banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A WG-nél gyakorló szadisták vannak, ez a különbség. Meg mintha direkt arra szakodosnának, hogyan ingereljék a játékosokat. Legalábbis gyanúsan sok ilyen történés van.

Kicsit távoli példa meg van már pár éves is de a tégla formájú Asimov sorozat (talán a legnagyobb gondolkodó sci-fi író) egyes részei horror áron pörögtek a vaterán. Sajnos nekem is hiányzott több és már végleg letettem róla, hogy teljes lesz a sorozat, mert 26e pénzt nem terveztem kiadni a hatos kötetért, mint ahogyan többen ! is megtették az aukciókban. A kiadó felismerte az üzleti lehetőséget és kiadta újra kisebb példányszámban és vadi újat vettem talán 5e pénzért.

Valahogy így gondolok a type59-re is. Sok embert érdekli, meg tudna mozgatni jelentős összegeket és már régen nem OP tank. Tulajdonképpen semmi de semmi, az égvilágon semmi nem szól ellene, sőt egy első éves közgazdasági és/vagy marketing ismerettel rendelkező ember is megmondhatja, hogy ilyen esetben ki kell adni a terméket. Ha ezt szeretnék a vásárlók és a termék amúgy "legyártható" lenne, akkor egyenesen érthetetlen, hogy miért ennyire érzéketlen a vállalat hozzáállása a piachoz (itt jön be a gyakorló szadista konteó elmélet, mert lehet, hogy ezt valaki nagyon élvezi a WG-nél, hogy mennyien vinnyognak, mert nem vehetnek type59-t).

Nyilván az ár egy kérdés lenne, mert az eredeti árnál magasabb lenne a mostani, hogy illeszkedjen a többi tank árához. Meg persze a bajnok csomag.

Ezzel alá vágnának a type59 másodlagos piacának is, ami nem feltétlen baj.

Az is egy más kérdés, hogy én nem venném meg, mert kínai med tankom 1 van, abban tűrhető legénység (nem kell húznom) és a type59 már nem számít OP-nak, mint a bemutatásakor, úgyhogy nincs ésszerű ok, miért kéne nekem. Ráadásul van kredit termelő tier8 tankom, maximum arra lenne jó, hogy ne az SP-FV-WZ trióval kelljen kreditet gyűjtenem, mert már unom őket, de ez nagyon sovány érv.

Nem csodálkozom egyébként, hogy más F2P MMO játékok sokkal több bevételhez jutnak, akár kevesebb játékossal is, mert talán jobban odafigyelnek arra, hogy mi kell a játékosoknak/piacnak. Lehet, hogy az üzleti modelljuk úgy általában is jobb, ezt passzolom, de ez egy óriási baromság a WG részéről, amikor lenne kereslet egy tankra és semmi nem szól az újbóli árusítása ellen.

Ha a nagy bajuk az, hogy tier limites, akkor meg dobjanak ki egy újat 59-special néven, ami nem tier lmites, de kap valami értelmezhető buffot (meg persze a t34-3 árában lenne kb).

Hülyék, na, ennyivel össze is foglalható.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.04. 17:46:12