor lesz és mi lesz az? -
Van Isten!
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x5), Nagyméretű szerszám készlet (x5), Automatikus tűzoltó készülék (x5) -
Jól bírod, ötvenkétezer éves létedre! :D
Én még csak negyvenkétezer vagyok! :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.30. 17:52:52 -
bekescsaba #379385 Béci Egér Oi Object 268...
Szerintem 20 csata elég lesz a pattintóshoz .
Én neki megyek a T44-100-nak (mert ilyen vagyok, ez éltet, a kihívás, meg más már nem nagyon vonz 52 000 felett). Elég lesz 2 nap szabi, meg napi 2-3 óra játék miután a család lepihent. Úgy is sok a szabim, a főnök mindig zavarna haza. -
asolyom #379384 DPM ügyileg eléggé low end, úgyhogy a DPM királyokkal (T-34, Churchill III) nem tanácsos 1-1-ezni. -
Megamax #379383 velem ezt az OHO ban ulve csinálta meg egy walker buldog , addig lott míg ki nem fogyott a csuszakopkodoje aztánn nekemrohant.
-
Ez jó volt, OI-ban ülve, a végén szembetalálkoztam egy Matildával, és sikerült 23 lepattanót beszereznem tőle, de sajnos, a végén kifogyott lőszerből. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.30. 15:40:12 -
MuldR #379381 Igen, Kill Steal. :) -
Angelus1991ster #379380 Jó kis tank, de ágyú töltésén van mit buffolni. KV-1 tölt annyi idő alatt. -
A Chi -Nu , az egy álomtank, valóban fájó szívvel váltam meg tőle!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.30. 15:11:47 -
Pares #379378 Valahogy mostanában azt vettem észre, hogy néhány pálya mennyire "lejt" az egyik oldalnak. Westfielden nem is tudom mikor nyertem utoljára a déli bázisról. Karélia dettó ugyan ez a déli bázisról, a dombot például esélytelennek tűnik bevenni. Prokhorovka megint csak ugyan ez megint csak a déli bázisról, a domb ugyan úgy reménytelen. 10-ből 8-szor elvesztjük a csatát ezekről a helyekről. -
Nem tudom miért lehet ez a gold spam vele. Én 4-et szoktam magammal vinni. Azokat is akkor használom el amikor nagyon gyorsan sebezni akarok (mert a meccsnek mindjárt vége) és nincs kedvem RNG miatt elveszteni azt a sebzést.
Alap lőszer mindenre elég ha csak nem valami Tier10 meccs. -
Megamax #379376 érdekes tank ez a Scorpió G csak ugy kopik belole az aranyat az E50 es re mikozben a legerosebb toronypáncélom is csak 185 mm. Ennyire gyonge a penje vagy csak a "profik" toltik az aranyat? -
Userx2 #379375 MrCif is szurkol neki. :)