banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    De most érted, az egyik esetben nincs bevétele a vállalatnak, a másik esetben szintén lehet vinnyogás, de nagy duzzogva sokan megvennék a type59-t = jön befele a lóvé. Ha mindenképpen van panaszáradat, akkor már válasszuk azt, amiből bevétel is származik.

Amúgy nem értem én személy szerint sem ezt a type59 őrületet, bármikor lehet nyerni, megőrülnek az emberek. Annyira nem jó tank, még a tier limittel sem, szvsz. Nyilván ha lehet nyerni, akkor nagy duzzogva elfogadnám , de most konkréten ezért pénzt nem adnék ki. Sokan meg igen, akkor vajon miért gondolja a WG azt, hogy a helyes viselkedés az, ha keresztbe fekszik a vásárlói igényeknek?

Ezt a részét nem értem, hogy ez miért egy alapszabály a WG-nél, hogy márpedig type59-t soha többet nem lehet venni és már sok találgatást olvastam erről, az újabbak ugye arról szólnak, hogy tier limites és így már teljesen esélytelen a visszakerülése (nem mintha eddig is lett volna esély rá).

Szerintem azok a kritikák, amik a pénzéhségükről szóltak nem húzhatóak rá a type59-re, hiszen itt a felhasználók akarják, amíg a sok kényszeres replika, használhatatlan f.s prémtank (majdnem az összes új ilyen) meg a szörnyszülött frankenstein (torony innen test onnan) tank már inkább árulkodik a fantáziátlan pénzlehúzásról és az jobban csípi mindenki szemét.