banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azt nem figyeltem, hogy lehet-e szakaszozni, meg lehet, hogy pont a troll szakaszozások miatt léptek xp ügyben is, de én ez nem követem, mert soha nem csináltam. Volt már sok ilyen verseny és nem mindig tiltották a szakaszozást.

Ettől független is a kis elc-nek elég komoly ágyúja van, amit ha ki lehet játszani, akkor dől az xp, de ez az összes light-ra igaz lehet. Főleg, ha nagyobb tier tankokat tudnak kilőni meg sebezni.

Amúgy is kéne legénységet húznom az elc-n, ezért gurulok vele párat, meglátjuk, de nekem eddig 1469 a top xp-m vele, úgyhogy az még nagyon messze van az 1800-tól, meg igaz, hogy nem aranyoztam benne eddig, de ezzel a tankkal érzem a leginkább elérhetőnek. Ha megyek egy jó kört, akkor a végén nem fogok sprórolni az arannyal, hátha 1800 fölé jutok.