A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378204 Én kaptam chat-ban-t többet is. Sőt kondukátor miatt volt már 2x1 nap játék ban is. Azért gondolom, hogy kondukátor, mert nem szoktam TK-zni még a legnagyobb barmokat sem, ergó a játék ban az ilyen bosszúszomjas kondukátor miatt, amit persze felturbózott, hogy chat-ben is elküldtem a halál phaszára a szakaszt, akik velem ugattak miután a hősies rohamuk nem sikerült és engem jelöltek ki bűnösnek emiatt.
A chat az egy érdekes kérdés, biztos, hogy nem a sima ugatás miatt bannolnak, szerintem a lengyelezés, amit egy ideig gyakoroltam meg hasonló. Egyszer beszélgettem egy sráccal, amikor éppen chat-ban után visszajöttem és írtam, hogy leírnám, hogy mit gondolok, de épp most járt le a chat-ban és most nem írom le inkább. Egy srác beírta, hogy ő talán 5-6 csatában leírta a H betűs diktátor nevét, lehet, hogy a köszöntést is, bár azt csak én gondolom hozzá és arra kapott chat-ban.
Szóval inkább ilyen tiltott szavak listája, meg hozzá a feljelentés, amit kiválthat chat-ban-t, szerintem.
Amikor kikapcsolt chat-al játszottam, akkor mindkét ban típus megszünt, azóta mióta már nem osztom annyira a népet chat-ban és l.szarom a nagyarcú szakaszokat is, semmilyen ban-t nem kaptam, de előtte összesen 6-8 körül volt. Egy nagy kazal 1 napos chat-ban meg 2x1 nap játék ban.
Úgyhogy ez nem városi legenda, simán kaphatsz bant, de meg kell "dolgozni" érte vagy TK-zol, az a gyorsabb módja.
A TK része azért sem érintett eddig, mert úgy tudom van olyan szabály, hogy az ellenséget célozva véletlenül találod el a csapattársat, akkor nem számolja vagy nem olyan súlyosan számolja. Sniper nézetben, ahol tipikusan ez megtörténik meg általában az ellent célzom de befutnak oldalról és már nem tudom lereagálni.
Ehhez a rendszerhez hozzá lehet ám nagyon balfasz módon is nyúlni és a bosszú kondukátor feljelentésekkel mehetsz napos banra, olyan nagyon sok nem kell hozzá.
Annyi van még, hogy valamikor feljebb csavarták a tűrés határokat, mert nagyon sok ban bejött főleg a sok kondukátor miatt. Erről olvastam valahol egy fórumban, persze nem hivatalosan, mert nagyon kevés info van a feljelentés rendszer pontos működéséről. Ez is lehet az oka, hogy már egy ideje nehezebb beleszaladni ban-ba.
Ha viszont jön a szép új rendszer, akkor én meg kikapcsolom a chat-et. Kikapcsolt chat mellett soha nem kaptam ban-t, meg valahogy nyugodtabb is a játék, nem is értem, hogy most miért van bekapcsolva
Illetve tudom, az IM szakaszozás miatt, mert nagyon sok emberre rá kellett szólni, hogy fogadja már el, de ideje kikapcsolni újra. Az obj szakaszos küldetések még nagyon messze vannak...