A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378181 Igen, az kicsit félrevezető, hogy sokan úgy mondják, hogy csak 3 tanknak számolja a foglalást. Pontosabban úgy van ez, hogy a foglalás sebességének van egy maximuma, ami nem növekszik 3 felett, hiába áll be 4 vagy több tank. Egy foglalás viszont a legritkábban sima ügy, mert jöhet az ellen resetelni. Ellenben foglalási pontot az összes tank gyűjt és 4 vagy több tankról már nehezebb lelőni a foglalási pontot/resetelni.
Nem is beszélve a kicsit is gondolkodó stílusú játékosokról, akik tudják azt, hogy az utoljára érkezett tanknak illik beáldoznia magát, ha az ellen fenyegeti a foglalást és olyan a helyzet, hogy csak így lehet nyerni. Már többször megtettem azt, hogy "felkínáltam" magamat ha utoljára érkeztem és minimális foglalási pont veszteség mellett megúsztuk.
Viszont egy dolgon elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen a 4+ foglalás nagyon ritka dolog, ezért én a gyakorlatban talán soha nem próbáltam ki, hogy tényleg így van-e, azaz ha beállok negyediknek, akkor én is gyűjtöm a foglalási pontot. Ha ilyen szituációba kerül valaki, akkor nagyon könnyű leellenőrizni, feltéve, hogy sikerül a foglalás, akkor látható a csata végi összesítésben a foglalási pontszám. Másik lehetőség leellenőrizni, ha lövést kap az ember, mint negyediknek érkezett tank, akkor a foglalási idő/sáv mutatónak reagálni kell.
Ha lesz alkalmas csata, kipróbálom, bár a rush miatt mostanában már ritka, hogy foglalni kell.
asolyom: az elc érdekesen céloz, mert baromi jól középre megy a lövés még úgy is, hogy nincs teljesen becélozva. A válasz valószínűleg a puha, láthatatlan statokban van (szóráskép, bár az meg elvileg egységes, vagy mégsem?). A prok tudják jól, hogy mennyire kell becélozni vele, amikor már megbízhatóan fog lőni, mert egyébként tényleg horror a célzás ideje, ha teljesen kivárod.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.03. 18:00:09