A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #378131 Évek óta nincs ez. Évek óta a változás van. Folyamatosan hígul a mezőny és mostanra már tényleg gyakran olyan érzés, hogy egy idióta lövöldözős játékot tolunk.Nyomják a W-t és kattintgatnak az egér gombbal mindenre, ami mozog, sokszor az sem számít nekik, hogy csapattárs vagy ellenség. Amíg tart a hp addig tart az eszelős lövöldözés is.
Tulajdkonképpen, ha átgondolnák egy kicsit az egész koncepciót, akkor még ebből is lehetne egy élvezhető játékot kitalálni. A csapat célokat kéne minimalizálni, mert ennyi egységsugarúval csak frusztráló annak, aki tenni akar valamit.
Egyéni célokat belerakni és ha az teljesül, akkor győzelem és kész. Mindegy mit csinál a többi 8-10-12-14 rohamozó vagy kempelő játékos.
Aki sebez vagy spotol/assziszt legalább tier x 200hp szintén nyert, duplázhat is ha az első csata és megkapja a plusz kreditet is. Ezzel kikerülnék azt az érvet, hogy miért nem lehet jutalmazni a vesztes csapat legjobbjait, mert hogy azzal érvelnek, hogy mi van, ha nem csinált semmit a legjobb sem? (qrvára ritka, de persze a wg tönkre menne, ha a top3-5 tank kapna valami pluszt a vesztes csapatban, marad a szerezz medált dolog, a győztes csapatban, meg a p.csvakaró simán többet kaphat).
Értem, hogy nem akarnak könnyíteni sokat az xp és főleg a kredit ökonómián, de most már illene reagálniuk valamit a játékosállomány finoman szólva felhigulására. Én azt csinálnám a helyükben, hogy a vesztes csapat top tankja nyertesnek minősülne, duplázhatna is, ha első csata, a top2-3 tankja megkapja a 1,5xp-t meg a plusz kreditet, a top4-5 meg 1,25xp és a fele plusz kredit, oszt csókolom. Roppant egyszerű rendszer lenne és nem rombolná le a játék közgazdaságát sem, szerintem. A másik, ha tényleg nem csináltak semmit, akkor a top játékos megszívja, mert egy pocsék kört duplázott le, de ezt mondjuk megtehetné ilyen teljesítménnyel győztes csatában is, de legalább kevesebb lenne a frusztráció, hogy nem lehet egy tankot leduplázni, mert nagyjából rajtad múlik, mennyire rakod oda magad. A többi meg ha nem csinált semmit, akkor kevés alap xp-t kap és ha az alap kevés, akkor sokat nem ad hozzá a szorzó sem. Ha valaki medált szerez, akkor meg marad, ahogy most, megkapja az xp-t és a kreditet.
Érthetetlen miért f.snak meglépni valami hasonlót és ezzel a frusztráció nagy részét kiirthatnák a játékból, mert ha bukik is a csapatom van jó esélyem arra, hogy én legalább ne bukja velük, ha odarakom a vasat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.02. 19:40:00