banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    elc amx-el lehet brutál xp-s köröket menni, főleg mikor a g.cik behozták troll szakaszban tier9-10-be és aranyoztak. Talán a tier9 jobb választás, egy tier6 light tankkal, talán nem is annyira nagy trollkodás, legalábbis láttam már több ilyent, amikor hasonlóan érj el minél több xp-t versenyek voltak, de nem büntették meg őket a csapattársak. Szerintem a játékosok nagy része fel sem fogta, hogy tier9-ben normális esetben nem mehetne elc.

Elvileg az apcr átütése tier10 ellen is elég, de szerintem ott már a pontosság nagyon közbeszól. Ilyen 2200 feletti alap xp-s csatát viszont már több elc-nél láttam a wotreplay-ben, egyszer a csapattársam volt. Nyilván aranyozott és tier9-be vitette be magát egy t37-el szakaszban. Tier9 ellen valamivel hatékonyabb az apcr és az is már jó sok xp-t ad az elc-nek.

Egyébként az 1800 alap xp nagyon magas követelmény. Kevés az olyan játékos, aki tudatosan, mondjuk 2-3 naponta tud ilyent csinálni. A többség szimplán bemákolja néha vagy inkább soha. Nekem pl a legmagasabb 1694 alap xp eddig. A régi accon mentem 1842-t a su12244-el, de az meg prém tank és azok ki is vannak zárva.

Arra mernék nagy összegben fogadni, hogy light tank lesz a nyertes és ha lehet tippelni, akkor elc-t mondanám (bár ez tényleg csak tipp, mert lehetett nyerni régen egy komoly számítógépet hasonló versenyben, azt meg egy átlagos játékos egy über mákos körben vitte el, chi-to-val, szóval bármelyik tank lehet igazság szerint).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.05. 17:09:47