banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Hát csak nem bírtam ki és felmentem egy kört játszani.Pedig meg fogadtam amíg a baromszezonnak nincs vége nem játszom.
    Egyből jöttek a jó dolgok sorozatban.
    Először valami idióta rám ír hogy rúgjam ki a klánból az egyik klántagot mert mittomén,valami angol lengyel hablaty,mondtam neki nem tudok klingonul és mellesleg meg csókolhatja a hátsóm.
    Második meg az hogy bementem csatába kedvenc kis harci rally autómmal,erre valami iszonyat elbaszott hülye hangja lett.Néztem mint rozi a moziban hogy mi az isten ad ki ilyen hülye hangokat,és hova lett az én kicsi édesem dúdolgató T49-em.Majdnem fejre álltam kétszer mert tökre fura volt ez az új hang.
    Harmadik,hogy nulla moddal mentem be és irtó szar volt így játszani.
    Negyedik hogy hiába lettem sebzésben harmadik a csapatban brutál szar xp-t kaptam.

T34-et a félpályáról lőttem ki,hátsója volt felém,ment a bázisunkra,én meg az ő bázisuk mellől farba lőttem és 755-öt ütött.
    T37-et és Isu-t menet közben auto aimmal lőttem ki T37 kb 100 méterről isu kb 300.Pontosan nem tudom,a seggemben ott volt vagy 4-5 top tank csak rálőttem,de igen kicsi volt.
    Jah az a lóhere a tank tornyán szerintem irtóra op.T10 m103 is3 meg egyéb balfék lőtt úgy mellém mint a huzat,ott suttyogtak a lövések a tornyom körül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 16:21:01